14.2 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Poligon za demokratizacijo interakcij NFT z izboljšanjem dostopnosti

Poligon za demokratizacijo interakcij NFT z izboljšanjem dostopnosti

Utreti pot za večje sprejetje nezamenljivih žetonov in odpravljanje ovir, ki ovirajo bolj razširjeno sodelovanje, Polygon izkorišča pristop svoje vzporedne mreže, da zmanjša stroške plina družbe Eternality Chain.

Rešitev sloja 2 za izboljšanje dostopnosti NFT-jev na osnovi Ethereum

Ostajajo nezamenljivi žetoni (NFT) Govor o mestu, ki navdušuje kripto navdušence in zbiratelje s svojo ponudbo vrednosti za ustvarjalce in edinstvenimi lastniškimi lastnostmi. Kljub spletkam pa je hype osvetlil tudi številne pomanjkljivosti teh novih žetonov, predvsem njihove strme okoljske in transakcijske stroške.

Za številne zainteresirane strani NFT preprosto ostanejo zunaj dosežejo zaradi svojih stroškov. Stroški se v tem kontekstu ne nanašajo samo na ceno del, ki se prodajajo na dražbi, temveč tudi na pripadajoče stroške plina, ki lahko vsaki transakciji dodajo stotine dolarjev. Pristojbine za plin so bile letos vroča tema in čeprav se je Ethereum zavezal, da bo to zadevo obravnaval, je časovni okvir za te izboljšave težko določiti.

Na srečo, namesto da bi čakali na Ethereum, da predstavi svoj odgovor, je rešitev Layer 2 našla način, da izkoristi svoj pristop “interneta verig blokov” za reševanje teh težav na zelo učinkovit način. Vnesite Polygon, protokol, ki lahko pomaga kateri koli Ethereum združljivi verigi blokov, da se poveže z omrežjem in izkoristi svoje dragocene lastnosti, ne da bi pri tem žrtvoval hitrost ali varnost.

Ta razširljivi okvir deluje na dokazno konsenznega mehanizma (PoS), ki uporablja pametne pogodbe za nemoteno povezovanje z Ethereumom, hkrati pa pomaga znižati stroške plina na nič. Čeprav se je Polygon tradicionalno osredotočal na druge dejavnosti, ki temeljijo na verigi verig, ki zahtevajo večjo razširljivost, večjo učinkovitost in nižje stroške, NFT predstavljajo popolno področje za izvajanje tega protokola Layer 2.

Bolj ekonomičen modus Operandi za vzhodnost

Če želite povabiti k množičnejšemu sodelovanju v areni NFT, Eternality Chain, ugledna tržnica NFT, prav to sprejema. model, s katerim bo njegova platforma postala bolj konkurenčna. Vključitev Polygona v platformo Eternality bo zagotovila, da bodo NFT-ji, ki so bili tradicionalno le domena posameznikov z visoko neto vrednostjo, lahko z bolj pristopom množičnega trga ustvarili bolj razširjeno privlačnost.

ERN, domači žeton Eternality Chain, bo imel koristi od razširjenih likvidnostnih možnosti za imetnike žetonov. Vključitev Polygona bo zagotovila, da se bodo stroški kovanja NFT-jev dramatično zmanjšali, pri čemer bodo skoraj odpravljene pristojbine za plin, povezane z vložki, zamenjavo in kmetovanjem z žetoni ERN.

Poleg tega Ta strategija Layer 2 bo Eternality Chain, ki bo pomagala ohraniti svoj dobrodelni model, ki ga vodi družba, povabila k večji udeležbi skupnosti z odstranitvijo obstoječih ovir za dostopnost za ambiciozne lastnike NFT.

Kaj menite o pristopu Polygona k ekosistemu NFT? V spodnjem oddelku za komentarje nam sporočite, kaj mislite o tej temi.

Broadcast Company Fox to Launch NFTs and a Blockchain-Curated Animated Series

Big Time Studios Aims to Bring NFTs to the Masses, Set to Raise $21 Million in Funding

Oznake v tej zgodbi

tehnologija veriženja blokov, Ethereum, Eternality, pristojbine za plin, Layer 2 Solutions, nft, NFT elementi, NFT , Nezamenljiva žetonska sredstva, Poligon, Dokaz o deležu (PoS)

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments