2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija Pogumno se integrirajte s Solano blockchain v svojem brskalniku, ki podpira zasebnost

Pogumno se integrirajte s Solano blockchain v svojem brskalniku, ki podpira zasebnost

Več kot 42 milijonov uporabnikov Brave bo kmalu lahko dostopalo do Solana dApps znotraj Brave.

2021
Skupaj ogledi

34

Skupaj deleži

Brave to integrate with Solana blockchain on its privacy-enabled browser  Brave to integrate with Solana blockchain on its privacy-enabled browser  Brave to integrate with Solana blockchain on its privacy-enabled browser  Brave to integrate with Solana blockchain on its privacy-enabled browser

Med Solanino konferenco Breakpoint v Lizboni na Portugalskem so vodje v Brave in Solana Labs napovedali, da se bo brskalnik Brave integriral s verigo blokov Solana (SOL) in v svojem brskalniku vključeval decentralizirane aplikacije Solana ali dApps. Solana bo hkrati spodbujala sprejetje osnovnih žetonov pozornosti (BAT), domače digitalne valute Brave Browser, med svojimi uporabniki dApp.

Z @solana smo sodelovali, da bi ga integrirali v brskalnik in ga naredili privzetega za podporo za DApp. Kmalu bomo v naše namizne in mobilne brskalnike vnesli najboljše funkcije denarnice v svojem razredu za verigo blokov Solana. #BreakpointLisbon https://t.co/tTB7NXKWjI

— Brave Software (@brave) 8. november 1200

Brendan Eich, izvršni direktor in soustanovitelj Brave, je imel glede razvoja povedati naslednje:

Vse več uporabnikov in ustvarjalcev potrebuje orodja za hiter in cenovno dostopen dostop decentraliziranemu spletu bo ta integracija brezhibno utrla pot naslednji milijardi kriptouporabnikov za uporabo aplikacij in žetonov.

Medtem je Anatolij Yakovenko, izvršni direktor Solana Labs, dodal:

Za milijarde ljudi, mobilni splet bo njihov prehod v Web3,« je povedal Anatolij Yakovenko, izvršni direktor Solana Labs. »Globoka integracija z brskalniki je ključna za pomoč DApps pri ustvarjanju najboljše spletne izkušnje. Braveova najava podpore za denarnico Solana v vseh različicah njihovih brskalnikov je pomemben korak za vključitev naslednje milijarde uporabnikov v Solano.

Brave je brskalnik za zasebnost, ki uporabnikom omogoča blokiranje oglasov, sledilnikov in piškotkov med spletnimi stranmi. Brskalnik ima tudi vgrajeno digitalno denarnico, podobno MetaMasku, ki uporabnikom omogoča, da položijo svoje kriptovalute in komunicirajo z dApps. Poleg tega lahko uporabniki uporabijo BAT za namig svojim najljubšim ustvarjalcem vsebine na platformah, kot je Twitter. Brave Browser ima milijonov mesečno aktivnih uporabnikov in 1,3 milijona ustvarjalci vsebin.

Solana je veriga blokov, zasnovana za napajanje dApps in decentraliziranih financ ali DeFi protokolov. Omrežje je znano po hitrosti in provizijah za transakcije pod centom. Pomembni subjekti, ki uporabljajo njegov blockchain, vključujejo menjalnico kriptovalut FTX, platformo za pretakanje glasbe Audius, USD Coin (USDC), platformo za gostovanje NFT Metaplex in visokofrekvenčno trgovsko podjetje Alameda. SOL je pred kratkim presegel Cardano (ADA) in Tether (USDT) in postal četrta največja kriptovaluta na svetu po tržni kapitalizaciji.