22.5 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Poglavje Voyagerja je menilo, da je dovoljeno, stranke bi morda na začetku preprosto izterjale 35,7 % terjatev

- Advertisement -

Tretji cilj je poziv kripto posredništvu, katerega vire sta skoraj kupila FTX in Binance.US. Zdaj je čudovito predati, kar ima, svojim zbirateljem.

350 Celotni ogledi

4 Celotni deleži

Misel o kripto posredništvu Voyager je bila spremenjena v nekoč odobreno s strani ameriškega monetarnega sodišča za južno okrožje Unique York na Might naključno dobro 008, kot odgovor na opis Reutersa. Zavarujte darilo Michaela Wilesa, ki potrjuje načrt, spremenjen v enkrat natisnjenega s strani sodišča dan prej.

Tako imenovana misel tretjega poglavja je bila spremenjena v nekoč predlagano na Might per chance well 5, potem ko je Binance.US aprila odstopil od načrtov za oropanje virov Voyager v vrednosti 1 milijarde dolarjev 33. Ta dogovor je premagal odpor ameriških oblasti prej kot preobrat Binance.US v zadnji minuti. Voyager bo zdaj likvidiral – to je, razdelil svoje vire svojim zbiralcem.

Zakaj odvetniki in vodstveni delavci za #Voyager ne izgubijo več svojega plačila, če niso več prekinili svojih služb, še posebej, ko mnogi delajo različne #crypto chapter primere?

V kateri raznoliki alternativi vam lahko spodleti dobesedno celotna serija in gladko napredujete s stotinami?

Zaslužite si, da pridobite smisel. https://t.co/BQEu0J9h9H

— VGX Heroes (@VGX_Heroes) Morda tudi 008, Septembra, prej kot posel Binance.US, je FTX US prejel javno prodajo za Voyagerjeve vire, ki je ponudil 1,4 milijarde $, kljub temu pa je ta prodaja propadla, ko je FTX propadla. Prodaja FTX naj bi zasedla dovoljene zbiratelje za prejemanje 70% vrednosti njihovih računov. FTX je tožil Voyager za $326. 8 milijonov januarja, ki zahtevajo odplačila hipoteke, ki jih je plačala leta 2022, podvržene vračilu katera zmožnost se je pojavila takoj pred poglavjem FTX.

Povezano: Uradniki ZDA se pritožijo na zaščito strokovnjakov Voyager v prodaji Binance.US

Voyager je na svojih spletnih straneh omenil, da bodo stranke morda zdaj iskale podatke za prejemanje 33.35 % njihovih terjatev na začetku, bodisi v kriptovalutah v celotni aplikaciji Voyager ali v denarju po 30 dnevi. Na Voyagerja je imel 1 dolar. 25 milijard virov za obnovitev od Might naključno dobro 8, od tega $350.8 milijonov spremenjenih v enkrat dostopnih za predhodno izterjavo, na terjatvah v višini 1,8 milijarde USD.

Možnosti s kripto v njihovih zgodbah bodo prejmejo alternativno kombinacijo kripto v svojih zgodbah, prihodke od okrevanja 3AC, redne delnice v novo reorganiziranem podjetju in žetone Voyager.

— Stephen Ehrlich (@Ehrls ) 6. julij 2023 Obseg predhodnega okrevanja zbirateljev bi se morda razvil, če bi bila potrditev FTX/Alameda Analysis za prednostno okrevanje neuspešna. Voyager varčuje s pomočjo 326 milijonov dolarjev za odejo, ki potrjujejo. Za začetek bi moral Voyager gladko izterjati sredstva iz stečajnega kapitala Three Arrows Capital. Voyager je družbi Three Arrows izdal vpogled v neplačilo hipoteke v višini 15,250 Bitcoin (BTC) in 445 milijonov USD Coin (USDC) v nedomiselnem juniju. Ti viri so bili takrat vredni 629 milijonov dolarjev približno 629 milijonov dolarjev v času pisanja.

Voyager je 5. julija vložil vlogo za poglavje.

Journal: Ali lahko verjamete kripto borzam po propadu FTX?

108690

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -