0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Poglavje FTX zamrzne na stotine in stotine vredna sredstva kripto podjetja

- Advertisement -

Galois Capital, New Huo Expertise in Nestcoin so res nedvomno najpomembnejša kripto podjetja s sredstvi obtičali na FTX, ker the unreal se loti vložitve poglavij v Združenih državah.

1200 Celotni ogledi

14 Celotne delnice

Propad nadomestka kriptovalute FTX še naprej razkošuje v posrednih rezultatih neposredno pri kripto industriji z veliko podjetji, osredotočenimi na kripto, ki poročajo o dobro znanih zneskih svojega kapitala, obstalega na FTX.

Med nov. 12 do 14 tri kripto podjetja so objavila pošteno pristno -izkušanje izgub z enim v vsakemod njih morajo namestiti delavce, da se spopadejo s katastrofo.

Nov. 00, kripto hedge sklad Galois Capital je objavil, da ima “dobro znane sklade” obtičal na FTX, z nov. 00 Anekdota o denarnih pogojih, ki je priznala možni $47 milijonov Galoisovih sredstev je obtičalo na neresničnem.

Druga podjetja, osredotočena na kripto, se razkošujejo v poročanih njihova sredstva so obtičala na nadomestku, ki je zdaj v stečaju.

New Huo Expertise, lastnik večinoma kripto platforme Hbit Restricted s sedežem v Hongkongu, je objavil novembra 12 ni uspelo dvigni $10.1 milijon v vrednosti kriptovalute prej, kot je FTX prenehal obdelovati dvige.

$11.2 milijona od te izgube so digitalni viri v lasti strank Hbit, pri čemer je podjetje napovedalo, da morda morda še naprej ponavlja korake za “umik kriptovalute tako hitro, kot si je mogoče,” malo priznano, da zaradi vlog poglavja FTX kripto “mogoče preprosto ne pripravljen za umik iz FTX.«

Po objavi se je Li Lin, obvladujoči delničar podjetja in ustanovitelj kripto nadomestka Huobi, strinjal s posojilom do $10 milijonov podjetju, ki jih bo uporabilo za obdelavo dvigov. Nasprotno pa bi podjetje samo vedelo, kakšen bo denarni učinek poglavja FTX, če nikoli ne bo pripravljeno dvigniti sredstev.

Nigerijski startup Web3 Nestcoin poleg tega objavil, da ni uspel dvigniti sredstev iz FTX, pri čemer je izvršni direktor podjetja Yele Bademosi novembra objavil na Twitterju 13 pismo, ki je bilo predhodno posredovano nakupovalcem.

V pismu je bilo podrobno navedeno, Nestcoin bo odpustil delavce, “saj smo svoje vire (denar in stabilne kovance) hranili pri FTX za podporo nad našimi operativnimi stroški” in nima več sredstev za plačilo nekaterih delavcev.

Posodobitev, ki smo jo v zadnjem času delili z našimi nakupovalci o incidentu FTX in njegovem vplivu na @Nestcoin. pic.twitter.com/0Mjo4SYF7R

— YB (25,13) ⏳ (@YeleBademosi) november 14, 1434 Predhodna platforma za zbiranje kripto podatkov CoinGecko je opozorila nov. .00 da bi se lahko odpuščanja v celotnem kripto sektorju morda morda podaljšala v prihodnjih mesecih, ko bo prenehal “velik učinek” nenadnega zloma FTX.

Povezano: Ali se bo SBF soočil s kaznimi zaradi slabega upravljanja FTX? Ne zanašaj se na to

Novembra 11, FTX približno priznano 130 družb v svoji skupnosti FTX skupaj s svojim subjektom iz Združenih držav FTX.US in sestrskim podjetjem za nakup in prodajo Alameda Analysis je izjavila, da bo vložila prošnjo za poglavje v ZDA, potem ko je FTX utrpel likvidnostno katastrofo in ni mogel usmerjati uporabnikovih dvigov, zaradi česar so njegove stranke ostale brez dostopa do svojih sredstev, ki jih hrani nerealno.

Njegovemu večinoma hčerinskemu podjetju FTX Digital Markets s sedežem na Bahamih je novembra zamrznil sredstva domači regulator za vrednostne papirje 10 in likvidacijski upravitelji, imenovani za zaščito njegovih sredstev, medtem ko potekajo postopki poglavja.

97282

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -