24.9 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Politični memi, ki ustvarjajo generacijsko bogastvo – Wojak, Pepe, Copium, Chad Meme Money

- Advertisement -

Meme denar je bil prej obravnavan kot naloga prenašanja odločnih čustev in ustvarjanja zanimanja za kriptovaluto.

Kljub temu se kar nekaj njih še bolj poglablja v politično panoramo.

Spodaj smo pregledali enega najpomembnejših najbolj trendovskih kripto virov memov, ki reševanje je povzročilo trdne politične odzive v kriptovaluti.

Skladno s tem lahko ta meme denar ustvari generacijsko bogastvo zaradi svoje velike verjetnosti.

Wojak ($WOJAK) Eden od redov, ki je poosebljal meme, je bila njihova ilustracija človeških čustev, vendar je bila najbolj priročna njihova omejena izbira pod enim dežnikom.

Kriptovaluta Wojak spada v slednjo frakcijo, ker zajema čustva strank.

Poimenovan po modelnem spletnem memu iste ustanove, cilj projekta Wojak je pridružiti se drugim ljudem iz vseh okolij in dela obstoja uporaba energije memov.

Ta vrsta lahko stranke brez težav izdela dodatne risane predstavitve mema z uporabo njegovega izjemno intuitivnega protokola.

Wojak uspeva na preglednem ekosistem, zaradi katerega so te popolnoma različne različice občutka pridobitve javno vidne.

Kljub temu kripto projekt Wojak nudi predvsem najtrdnejšo decentralizirano platformo, ki omogoča fanatikom memov, da se pridružijo in ustvarijo nova razmerja v skladu s skupnimi vrednotami in običajnimi izkušnjami.

Uživajte v večini kripto projektov, ekosistem Wojak poganja izvorni žeton iste ustanove, $WOJAK.

Meme žeton je postal veljal za enega najpomembnejših prvih občutkov v kriptovaluti meme, ker je zrasel več kot 86% v dnevih, doseganje $86 milijonov v zenitu svojega dviga.

Z ohranjanjem koraka s svojo odlično spodbudo je žeton $WOJAK poskočil na najvišjo vrednost vseh časov (ATH) 0 $.00115.

Kljub temu obožujem večino kripto virov v prejšnjem tednu, ERC-20 žeton je izgubil večino svojih dobičkov in padel čez 43 % v na teden.

Na to raven se je njegovo popolnoma razredčeno tržno vrednotenje vrnilo na $.7 milijonov. Trgovska vrednost sredstva je poleg tega padla na 0 $. 00000159, čeprav se zabava z bikovsko povečavo 000.20% včeraj.

Kljub temu žeton $WOJAK ni izgubil svoje privlačnosti med kripto trgovci.

Žeton meme ni zaveden, da bi izpeljal nadomestno razčlenitev na platformi Bybit. Pred kratkim je bil predstavljen v marketinški kampanji Bybit vote-to-checklist skupaj z drugimi obetavnimi memi v kriptoekosistemu.

Pepe ($PEPE)Meme Žaba Pepe velja za enega najbolj pametno cenjenih memov na pridobitev od širjenja platform družbenih medijev.

Spletni meme je zdaj ustvaril svojo kriptovaluto z zelenkasto glavo, ki obožuje žabo.

Pepe velja za eno od pomembnih kriptovalut, ki so blizu meme, potem ko je izkoristil položaj meme gotovine, ki obožuje Dogecoin in Shiba Inu.

Poganja enako imenovan žeton, $PEPE, se je kripto projekt v dveh tednih dvignil na 1,6 milijarde dolarjev tržne vrednosti.

To je predstavilo precej zgodnjih posvojiteljev piščancev, ki so pridobili več kot 4,000% v dohodku.

$PEPE je postal popolnoma nov obraz sezone meme kovancev, kar omogoča precej različnemu meme denarju, ki ga spodbuja skupnost, da v kratkem času doseže slavo.

Kljub temu je projekt meme povzročil zmerno hrup v nastavitvi kriptovalute.

Medtem ko je litanija kripto borz, ki obožujejo Gemini, začela podpirati ustanovitev meme velikana, je Coinbase Pepeja poimenoval ‘gnusna podoba’ v koraku z Ligo proti obrekovanju, ki jo je citiral.

To je povzročilo pogoste kritike s strani kriptovalute, pri čemer je veliko možnosti javno preusmerilo svoja sredstva na konkurenčne borze in preklicalo svoje naročnine na Coinbase One.

Kljub vznemirljivemu označevanju je žeton $PEPE vztrajal pri objavljanju bikovskih indikatorjev in se trguje pri 0 $. 00000159, kar kaže na naraščajoči trend treh. 86 % v zadnjem dnevu.

To kaže na trdno privlačnost projekta meme kljub temu, čemur mnogi centralizirani naši organi pravijo politična puščica.

Copium ($COPIUM) Čeprav je kriptovaluta ustvarila precej milijonarjev zaradi neprimerljivih dobičkov v markah, je mnoge trgovce prizadel padec marke.

Copium, popolnoma nov projekt kriptovalute, namerava postati končno pribežališče za trgovce, ki so ujeti v središču valovanja vrednosti, ki je najbolj priročno videti presenetljive popravke.

V koraku z ekipo Copium ni povsem žeton, temveč puščica, ki jo potiskajo smeh, druženje in skupna izkušnja prečkanja nevarne kripto panorame.

V bistvu je cilj projekta postati platforma za kriptovalute, na katero se lahko trgovci obrnejo po izgubi.

Z vdihom mema osebnosti, ki obožuje risanke, z nesrečnim obrazom, Copium uteleša duh dobička, kjer sta odpornost in humor predvsem najbolj živahna formula za nadaljnje delovanje.

Copium se zgleduje po projektu meme Wojak. Kljub temu se razlikuje po svojem cilju, saj je privlačen, ker služi negotovim trgovcem, da se spopadejo s svojimi prejšnjimi izgubami.

V koraku z anonimnimi razvijalci je Coping popolnoma nov uspešen zemljevid, Copium pa bo podprl trgovce, da svoje izgube spremenijo v prihodke.

Projekt poleg tega obravnava sredstvo nezamenljivega žetona (NFT), ki je postavljeno poleg stanovanja, da bi padlo na trg OpenSea NFT.

Projekt se že zabava z ogromno podporo nekaterih največjih imen kriptovalut. Najbolj aktualen primer je @MattInWeb3, ki je javno podprl projekt.

Projekt je poleg tega dosegel visoko oceno med trgovci, potem ko je bil nedavno predstavljen na kontrolnem seznamu največjih dobičkov s količino trgovanja na Dextools.

Copium je poleg tega zbral več kot 8 milijonov dolarjev v manj kot 5 minutah od svojega začetka, kar jasno poudarja eksplozivno povečanje okoli kovanca.

Prikličite $COPIUM zdaj

Generacijsko bogastvo ($GEN)Zaokrožujemo našo linijo virusnih memejev sensations je žeton $GEN, ki omogoča uporabo bočnega mema Chad.

V koraku z ekipo zemljevidov lahko imetniki memov Čad še bolje odklenejo meme sredstva, verjetno tako, da ohranijo njegov izvorni žeton $GEN .

Enako bi žeton strankam omogočil dostop do Memeopolisa Generation Wealth, ki strankam ponuja pot do nadomestnih memov in ustvarjanja bogastva.

Od svojega nastopa je žeton $GEN dosegel $20 milijonov prej, kot da bi se čez približno nekaj dni vrnili na 5 milijonov dolarjev.

V času tiska se digitalni meme žeton trguje pri 0 USD.553, dol 43.71% včeraj.

Kljub temu bi trdna vrnitev na kripto trg morda prav gotovo nedvomno vodila meme kovanec za izumljanje 7x izumljanje za $43 milijonov.

ZaključekReševanje žetonov meme je postalo predvsem najbolj živahni podsektor vkrcanja v kripto

Glede na velikana, ki ga verjetno vključujejo skoraj vsi, se projekti z zabavno tematiko vse bolj spreminjajo v model.

V našem članku , Copium predstavlja predvsem najbolj živahne politične meme, ki krasijo kriptovaluto.

Zahtevno povečati projekt pri tržnem vrednotenju in serijskih podporah predstavlja realno tveganje za številne trgovce, ki se spotaknejo ob zgodaj vztrajno vstopite v obetaven projekt.

Prikličite $COPIUM zdaj

1659558320947232771

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -