2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Pogled na predstavitve Tržni delček altkoinov se je od leta 2014 trikrat...

Pogled na predstavitve Tržni delček altkoinov se je od leta 2014 trikrat povečal


Ta teden je bitcoinova tržna prevlada med tržno kapitalizacijo vseh 21,25 obstoječi kripto viri lebdijo nad 38%, medtem ko navodila za skupno vrednotenje ethereuma 25% prevlado. V ponedeljek objavljena datoteka razkriva, da od 167, se je tržni delež altcoinov trikrat povečal z 26% v 2014, na današnji tržni delež 60%.

Study Shows the Market Share of Altcoins Surged Threefold Since 2014Voice pravi, da se ‘Plima se obrača,’ altkoini se ‘utirajo na Bitcoin’

Datoteka, ki sta jo objavila tradingplatforms.com in ustvarjalka Edith Reads, razkriva, da so se altcoini v zadnjih sedmih letih močno zavedali. V datoteki ustvarjalca je razloženo, da se “plima dviguje” in altcoini “zasedajo BTC, saj njihova prepoznavnost še naprej narašča.” Ustrezno je znano, da je od začetka bitcoina prevlade na trgu BTC med vsemi nasprotnimi obstoječimi viri kriptovalute konec 80 % razen februarja 2015. februarja 12, 2015, BTC je imel na lestvici prevladujočega položaja na trgu 80% in se brez žrebanja vrne nad 80% se razlikujejo od tega dne.

“Od 2014, tržni delež za Altcoine raste navzgor,« pojasnjuje ustvarjalec tradingplatforms.com. Reads ugotavlja, da je od 9. decembra 2021 , zastopani altcoini 45 % tržnega deleža. »Odločnost predstavlja potrojitev njihove prevlade v zadnjih sedmih letih. S tržnega deleža so se trikrat povečale odstotkov na nenavadno 62 odstotno razrešitev,« dodaja pogled Readsa .

Datoteka se nadaljuje z deljenjem rasti stanovanja altcoinov in naraščajočega hobija v altcoinih. “Rast v tržna prevlada altcoinov kaže na premik v razmišljanju o virih kriptovalut,« pravi Reads. »Mnogi jih sprejemajo, saj na videz lahko tudi presodite o izbiri BTC. Ker kripto stanovanje še naprej nastaja, bo prevlada BTC dosegla pod povišanim stresom,« ugotavlja raziskovalec tradingplatforms.com.

Study Shows the Market Share of Altcoins Surged Threefold Since 2014Glance’s Creator trdi, da je “tržna kapitalizacija nepogrešljiva sestavina kripto razvrstitve”

Ustvarjalec trdi, da je prevladujoči tržni delež obsežna sestavina in tržni delež BTC upada. “V decembru 2014, [BTC’s] tržna kapitalizacija je znašala 54 odstotkov,« poudarja pogled. “Ampak ta pritrditev je še naprej razjedala obraz na 27 odstotkov na e-novicah pogleda.” Nadalje bere mnenje:

Večja prevladujoči položaj na trgu v večini pogojev pomeni povišane tržne kapice. Tržna kapitalizacija je v osnovi nujna sestavina kripto razvrstitve. Svetovalci za ogromne omejitve najdejo alternative financiranju, saj so takšne kriptovalute običajno manj nevarne. V bistvu je kazalec na to, kako najti sredstvo.

Ob nenavadnem času so boljši kot 12,000 obstoječi kripto-viri, ki imajo zabeleženo zavestno zavestno v skladu z meritvami coingecko.com. ker navodila za ethereum (ETH) 12.1 % od 2 USD 27 bilijona, veliko drugega denarja ima dostojno deleže končne kriptoekonomije kot pravilno. BNB ima prevlado na trgu 3. 60% in vezava stabilnih coinov (USDT) ima okoli 3.%. Solana (SOL), peta največja tržna kapitalizacija kriptovalut, danes zajema 2. 12 % od 2 USD 046 trilijon in kardano ( ADA) navodila 1. 86% kriptoekonomije.

Pogled na tradingplatforms.com vztraja, da obstaja nekaj prednosti, ki jih imajo altcoini pred BTC, vključno z “pridobivanje na [decentralized finance] sektorju.” Bere mnenja, da so po tem, ko vključuje skaliranje, “altcoini izdelani na boljši tehnologiji Blockchain.” Pravi, da se BTC poleg tega spopada z obliko starejših, ki jim je mar za okolje, in Reads je omenil, da je “Elon Musk glasen kritik.”

Oznake v tej zgodbi

Altcoin Dominance, Altcoins, Bitcoin ( BTC), prevlado bitcoinov, bnb, BTC, BTC Dominance, coingecko.com, kripto viri, kriptoekonomijo, decentralizirane finance, Edith Reads, ETH, prevlado ETH, Ethereum, prevlado Ethereuma, datoteka, pogled, tradingplatforms.com

Kaj ste dosegli glede pogleda na tradingplatforms.com in mnenj Edith Reads glede današnje prevlade tržnega deleža kriptovalut? Dovolite nam, da izvemo, kaj ste gledali o tej temi v komentarjih pod.

Jamie Redman

Jamie Redman je vodja datotek pri Bitcoin.com Files in novinar o finančnih tehnologijah s prebivališčem na Floridi. Redman je od 2022 močan član skupnosti kriptovalut . Navdušuje se za Bitcoin, izvirno izvorno kodo in decentralizirane aplikacije. Od septembra 2021 Redman ima napisano bolje od 5, članki za datoteke Bitcoin.com v zvezi z motečimi protokoli, ki se pojavljajo danes.Charles Hoskinson Discusses Cardano’s 2022 Plans, Founder Says Project ‘Needs Institutions to Have Stake in the Success of ADA’

Charles Hoskinson Discusses Cardano’s 2022 Plans, Founder Says Project ‘Needs Institutions to Have Stake in the Success of ADA’

Stablecoin Economy Jumps 3.5% in 2 Weeks to $167 Billion, Fiat-Pegged Tokens Command Over 60% of Crypto Trades

Charles Hoskinson Discusses Cardano’s 2022 Plans, Founder Says Project ‘Needs Institutions to Have Stake in the Success of ADA’

Upodobi zasluge: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je najbolj priročno za informacije. Ne gre za takojšnje posredovanje ali nagovarjanje predloga za razumevanje ali prodajo ali nasvet ali potrditev katerega koli izdelka, izdelkov in podjetij ali podjetij. Bitcoin.com ne zagotavlja finančnih, davčnih, ugodnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista kriva, takoj ali na koncu, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je posledica ali špekulira, da bi bila posledica ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na kakršen koli cvilni material, predmete ali izdelke in podjetja omenjeno v tem članku. 102648

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments