17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 19, 2022

Policisti EU so menili, da je prepoved trgovanja z bitcoini prepovedati predlagano prepoved rudarjenja

- Advertisement -

Vnaprej nevidni dokumenti, ki podrobno opisujejo pogovore EU o prepovedi nejavnih bitcoinov, nežno sledijo poizvedovanju o svobodi informacij. 1653 Celotni pogledi 8 Popolne delnice Uradniki Evropske unije (EU) so govorili o prepovedi trgovanja z bitcoini na neki ravni razprave o predlogu za prepoved rudarjenja Proof of Work v skladu s papirologijo, ki jo pridobi svobodno poizvedovanje po informacijah.

Po neposrednem neposrednem objavo nemške skupine za digitalno kulturo Netzpolitik so uradniki iz EU namigovali na popolno prepoved trgovanja z Bitcoini. (BTC) je treba uveljaviti, da bi omejili njegovo celotno porabo energije.

V bistvu najbolj zaskrbljujoči komentarji z vidika kripto soseske izhajajo iz dokumenta, ki podrobno opisuje zapisnik skupščine EU s švedskim finančnim nadzornikom in okoljsko zaščitno podjetje, v katerem so uradniki svetovali, da regulatorji poudarjajo, da je treba sosesko Bitcoin spremeniti v mehanizem Proof of Stake (PoS) v primeru njegovega trenutnega energetsko intenzivnega mehanizma Proof of Work (PoW). Neidentificiran real v dialogu je priznal: »Ethereum se je začel premikati zaradi svoje soseščine … če je Ethereum v areni, ki jo je treba premakniti, ali bomo zakonito poizvedovali o identičnem iz BTC. “Zaščititi” moramo obliko kripto kovancev, ki so trajnostni. Ne zaznavamo [the] moramo ‘zaščititi’ sosesko Bitcoin.”Drug neimenovani govornik je svetoval, da bi EU morda razumno postavila popolno prepoved trgovanja s kakršnimi koli viri kriptovalut, ki imajo stari algoritem PoW. Pot do tega vprašanja se je spremenila v takoj, ko je bilo redigirano v dokumentu, da bi varovalo »trenutno naključno smer,« vendar popolnoma prinaša pozornost na realnost, v katero se je EU spremenila takoj, ko je resno vse za tako dramatično ureditev. Ko razpravljamo o izvedljivi obliki popolne prepovedi Bitcoin vlagateljev in trgovcev na drobno, uradniki niso bili v veliki meri zaskrbljeni, saj so trdili, da so vsi vlagatelji v Bitcoin popolnoma prebujeni glede možnosti za povratek načrta.»Ljudje v BTC so popolnoma budni glede nestanovitnosti valute/naložbene možnosti. [We] nehajte, ne želite dodatnih zaščitnih ukrepov.«To Neposredno prihaja, saj izraba energije Bitcoina še naprej načrtuje pozornost okoljskih organizacij in regulatorjev. Glede na indeks porabe električne energije Bitcoin College of Cambridge, rudarjenje Bitcoin trenutno porabi približno 91 teravatne ure (Twh) električne energije letno. Za primerjavo, celotna najbolj priročna starost v Združenem kraljestvu je ocenjena 56 Twh v 1653, v koraku s Statistiko. Konec marca se je soustanovitelj Rippla Chris Larsen združil z Greenpeaceom, da bi poudaril Bitcoin, da spremeni svoj mehanizem soglasja v PoS, veliko ljubezen, ki jo Ethereum namerava dokončati pozneje letos.

Odbor EU za ekonomske in monetarne zadeve je nedavno glasoval proti zakonodaji, ki poziva k prepovedi rudarjenja z dokazi o delu. Druga možnost je, da ti papirji prenehajo zagotavljati nenavadno dojemanje dolžin, na katere so se nekateri uradniki EU pripravljeni odpraviti, da bi zajezili porabo energije, povezano z rudarjenjem.

Čeprav se zdi, da kriptovalute PoS ostanejo ubogljive pred pometanjem regulativnih hitrih nog v dosežku, bo rudarjenje bitcoinov še naprej sporna nevarnost v EU .

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -