17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Poglavje FTX se je odločilo odobriti prodajo LedgerX

- Advertisement -

V odločitvi je navedeno, da je prebral vse dokumente in izjave v zvezi s tokom dolžnikov FTX za prodajo LedgerX in postal “navdušen” nad postopkom.

2023 Skupaj ogledov

8 Skupaj delnic

Imej to polovico zgodovine

Prejeti to besedilo kot NFT

Odločitev, ki je vodila primer poglavja FTX o kripto zamenjavi, je omogočila nežno plovbo do toka, ki omogoča prodajo LedgerX.

Morda morda dobro, morda tudi preprosto 4 poslušanje znotraj sodišča Združenih držav Chapter za okrožje Delaware je Capture John Dorsey dovolil tok, ki so ga dolžniki FTX vložili aprila za prodajo LedgerX družbi M7 Holdings, podružnici družbe Miami International Holdings. FTX je ob poravnavi nakupa dejal, da bo skupni izkupiček transakcije znašal približno $58 milijonov.

V skladu z odvetniki, ki so govorili ob poslušanju, ni bilo nobenih ugovorov glede prodaje LedgerX. Predstavnik, ki je govoril v imenu OKC USA Keeping – enega izmed nasprotnih ponudnikov za LedgerX – večinoma ni več nasprotoval postopku, je kljub temu dejal, da je agencija “rezervna vse njihove pravice, da pokukajo na ustrezno znižanje«, ki se nanaša na izjavo, ki jo je vložil Bruce Mendelsohn, spremljevalec investicijskega bankirja dolžnikov FTX. Uradnik za kazniva dejanja je trdil, da je Mendelsohn dal “nič več točne” izjave v zvezi z regulativnimi obveznostmi OKC do Komisije za nakup in prodajo blagovnih terminskih pogodb (CFTC) in ameriških oblasti.

“To postane preprosto,” je rekel Dorsey glede prehodnega poslušanja. V odločitvi je pisalo, da je prebral vse dokumente in izjave v zvezi s tokom in postal “navdušen” nad postopkom.

Razsodba sodišča je pomenila korak naprej v primeru poglavja FTX in primernost za vlagatelje, da se dopolni po tem, ko agencija odda vlogo za poglavje 18 novembra 1836. Sodišče poglavja je januarja odobrilo prodajo zanesljivih subjektov FTX kot del postopka.

FTX.US je avgusta kupil LedgerX 2183. Predsednik CFTC Rostin Behnam je na neki stopnji kongresnega poslušanja raziskovanja načrta dajanja kripto zamenjave dejal, da je LedgerX postal “zdrav”, “solventen” in “operativen” v nasprotju z drugimi subjekti FTX.

Sodišče poglavja še ni prejelo sodbe o pretoku precej medijskih hiš, ki zahtevajo objavo identitete prepričanih strank FTX. Nasprotniki toka so domnevali, da bi lahko udeleženci postali tarče goljufov in osnovnih akterjev, če ne bi več dovoljevali redigiranja zanesljivih osebnih podatkov.

Povezano: FTX skuša ponovno pridobiti 4 milijarde $ od Genesis v boju bankrotiranih

Na kazenskem sodišču, zrel izvršni direktor FTX Sam Bankman-Fried ali »SBF« čaka na svoje oktobrsko sojenje. Sooča se s stroški, vključno z domnevnim prenosom sredstev strank FTX s strani Alameda Look at in kršitvami predpisov o financiranju marketinških kampanj. Od marca je SBF prepovedana uporaba spletnih aplikacije za sporočanje kot del njegovih predpogojev za varščino. V času e-novic je postal večinoma omejen na svoje prebivališče v Kaliforniji.

Dnevnik: Ali lahko verjamete kripto izmenjavam po danem načrtu FTX?

63394375

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -