14.2 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Polkadot (DOT) in Kusama (KSM) sta po privlačnosti 30 milijonov dolarjev podražila

Polkadot (DOT) in Kusama (KSM) sta po privlačnosti 30 milijonov dolarjev podražila

Polkadot (DOT) in Kusama (KSM) sta v tandemu narasla 3. junija, ko so trgovci ocenili glavno naložbo podjetja tveganega kapitala v svoje ekosisteme blockchain.

Sinhronizirano kot Master Ventures, azijska veriga blokov inkubator in tvegani kapitalist je objavil, da je ustanovil $ 30 milijon dolarjev kapitalski sklad z imenom Master Ventures Polkadot VC Fund. V sporočilu za javnost, objavljenem v sredo, je podjetje navedlo, da bo njegov sklad “podpiral in financiral ponudbe Parachaina” za blockchain projekte nivoja 1, ki želijo osvojiti Parachain slot na relejni verigi Polkadot.

Master Ventures je tudi opozoril, da bo njegov izkupiček pomagal tudi projektom v zgodnji fazi pri lansiranju na ekosisteme Polkadot in Kusama.

Trgovci so to napoved vzeli za povišanje ponudb za pare DOT in KSM. Njihove nenadne obresti so omogočile, da se je tečaj DOT / USD dvignil do 27. 91% do $ 29. 21 od stopnje odpiranja v sredo. Medtem se je Kusamin KSM / USD povzpel 39. 35% do $ 511. 91 v istem obdobju.

Dvojni shodi na trgih Polkadot in Kusama. Vir: TradingView

Divji premiki navkreber so spremljali bikovske poglede v družabnih medijih, pri čemer analitiki, ki jih pogosto spremljajo, napovedujejo nadaljevanje na obeh trgih Polkadot in Kusama.

$ KSM Kakšna pošast. Držite raven, ki jo je pravkar obrnil, in ni razloga, da se to ne bi nadaljevalo. https://t.co/WEztyGwg9c pic.twitter.com/lCzTNqeZIr

— Trading Tank (@TradingTank) 2. junija, 2021

V korenu bikovih analogij je lagala obljuba, da bo Master Venture $ 30 milijonske naložbe v ekosistem Polkadot bi privedle do hitrejše dražbe njegovih “slotov Parachain.” Za nazaj je Parachain enakovreden verigi blokov (plast 1), ki je vezana na določeno funkcionalnost, s svojimi posebnimi lastnostmi in strukturo upravljanja.

Na primer, lahko ponudite za režo Polkadot Parachain recimo na njej zgradite decentralizirano omrežje oracle. Rezultat bi bil unikatni verižni blok, specifičen za aplikacije, uporabnike in likvidnost, ki bi lahko poizvedoval po podatkih drugih Parachainov, pri čemer bi Polkadot deloval kot rešitev ravni 0 – vozlišče, ki omogoča komunikacijo med njegovimi blockchains.

Medtem je Kusama poskusna različica Polkadota, vendar obstaja kot neodvisno omrežje blockchain. Deluje kot peskovnik za razvijalce, ki želijo preizkusiti različice svojih projektov pred izdajo, preden jih uvedejo v Polkadotov glavni internet.

Potencialno povpraševanje po DOT in KSM

Razvijalci, ki se potegujejo za slote Parachain na Polkadotu in Kusami, bi morali uporabiti domača sredstva projektov, DOT in KSM.

Master Ventures ‘$ 30 M sklad namerava podpirati in financirati te razvijalce in njihove projekte stopnje 1. To pomeni, da bi moralo podjetje za tvegani kapital kupiti žetone DOT in KSM, da bi podprlo ponudbe dražbe Parachain. Polkadot in Kusama bi nato žetone zaklenila, dokler bi razvijalci želeli svoj projekt voditi na svojih parahajnih – od šestih mesecev do dveh let.

Če ekosistem Polkadot uspe, bi pomenijo vedno večjo količino žetonov DOT in KSM, zaklenjenih za čas trajanja reže za parahain. Posledično bi se njihova celotna ponudba v obtoku izčrpala. To lahko nekoliko pojasni, zakaj so se trgovci nenadoma obrnili na DOT in KSM.

Mira Christanto, raziskovalka v podjetju za analizo kripto podatkov Messari, je v enem od svojih prispevkov iz maja zapisala, da 65% dobav DOT je bilo zastavljenih. Medtem 30% DOT ostane v obtoku. Zato bi prihajajoča dražba Parachaina iz obtoka odvzela več žetonov Polkadot. Christanto je dodal:

“Po izstrelitvi parahaina, 40% DOT bi bilo mogoče povezati s parahains, s čimer bi zmanjšali učinkovito cirkulacijsko oskrbo na samo 15%. “

Nasprotno pa manjša volilna udeležba za Polkadot in Kusamine dražbe v Parachainu bi DOT in KSM lahko povzročile nižje povpraševanje od pričakovanega, s čimer bi tvegali korekcije promptnih cen.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments