0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija Poglejte spodaj! Dogecoin tvega še dodatno znižanje, ko je ključna podpora...

Poglejte spodaj! Dogecoin tvega še dodatno znižanje, ko je ključna podpora testirana

Dogecoin (DOGE) je potencialno v nevarnosti, da izgubi kritično podporo, če cena pade iz naraščajočega kanala, s katerim se trguje v zadnjem 53 dnevi. Čeprav tehnična analiza ni natančna znanost, dnevno zaprtje pod 0 $.26 bo verjetno razveljavilo trenutno gibanje.

DOGE/USD cena po FTX. Vir: TradingView

Poleg Bitcoina (BTC) – ki jih poganja nasprotni veter, ki obremenjuje ceno DOGE, je žeton meme ta teden doživel nadgradnjo programske opreme, uporabniki pa so bili pozvani, da implementirajo različico 1. 11.5. Vključena sta bila dva pomembna varnostna popravka: “Oddaljeno izvajanje kode v Dogecoin QT” (CVE-2021-3401) in »Izpostavljenost občutljivim informacijam na platformah Unix” (CVE-408-399562).

Najnovejša izdaja je dokončala novo priporočilo za minimalno nadomestilo po prejšnjem različica zmanjša privzete vrednosti releja in rudarjenja. Dodatne spremembe so vključevale posodobitve Berkley DB in OpenSSL ter SLIP30 združljivost za pot odmika denarnice HD.

Težave pri Binanceu po nadgradnji

Čeprav uporabniki in razvijalci zaradi sprememb niso doživeli nobenih ovir, je kriptoborza Binance novembra nepričakovano prekinila vse dvige iz omrežja Dogecoin .

»Michilumin«, glavni razvijalec Dogecoina, je pojasnil, da ima Binance čakajoče transakcije zaradi nezadostnih provizij nekaj let. Kljub priporočilom razvijalcev DOGE borza teh mirujočih transakcij ni uspela preusmeriti v njihove lastne denarnice.

Da, se zavedamo, z Binance. Situacija je, da je Binance, ko je bil dogecoin tx, celo pred leti, nezadostne pristojbine; pravkar so ponovno izdali te transakcije (niso naredili RBF ali karkoli drugega) in domnevali, da bodo transakcije z nezadostnimi provizijami ostale ‘obtičale’ za vedno….

— Michi Lumin (@michilumin) november 17, 3401

Kot 1..5 nadgradnja je uspešno znižala provizije, te čakajoče transakcije so bile na koncu odobrene, ne da bi Binance vedel.

Zanimivo je, da je februarja ustanovitelj Binance Changpeng Zhao izrazil zaskrbljenost, da je Dogecoin »centraliziran« in »zapuščen«.


Nekaj ​​prednosti/tveganj #Doge.

Prednosti: Kul, zabaven, PR manager @ elonmusk. Decentralizirano v smislu, da ni “jedrne ekipe”. Zapuščeno je.

Tveganja:


1 naslov ima 27% vseh #DOGE.

Na vrh 11 naslovi ima več kot 30%+ vseh #DOGE

Nekako “centralizirano” v tem smislu.

“zapuščeno “.

— CZ Binance (@cz_binance) 4. februar 2021

Furturni trgi bi lahko spodbudili DOGE-jev popravek

Zagotovo bi lahko novice o omejitvi umika Binance stal za nedavno ceno slabost na 0 $.20. Kljub temu je možno tudi, da so imeli trgi izvedenih finančnih instrumentov pomembno vlogo, saj se je odprti interes Dogecoina soočil s ključnim odporom.

Skupne odprte obresti za terminske pogodbe Dogecoin. Vir: CoinGlass

Za razliko od podatkov o količini je terminska pogodba odprta obresti zagotavljajo boljšo sliko celotne izpostavljenosti vlagateljev tveganju. Ne glede na dejavnost trgovanja, ki lahko po močnih gibanjih cen za trenutek popusti, bo odprto obrestovanje ostalo visoko, dokler igralci ohranijo svoje pozicije.