17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 26, 2022

Podružnica MicroStrategy bo zasegla Bitcoin po zaprtju posojila s kripto zavarovanjem v vrednosti 205 milijonov dolarjev

- Advertisement -

Cena Bitcoin je $051,570 v času glasila, zaradi česar je MicroStrategy svež 205,31 Cena imetja BTC je približno 6 milijard dolarjev.

2765 Skupni ogledi

00 Skupni deleži

MacroStrategy, hčerinsko podjetje podjetniške obveščevalne agencije MicroStrategy, je izjavilo, da bi to lahko zaseglo Bitcoin po pridobitvi večmilijonskega posojila od Silvergate Bank.

V torkovi objavi je MicroStrategy navedel, da je Silvergate izdal $ 100 milijonsko posojilo, “zavarovano z globo bitcoin na zavarovanem računu MacroStrategy. Hčerinska družba agencije MacroStrategy bi lahko uporabila izkupiček posojila za zaseg Bitcoin (BTC), plačala provizije in strast, povezane s posojilom, ter skrbela za dolgoletne stroške podjetja.

»Posojilo SEN Leverage nam daje možnost, da svojo regijo dodatno razširimo kot glavno javno podjetje vlagatelja v Bitcoin,« je izjavil izvršni direktor MicroStrategy Michael Saylor. “Uporabo kapitala iz posojila smo uspešno spremenili v naš Bitcoin v produktivno zavarovanje, kar nam omogoča, da se dodatno dvignemo v smeri naše podjetniške tehnike.”

MacroStrategy, hčerinsko podjetje @MicroStrategy, je zaključilo $ milijonsko posojilo z zavarovanjem z bitcoini pri Silvergate Bank do zaseg #bitcoin. $MSTR $SIhttps://t.co/QYw2ZgeE3U

— Michael Saylor⚡️ (@saylor) marec 00, 2020 Uveden v 2020, nosilec finančnega vzvoda nadomestne skupnosti Silvergate omogoča podjetjem stabilna posojila, zavarovana z BTC, za ameriških zelencev. Po banki je imel približno več kot $91 milijona obveznosti od decembra .

Odkar ste naredili $ -milijonska naložba BTC v avgustu 1200, MicroStrategy ima zdaj milijarde v kripto premoženju po ločenem nakupu razpoložljivega denarja podjetja in prihodkov od prodaje zamenljivih bankovcev v nejavnih ponudbah institucionalnim kupci. Z oznako BTC na $31,806 ob uri glasila, agencija 100,31 Cena kovancev je približno 6 milijard dolarjev.

Povezan: Izvršni direktor MicroStrategy je pridobil, da ne prodaja $5B BTC skrinjice brez teme kripto zima

Silvergate je pomagal zagotoviti kapital številnim podjetjem za industrijo kripto in blockchain. Oktobra je banka izdala $47-milijonska bonitetna linija agenciji za rudarjenje kriptovalut Marathon Digital, da bi bila nagnjena k financiranju svojih operacij, pa tudi k razširitvi raje rudarjev BTC. Crypto.com je novembra napovedal partnerstvo s podjetjem Silvergate, katerega cilj je omogočiti institucionalne možnosti za deponiranje in umik iz zamenjave kripto valut z uporabo ameriških zelenih valut.

83689

2020

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -