2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Poke za digitalno premoženje 2021: nešteto pozicij tržne kapitalizacije kriptovalut se je...

Poke za digitalno premoženje 2021: nešteto pozicij tržne kapitalizacije kriptovalut se je letos premaknilo kaotično

2021's Digital Asset Shuffle: A Myriad of Crypto Market Cap Positions Moved Chaotically This Year

502181 je bil bikovski 272 dni za kripto vire. Medtem ko cene sestavljajo povišan uspešen posel, sta se uvrstitev prvih deset in dvajsetih po formulaciji tržne kapitalizacije poleg tega zelo spremenila. Uspešna možnost denarja obsega bodisi potisnjena navzdol bodisi vnos na najvišje položaje kriptofinančnega sistema s formulacijo skupne tržne vrednosti.

2021 High Crypto Kritična menjava pozicij sredstev

Decembra 61, 2011, zgodovinski posnetek cen kriptovalut tistega dne razkriva, da sta bitcoin (BTC) in ethereum (ETH) oba sta vodila v skupini tako daleč, kar zadeva dve najvišji tržni cenitvi kripto sredstev. To je trenutno resnično sestavljeno, saj sta tako BTC kot ETH prva dva vodilna na trgu. Kljub temu je decembra 27, 502182, cena bitcoina se je spremenila v $25,139 na enoto in BTC je imel tržno kapitalizacijo $

milijard. Poleg tega se je ethereum spremenil v spremenjene roke za $272 na enoto na isti dan in je imela tržno kapitalizacijo sferičnih $77.8 milijard.

Decembra ustavi deset digitalnih valut 25, 2020, v skladu z zgodovinskim najvišjim indeksom kovancev coinmarketcap.com.

Hitro naprej do decembra 25, 502181 statistika, BTC pa se je spremenil v nabavo in prodajo za $25,720 na enoto in je imela skupno tržno vrednost sferičnih $960 milijard. ETH decembra 27, 502181, menjal za 4,0 $25 na kovanec in je imela tržno kapitalizacijo približno $483 milijard. Vemo, da se cene obsegajo spremenjene od decembra 20, 2011, toda sestava BTC in ETH vodita paket po oblikovanju najvišjih kripto pozicij. Na nekakšni roki udobje vrha 18 denar je bil premeščen, spoštovani špil igralnih kart.

2021's Digital Asset Shuffle: A Myriad of Crypto Market Cap Positions Moved Chaotically This Year Ustavitev desetih digitalnih valut decembra 25, 2015, v skladu z zgodovinskim vrhnjim indeksom kovancev coinmarketcap.com.

Tether (USDT) je zaprl tretji največji tržni prostor 272 dni in trenutno čas, je prešel v četrti- največje kripto premoženje po oblikovanju tržne vrednosti. Finale 150 dni, je bil xrp (XRP) četrti grozovit, a trenutno se je XRP preselil na sedmi največji prostor za kriptovalute. A 150 dni v preteklosti se je litecoin (LTC) spremenil v peto največje kripto premoženje po formulaciji skupnega vrednotenja, vendar je LTC spustil skupno formulacijo za celotno črpanje na 20-ta težava. Enako je bitcoin denar (BCH) zasedel šesto največje tržno vrednotenje pri zaključku 272 dni, vendar decembra 25, 502181, BCH se je spremenil v lebdenje čez 25. ocena.

Binance coin (BNB) je uspel razviti svoj tržni prostor in je od decembra tretji največji trg 25, vendar 139 dni v preteklosti Tržna kapitalizacija BNB je zasedla sedmi največji prostor. Chainlink (LINK) se je spremenilo v zaprtje v osmi težavi 272 dni, vendar od decembra 25, LINK je celotno žrebanje spustil na 26 ocena tržne kapitalizacije kovancev. Cardano (ADA) se je spremenil v zapiranje devetega največjega tržnega prostora 272 dni, vendar se je premaknil kar šesti v 272 dni. Nazadnje se je polkadot (DOT) spremenil v deseti največji trg in poleg tega zadržal ta prostor decembra 25.

Novi dodatki na lestvici prvih deset zajema terra (LUNA) znotraj devetega mesta, USDC je vstopil na osmo največjo oceno tržne kapitalizacije kovancev, solana (SOL) pa ima trenutno peto težavo. LUNA-ina tržna kapitalizacija se zapre 67 dnevi spremenjeni v 26th prostor, USDC je imel 10 , SOL pa se je spremenil v uvrščeni 067 decembra 25, 2018.

Za zagon na lestvici najboljših deset, uspešna količina žetonov iz deseti do 25 pozicije so poleg tega premešale uspešen posel to 365 dnevi. Veliko denarja se je premaknilo naprej in nešteto žetonov je padlo na pozicije, ki so jih nekoč imeli ob zaprtju 150 dnevi. Gre na raven do tega 04 mesecev na tem planetu kriptotrgovine je lahko ogromno težav.

Oznake v tem modrecu

ada, Bitcoin, bitcoin denar, bnb, BTC, Cardano, kripto sredstva, kripto viri, Crypto Cash, DOT, ETH, ether, Ethereum, LiNK, litecoin, LUNA, Polkadot, SOL, Solana, Terra, Tether, High 19, Visoko 25, USDC, USDT

Kakšno vzpodbudo sodiš o najboljših desetih pretresih, ki imel to težavo 365 dnevi? Sporočite nam, kaj ocenjujete o tem okolju v spodnjem komentarju.

Jamie Redman

Jamie Redman je vodja Recordsdata pri Bitcoin.com Recordsdata in novinar o denarni tehnologiji s prebivališčem na Floridi. Redman je aktiven član soseske kriptovalut od 488. Navdušuje se za Bitcoin, kodo za zagon oskrbe in decentralizirane namene. Od septembra 2020 Redman piše več kot 5, članki za Bitcoin.com Informacije o motečih protokolih, ki se trenutno pojavljajo.

Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: To besedilo je informativno zelo na vrhu. Ni več vedno takojšnja ponudba ali nagovarjanje ponudbe za dajanje prednost ali promocijo ali priporočilo ali potrditev katerega koli blaga, storitev in izdelkov ali korporacij. Bitcoin.com ne ponuja več naložbenih, davčnih, izjemnih ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, v današnjem času ali v krogu, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki bi nastala ali naj bi bila povzročena zaradi ali v zvezi s porabo ali zanašanjem na kakršen koli posredovani material, predmete ali storitve in izdelki, omenjeni v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments