19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Pogodba ETH 2.0 presega 6 milijonov eterjev, podatki kažejo, da je Ethereum...

Pogodba ETH 2.0 presega 6 milijonov eterjev, podatki kažejo, da je Ethereum v prvem in drugem četrtletju presegel BTC


ETH 2.0 Contract Exceeds 6 Million Ether, Data Shows Ethereum Outperformed BTC in Q1 and Q2

Statistični podatki kažejo, da je pogodba o depozitu Ethereum 2.0 ta teden presegla 6 milijonov eterjev kot več kot $ 12. V pogodbi je danes ethereum v vrednosti 4 milijarde EUR. Meritve Onchain kažejo, da je Ethereum v zadnjem času opazil nekaj pomembnih upadov in da se je aktivnost decentraliziranega financiranja (defi) upočasnila v primerjavi s statistiko lanskega poletja. Kljub padcem na verigi so letošnji trgi ethereuma v prvem in drugem četrtletju presegli bitcoin.

Pogodba Ethereum 2.0 ima zdaj 6 milijonov eterjev v vrednosti $ 12 .4 milijard, Onchain Ether Stats Slide

V zadnjem času se veliko osredotočamo na omrežje Ethereum (ETH), saj pogodba o depozitu Ethereum 2.0 zdaj ukazuje več kot 6 milijonov eterjev. Medtem se udeleženci Ethereuma pripravljajo na težko pričakovani EIP 1559 nadgradnja in London hard fork.

ETH 2.0 Contract Exceeds 6 Million Ether, Data Shows Ethereum Outperformed BTC in Q1 and Q2
Statistični podatki Glassnodeja in raziskovalca Larsa Hoffmanna kažejo, da se omrežja Ethereum v zadnjem času upočasnjujejo in zmanjšujejo aktivnost defi. »Kljub upadanju obsega mesečne medletne rasti glasnost ostaja večja 5600% +. Količina se je konsolidirala okoli 2 milijard dolarjev na dan, pri čemer so se v obdobjih povečane volatilnosti, v nasprotnem primeru pa tišina, znatno okrepile, «ugotavlja študija Glassnode.

Bitcoin.com News je pred kratkim poročal o treh testnih mrežah Ethereum, ki prehajajo na londonsko nadgradnjo, in če bo vse v redu, bo sledila vilica mainnet. Kot več kot $ . 4 milijarde je sklenilo pogodbo ETH 2.0, novo objavljeno poročilo Glassnode kaže, da je aktivnost defi padla a rast ostaja močna z vidika velike slike.

„Rast novih in obstoječih dejavnosti v celotnem defiju je prizadela, saj se veliko udeležencev tvegana miselnost sredi – 60% + padci ATH med večino žetonov upravljanja. Medtem ko se dejavnost v verigi ne povečuje več kot odstotek celotnega meseca-v-mesecu, ostaja medletna rast ogromna, «podrobnosti študije Glassnode defi.

ETH 2.0 Contract Exceeds 6 Million Ether, Data Shows Ethereum Outperformed BTC in Q1 and Q2
Tudi ob podatkih o črpanju verig Glassnode in Larsa Hoffmanna je ethereum v Q1 in Q2 letos še vedno presegel bitcoin.

Čeprav je ethereum uspel doseči večje dobičke v V primerjavi z drugimi kriptoaktivnimi sredstvi in ​​se povzpnemo nad ročico v višini 2 tisoč dolarjev, raziskave kažejo, da je omrežje zabeležilo nekaj velikih črpanj na verigi. Na primer, Lars Hoffmann, član Block Crypto, je 1. julija prek Twitterja delil nekaj vpogledov v verižno dejavnost Ethereuma.

“Kot je bilo pričakovano, je večina meritev imela resna zmanjšanja z metriko ETH z višjo beta), «je tvitnil Hoffmann. »Medtem ko temelji na visokih nivojih v primerjavi z letom poprej, je parabola za večino meritev prekinjena. Skupna prilagojena glasnost v verigi se je zmanjšala za 46. 6% do $ 572. 7 milijard. ” Hoffmann je dodal:

Kar zadeva [ethereum] terminske pogodbe, količina zmanjšana za 49. 3% do $ 862 bn. [Ethereum] mesečni obseg možnosti se je zmanjšal za 68. 8% do 5 USD. 12 milijard, vendar še vedno višja kot kadar koli v prvem četrtletju.

Metrike aktivnega naslova in trga Ethereum še vedno zasenčijo Bitcoin v 2021

Poleg opaznih črpanj je bilo poleg 6 milijonov eterjev, zaklenjenih v pogodbo ETH 2.0, nekaj pozitivnih metrik Ethereuma. Na primer, ponudba etra na borzah je najnižja od novembra 2018. Poročilo Glassnodeja kaže, da so se cene defi plina v zadnjem času precej znižale.

“Cene plina so se znova vrnile na zgodnje poletne ravni defi iz 2020, toliko, da trgovci, ki so pripravljeni potrpežljivost se lahko celo izmuzne z enomestnim plačilom za plin Gwei v izven delovnega časa, «podrobnosti študije Glassnodejeve študije.

Dobava ETH na borzah najnižja od novembra 2018 👀 pic.twitter.com/rQiGQeSb4N

– Dokumentiranje Ethereuma 🦇🔊 (@DocumentEther) 2. julija, 2021

Najnovejši vpogledi v kripto trge podjetja Unfolded.io kažejo, da je omrežje Ethereum imelo “približno 200 K več dnevnih aktivnih naslovov kot BTC v nedeljo, junija 27 th. To je bil šele tretji dan od 1. januarja 2017, da je imel ETH bolj aktivne naslove kot BTC. «

Pravzaprav podatki Unfolded.io kažejo, da Bitcoin je videl svojo “najslabšo uspešnost v drugem četrtletju v zadnjih 8 letih” in “kljub visoki korelaciji z bitcoini je ethereum v prvem in drugem četrtletju presegel BTC.” V petek so ravni prevladujočih bitcoinov približno 45. 7%, medtem ko prevladuje ethereum okoli 17. 6% celotnega 1 USD 358 bilijon kripto tržne kapitalizacije.

Kaj ali razmišljate o 6 milijonih eterjev, zaklenjenih v pogodbi Ethereum 2.0? Kaj menite o tem, da bi eter v prvem in drugem četrtletju letos presegel bitcoin? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

NBA Star Spencer Dinwiddie's Crypto-Fueled Social Media App Raises $7.5 Million

World Wide Web Inventor Tim Berners-Lee Sells NFT for $5.4M —  'Embarrassing' Coding Error Spotted in NFT

Oznake v tej zgodbi

Bitcoin, BTC, DeFi, prevlada, ETH, eter, statistika etra, Ethereum, provizije, glassnode, Lars Hoffmann, Onchain Dominance, Onchain Research, Onchain Revenue, prihodek, Unfolded.io

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Glassnode, Unfolded.io ,

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

471449

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments