Pogoji uporabe

Pogoji uporabe

1. Pogoji

Z uporabo spletnega oglasnika Cryptomanija.eu se strinjate in zavezujete, da ste seznanjeni s splošnimi pogoji uporabe Cryptomanija.eu portala in z veljavnimi zakoni in predpisi, ki veljajo za uporabnike in obiskovalce internetnih strani. V kolikor se z našimi pogoji ne strinjate in je vaš namen zloraba ali kakršnakoli drugačna namera za škodovanje drugim/tretjim osebam, je uporaba Cryptomanija.eu portala prepovedana! Materialno gradivo na tej spletni strani je zaščiteno z veljavnimi avtorskimi pravicami. Tudi mi delimo vsebine iz portalov Btcnews.com in Cointelegraph.com.

2. Pravila

  1. Vso gradivo na spletnem oglasniku Cryptomanija.eu “takšno, kot je”. Cryptomanija.eu ne daje nobenih garancij, izraženih tako ali drugače s strani uporabnikov.
  2. Nadalje, Cryptomanija.eu ne jamči in ne daje nobenega zagotovila glede točnosti, verjetnih rezultatov ali zanesljivosti uporabe (digitalnih)materialov in vsebine, ki so na voljo na Cryptomanija.eu oz. na katerihkoli drugih povezanih straneh.

3. Omejitve

V nobenem primeru ni Cryptomanija.eu in/ali njegovi uporabniki odgovoren za kakršnokoli škodo (vključno, brez omejitev: škodo za izgubo podatkov ali dobička, prekinitev poslovanja, izgubo dobrega imena, ipd. ), ki bi lahko izhajala iz neuporabnosti ali nezmožnosti uporabe materialov, objavljenih na Cryptomanija.eu oglasniku. Tudi, če so Cryptomanija.eu oz. njegovi pooblaščeni zastopniki obveščeni ustno ali pisno o možnosti take škode, za le-to ne odgovarjajo.

4. Popravki in spremembe

Vsa gradiva, ki se pojavljajo na Cryptomanija.eu oglasniku, lahko vključujejo tehnične, tipkarske, besedne ali fotografske napake. Cryptomanija.eu ne jamči, da je vso gradivo na tej spletni strani točno, popolno in ažurno. Cryptomanija.eu lahko spremeni vsebino na svoji spletni strani kadarkoli brez predhodnega obvestila. Pač pa se Cryptomanija.eu i ne zavezuje, da bo gradivo posodabljal. Kot prej omenjeno, gradivo je reprodukcija in intelektualna lastnina Cointelegraph.com in btcnews.com

5. Povezave

Cryptomanija.eu ni pregledal vseh povezav, povezanih s svojo spletno stranjo in ne prevzema odgovornosti za vsebino vseh takšnih povezanih strani. Uporaba povezanih spletnih mest je na uporabnikovo lastno odgovornost.

6. Nenapovedana sprememba pravil in pogojev uporabe

Cryptomanija.eu lahko spremeni te pogoje uporabe na svoji spletni strani kadarkoli brez predhodnega obvestila. Z uporabo oglasnika Cryptomanija.eu se strinjate, da ste zavezani po trenutno objavljeni različici splošnih pogojev uporabe.

7. Zakonodaja

Za vse morebitne spore, ki bi se nanašali na oglasnik  Cryptomanija.eu , se ureja z veljavno zakonodajo RS. Pristojno sodišče je v Ljubljani.

Upravitelj portala:

Borut Štorman,

Senovica 29,

3240 Šmarje pri Celju