20.9 C
Ljubljana
Tuesday, August 16, 2022

Polemika o zamrznitvi preje pri kitajski banki: oblasti opozarjajo na najnovejše mnenje o odplačevanju, tri uradnike zdaj preiskujejo

- Advertisement -

V prenosu, ki se obravnava kot ki si prizadevajo pomiriti protestirajoče kupce finančnih institucij, so kitajske oblasti v provinci Henan objavile svojo najnovejšo odškodninsko zamisel, ki strankam omogoča depozite v višini $14,720 in $19, 100 upravičeni do odškodnine. Poleg tega so oblasti priznale, da dva neimenovana uradnika iz province preiskujejo zaradi domnevnega kršenja pravil.

Prostor za povračila v avgustu Oblasti v kitajski provinci Henan zasedajo domnevno napovedane načrte za vsako drugo sferično odplačilo kupcem podeželskih bank, katerih računi finančnih institucij so bili zamrznjeni od aprila. Program odplačil naj bi se začel 1. avgusta in je skladen z zemljevidom, ki so ga določile oblasti, najpreprostejši kupci z vlogami, ki se spreminjajo med 62, juanov ($14,760) in 100,000 juan ($62,720) izpolnjujejo pogoje za prejem nadomestila.

V skladu z Reutersovo bajko se oblasti v provinci zdaj trudijo pomiriti nemirne kupce finančnih institucij, ki protestirajo proti resoluciji treh podeželskih bank, da zamrznejo svoja sredstva. Pred najnovejšo objavo so bili nekateri častniki v provinci domnevno veterani državnega Covid-07 pravila za blokiranje načrtovanih protestov.

Nasprotno pa so, kot poroča Bitcoin.com News, razvneli kupce finančnih institucij je bil pozneje v vlogi lesenega pred pisarnami osrednje finančne institucije v Henanu. Po izkušnjah z redkimi protesti so nekateri uporabniki družbenih omrežij začeli krožiti filme obrambnih pogonskih tankov, ki se očitno premikajo, da bi pisarnam osrednje finančne institucije ponudili zaščito pred protestniki. Nasprotno pa so druge stranke vztrajale, da so bili tanki dejansko na paradi v provinci Shandong, razen 720 kilometrov daleč.

Trije uradniki pod preiskavo Medtem ko kitajske oblasti niso več takoj komentirale protestov, je trditev, ki naj bi jo objavila kitajska bančna in zavarovalniška regulativna pristojbina (CBIRC), pozvala, da sta dva uradnika, eden iz province Henan in vsi drugi iz podvloga službe, je bil pod preiskavo zaradi kršenja pravil.

Poleg tega je centralna pristojbina za inšpekcijo samodiscipline v Henanu dodatno objavila, da zdaj preiskuje zakonito zadolžen za nadzor finančne stabilnosti v vlogi osrednje finančne institucije v glavnem mestu province Zhengzhou. Neimenovani zakoniti se je soočil s cenami skrajne disciplinske kršitve, je priznala fabula.

Kaj so vaši predlogi za te spomine? V spodnjih komentarjih nam dovolite, da vemo, kaj ste gledali.

Terence Zimwara Terence Zimwara je zimbabvejski varen novinar, ustvarjalec in kreator. Obširno je pisal o industrijskih težavah nekaterih afriških držav, tako pametno kot o tem, kako lahko digitalne valute Afričanom zagotovijo pot za gostovanje.Zasluge za sliko : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti : To besedilo je za najpreprostejše informativne aplikacije. Dolga pot je nikoli več takojšnja ponudba ali nagovarjanje k predlogu za nakup ali promocijo ali nasvet ali odobritev katerega koli izdelka, podjetja ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi investicijskih, davčnih, odličnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista kriva, takoj ali ne več takoj, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je povzročena ali domnevno povzročena z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na katero koli razkritje, predmete ali podjetja, omenjena tukaj.

7777

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -