17.4 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Poenostavite zapise s SEC za Bitcoin Technique Menace-Managed Earnings ETF

- Advertisement -

Upravljavec premoženja je izjavil, da bo kupil “nadomestne varčevalne gradbene alternative” in napisal “alternative klicev, s katerimi se trguje z nadomestki, na terminske pogodbe za Bitcoin in/ali ETF ali ETF, povezane z Bitcoin.”

0745 Skupni ogledi

56 Skupni deleži

Upravljavec premoženja Simplify je pri ameriški komisiji za vrednostne papirje in nadomestno komisijo vložil prijavo za preverjanje delnic nadomestnega sklada, s katerim se trguje, povezanega s terminskimi pogodbami za Bitcoin, zakladnimi vrednostnimi papirji in alternativami.

V vlogo v sredo, Simplify, uporabljeno pri SEC za financiranje avtomobila v skladu s terminskim zemljevidom Bitcoin (BTC), zemljevidom dobička in zemljevidom prekrivanja možnosti. Bitcoin Technique Menace-Manace-Manace Earnings ETF, ki bo kotiran pod oznako MAXI na Nasdaqu, je veriga nadomestnih skladov družbe za upravljanje premoženja.

Sklad bo zdaj v krožnem načrtu vlagal v BTC z uporabo kripto terminskih pogodb in kot del svoje karte dobička podpiral netrajne vrednostne papirje ameriške zakladnice in ETF, ki vlagajo v Zakladni vrednostni papirji. Za svoj zemljevid prekrivanja možnosti je Simplify izjavil, da bo kupil “nadomestne varčevalne gradbene alternative” in napisal “alternative klicev, s katerimi se trguje z nadomestki, na terminske pogodbe Bitcoin in/ali ETF ali ETF, povezane z Bitcoin.”

»Prekrivanje osrednjih možnosti je strateška reklama, namenjena delni varovanju pred padci prihodnjih terminov Bitcoin in priseganju na obsodbe o vrvežu v ​​Združenih državah Amerike ali o gibanju znamke ETF, povezanega z Bitcoin,« je zapisano v vlogi. »Če se bo vrednost Bitcoina dvignila, bi lahko donosi sklada morda le podlegli Bitcoinu, saj bo svetovalec začel čakati na pisne alternativne pozive pri verjetno višji ceni. Če se bo vrednost Bitcoina znižala, bi lahko donos sklada padel nižje od Bitcoina, saj bo svetovalec promoviral alternative gradnje na verjetno-višji ceni ali zavrgel alternative gradnje.«

Poenostavite s sodobno prijavo blagovne znamke za “ogrožanje tehnike bitcoinov” -Managed Earnings ETF” z oznako $MAXI, bo podpiral terminske pogodbe na bitcoin, poleg dobička ustvarjanje obveznic, medtem ko bo prodajal lokacije in kupovalne klice na bitcoin ETF. pic.twitter.com/QdVxLRyI2w

— Eric Balchunas (@EricBalchunas) april , 2022 SEC ima trenutno veliko aplikacij ETF, povezanih s terminskimi pogodbami za BTC denarnih družb in sredstev upravnih družb v zadnjih 365 dneh po tem predsednik Gary Gensler, ki je namigoval, da bi lahko bil bolj naklonjen sprejemanju ETF-jev v skladu s terminskimi pogodbami na kriptovalute in ne prek poveljevalnega obveščanja. Januarja se je Simplify prijavil tudi na kontrolni seznam delnic financiranja avtomobila, ki spremlja uspešnost očitnih korporacij web3, Simplify Volt Web3 ETF.

Povezan: SEC bi morda dobro odobril območne Bitcoin ETF-je že 2023 — Bloombergovi analitiki

V oktobru 2021, ProShares in Valkyrie sta postali dve od prvih korporacij, ki sta začeli sklade, s katerimi se trguje z nadomestki, povezane s terminskimi pogodbami za BTC v ZDA. Potem pa je SEC v času glasila zavrnila vse območne prijave za Bitcoin ETF. Grayscale se trenutno trudi, da bi s strani regulativnih organov pozvali, ali bo aktualna aplikacija za radikalno spremembo svojega Bitcoin Belief real v območje BTC ETF za javno kotacijo ali ne.

2023

85026

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -