18.3 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Poligon je predstavil SDK za gradnjo verig, združljivih z Ethereum

Poligon je predstavil SDK za gradnjo verig, združljivih z Ethereum

Razvijalci poligonov naj bi lansirali orodja, ki omogočajo ustvarjanje samostojnih verig in protokolov dveh slojev, združljivih z Ethereumom.

1450 Skupno ogledov

3 Skupaj delnice

Polygon debuts SDK for building Ethereum-compatible chains

Polygon je napovedal uvedbo sklada SDK, ki bo razvijalcem omogočil enostavno uvedbo lastnih blokovnih verig, povezanih z Ethereumom. SDK-ji ali kompleti za razvoj programske opreme so posamezni namestitveni paketi, ki vsebujejo orodja, potrebna za nemoteno ustvarjanje aplikacij.

Po napovedih v sredo Polygon SDK vsebuje več plug-and-play moduli s prilagojenimi rešitvami za parametre, kot sta konsenz in sinhronizacija.

Poleg soglasja in sinhronizacije Polygon SDK vsebuje tudi druge module, kot so TxPool, JSON RPC in gRPC. Kot del objave je Polygon razkril, da je bil njegov SDK zasnovan tako, da odraža pristop “Polkadot na Ethereumu”, ki bi lahko videl nastanek večverižnega omrežja za Ethereum.

Poligon SDK naj bi obstajal v dveh ponovitvah, s prvo različico, ki razvijalcem omogoča ustvarjanje samostojnih verig, ki imajo popolno interoperabilnost z omrežjem Ethereum. V drugi ponovitvi Polygon SDK bodo ekipe razvijalcev lahko ustvarile dejanske protokole dveh slojev, ki so neposredno povezani z glavnim omrežjem Ethereum.

Poleg teh dveh ponovitev so razvijalci Polygon tudi domnevno želi omogočiti odprtokodno sodelovanje za SDK. V sporočilu o objavi je navedeno, da načrtujejo razvoj ogrodja vtičnikov, ki bo razvijalcem omogočilo, da prispevajo dodatne module za Polygon SDK.

Po besedah ​​Sandeep Nailwal, soustanoviteljice Polygona, Polygon SDK bo imel pomembno vlogo v prihodnosti večverižnih prizadevanj Ethereum in napredka v dveh nivojih, pri čemer bo navedel:

“Z naprednimi rešitvami„ Layer 2 “, Ethereum 2.0, ki vsi prihajajo v splet zdaj ali kmalu, je potreba po celovitem okviru interoperabilnosti močnejša kot kdaj koli prej. S Polygon SDK rešujemo nujne potrebe za večverižno prihodnost Ethereuma, vključno z enostavnostjo uvajanja in komunikacijo med L2. «

Poligon, prej znan kot Matic, je pozno vedno bolj priljubljen, zlasti kot glavna platforma za skaliranje Ethereuma. V začetku maja je Cointelegraph poročal, da se je uporabniška baza protokola povečala za 75 , 00 0, ker več uporabnikov še naprej komunicira s poligonom decentralizirane aplikacije.

Meteorski vzpon Polygona naj bi padel v oči tudi milijarderju Marku Cubanu, lastnik Dallas Mavericks pa je kot glavno prodajno točko opredelil hitrost protokola in naraščajočo bazo uporabnikov.