14.2 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Polkadot ETP dosegel švedsko borzo

Polkadot ETP dosegel švedsko borzo

Na glavnem trgu je zdaj nov način nakupa in prodaje šifriranega sredstva Polkadot – prek izdelka, s katerim se trguje na borzi.

4814 Skupno ogledov

21 Skupaj delnice

Polkadot ETP hits Swedish stock market

V glavnem finančnem svetu je bil pomemben korak, da se vključijo različna kripto sredstva. Na glavni borzi na Švedskem se je pred kratkim pojavil nov izdelek, ki se trguje na borzi (ETP) za Polkadot (DOT).

Na nordijskem trgu rasti je zdaj mogoče kupovati in prodajati DOT ETP, uradno označeno kot „VALOR POLKADOT (DOT) SEK“, v skladu z javno izjavo, ki jo je poslal Cointelegraph. ETP je izdelek podjetja Valor, ki proizvaja digitalne ETP-je, ki temeljijo na sredstvih. Izdelek je na borzi zaživel v ponedeljek. Podjetje DeFi Technologies je matično podjetje podjetja Valour.

“To je še posebej razburljiv čas za protokol Polkadot s prihajajočim lansiranjem njegove parahainske funkcionalnosti, ki zagotavlja večjo razširljivost in dokončuje njegovo osnovno gradnjo,” Diana Biggs, izvršna direktorica Valour dejal, kot je navedeno v izjavi za javnost. “Naš začetek prodaje Valor DOT SEK je neposreden odziv na povečano povpraševanje tako malih kot institucionalnih vlagateljev po dostopu do nadaljnjih inovativnih protokolov blockchain prek naših ETP-jev.”

Trg lastniških vrednostnih papirjev s sedežem na Švedskem, ki ima v tej državi regulativno odobritev, Nordic Growth Market, prav tako skrajšan na NGM, služi udeležencem iz več držav.

V preteklih letih so glavne družbe utrle bolj tradicionalne ceste za izpostavljenost kriptovalutam, kot so terminske pogodbe Bitcoin in Ethereum na borzi v Chicagu, kripto osnovani izdelki Grayscale in kanadska borza Bitcoin -tržena sredstva.

Z uporabo tradicionalnih borznih ukrepov lahko udeleženci kupujejo in prodajajo DOT ETP, ki ga podpira kripto sredstvo DOT. “Za vsak izdelek Valor, s katerim se trguje na borzi in se kupi in proda na borzi, Valor kupi ali proda enakovreden znesek osnovnega digitalnega premoženja, kar pomeni, da so izdelki ves čas v celoti podprti,” je zapisano v izjavi o ETP-jih Valour na splošno .

Prejšnji članekVeliko hype: Memecoin DOGE nastavljen za uvrstitev na Coinbase Pro
Naslednji članekKonveksni finance, ki si je lahko prizadeval za dolgoletje, so zaklenili skupno milijardo dolarjev

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments