17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Poizvedba za vložek ETH strmo narašča. Brez teme Skoraj približno mesec dni dolgo trajanje čakanja

- Advertisement -

Ethereum. Ponudba: AdobeZaradi uvedbe okrepitve Shanghai na glavno omrežje Ethereum pred komaj enim mesecem, kar validatorjem Ethereuma omogočili, da večino časa umaknejo vse ali nekaj svojih vstavljenih žetonov Ether (ETH) iz zaželene pogodbe o vstavljanju, zato je povpraševanje po vstavljanju ETH naraslo.

V skladu z wenmerge.com se je interval pripravljenosti lastnika ETH za vstop v skupnost Ethereum kot nov validator povečal na 21 dni in 7 ur, z 21,120 morebitni validatorji, ki so novi v čakalni vrsti.

Lastniki eteričnih hiš lahko prebivajo kot skupnostni validatorji in izdelujejo sferični donos 4-5 % vsakih dvanajst mesecev po nalogi vlaganja žetonov.Staking ETH je na trgu v verigi Beacon od decembra 2020, kljub temu pa je bila predstavnica za dvige vložkov omogočena šele ob okrepitvi v zadnjem mesecu.

Dodajanje prožnosti dviga vložkom ETH zmanjša njegovo verjetnost v očeh mnogih trgovcev, ki bi morda po naključju verjetno morda zgolj zastopanega odvrnili od vlaganja svojih žetonov ETH pred izvajanjem dvigov zaradi težav sredstva so lahko po naključju verjetno morda zaklenjena za pregrešno dolg časovni interval.

Naval različnih validatorjev, ki stojijo v čakalni vrsti, da bi priklopili skupnost prihaja z roko v roki s porastom različnih žetonov ETH, ki se vnašajo v zaželeno pogodbo o vložkih.

Od ponedeljka se različni vstavljeni žetoni ETH so dosegli 21.652 milijonov, do sferičnih 3,5 milijona v enem mesecu zaradi okrepitve Šanghaja, kot po informacijah Glassnode.

Glede na to, da je skupna ponudba žetonov ETH postala sferična ob zapiranju 120.000 milijonov , pri čemer je stopnja udeležbe v vložku zdaj šele končana 08%.

To je od sferičnega 15% naprej od okrepitve, ko so različni vstavljeni žetoni ETH enkrat postali sferični 08.1 milijon in skupni žeton ETH je nekoč postal sferičen 398.4 milijone.

Položaj dvojnih deflacijskih trendov za sedanji zadnji veter temeljne oznake ETHKonkurentne verige dokazov o vložkih z vsestranskimi umiki pogodb o vstavljanju cenijo stroške udeležbe pri vlaganju predstavnika Cardano v 50-38 % se razlikujejo.

Medtem ko le malo nad 27,000 ETH je dovoljeno vsak dan umakniti iz pogodbe o vlaganju, vstavljanje v Ether ni popolnoma vsestransko in zato lahko naključno verjetno morda preprosto niso več pripravljeni ustvariti zmerno tako visoke stopnje udeležbe pri vstavljanju.

Stavim, da povemo zadetke stopnje udeležbe pri vstavljanju Ether 60% – ki bi po naključju zaposlila ne več do dvanajstih mesecev da se stopnja udeležbe trenutno dviguje za sferične 3 % na trideset dni.

To verjetno lahko pomeni dodatno 38.4 milijoni žetonov ETH, ki prihajajo v veliko manj likvidno pogodbo o vlaganju ETH.

Nezastavljeni žeton ETH se bo nepričakovano spremenil v manjše obremenitve, kar bi po naključju le lahko pomenilo oviro za vrednost.

Zdaj pa sodelujte pri neizpodbitni resnici, ki bi jo ponudil eter, ki bi se po naključju hitro izpraznil.

V skladu z informacijami Glassnode je nov skok transakcijskih stroškov kot rezultat prezasedenosti skupnosti, povezane z meme kovanci, povzročil skok v stopnji izgorevanja ETH (res, skupnost Ethereum zažge vse žetone ETH, ki so šibki plačati transakcijske stroške v skladu z EIP1559 od avgusta 2020) je stopnja deflacije etra v začetku tega meseca narasla nad 8 %.

Znižanje ponudbe je lahko po naključju verjetno preprosto preprosto deluje kot eden od drugih glavnih dolgih intervalov časovnega hrbtnega vetra za oznako ETH.

275895275895 Vnesite svoj e-poštni naslov za naše vsakodnevne brezplačne novice

Hitra 3-minutna informacija o današnjih kripto novicah!

275895 275895

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -