18.6 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Polkadotova Parachain Vision se materializira po uspešni dražbi Kusame

Polkadotova Parachain Vision se materializira po uspešni dražbi Kusame

Po mesecih hype okoli lansiranja, je prva dražba parašinov Kusama potekala brez težav. Zdaj aktivni parahajin je že začel uspešno obdelovati transakcije in si utira pot za prihodnje dražbe igralnih avtomatov.

Kusama’s First Funkcionalni parahajin v živo

Pričakovanja, ki obkrožajo parakadoine Polkadot v zadnjih nekaj mesecih, so se končno uresničila po prvi uspešni dražbi parachainov v kanarski mreži Kusama. Ta razvoj pomeni prvič, da je bil 100% decentraliziran, heterogeno osenčen blockchain lansiran.

Parahain, podeljen podjetju “Shell”, je bil od takrat nadgrajen na “Statemine”, skupno dobro parahain z več različnimi pripomočki in funkcijami. Drugi parahajini bodo izkoristili uporabnost Statemine, zahvaljujoč protokolu XCM, ki omogoča tudi, da se žetoni KSM nemoteno premikajo med Kusamo in parahajnom.

S tem dokazom o zasnovi in ​​delujočem, Dražbe igralnih avtomatov Parachain «se lahko začnejo, vendar bodo za to potrebni prispevki skupnosti KSM. Izbira parakainov za relejsko verigo Kusama se vrti okoli čim večjega vložka največje količine žetonov KSM. Ko se svet Kusama in imetniki KSM odločijo za časovni načrt dražb, se lahko začne naslednji krog dražb.

V skladu s tem je ekipa Polkadot priporočila naslednji časovni načrt dražb za svet in KSM zainteresirane strani za odobritev:

  • junij 15 th, 2021 – 09: 00 CEST ( Srednjeevropski poletni čas): odpiranje ponudb za prvo dražbo slotov za parašain Kusama.
  • junij 17 th, 2021 – 05: CEST: Začne se obdobje prve dražbe slotov za parašain Kusama. Vse ponudbe, oddane pred tem datumom, se bodo štele v končni rezultat, vse ponudbe, oddane po tem datumu in času, pa bodo v končnih rezultatih nižje verjetne za linearno zmanjševanje.
  • junij 15 nd, 2021 – 09: 00 CEST: Dražbe se uradno končajo za prvo dražbo slotov za parašain Kusama. Za to dražbo po tej točki ne bodo sprejete nobene ponudbe.
  • junij 22, 2021 – 06: 00 CEST : Prvi zmagovalec dražbe slotov za parahaine bo objavljen na podlagi ponudnika, ki je najbolje ponudil v zadnjih petih dneh.
  • Junij 22 nd, 2021 – 12: CEST: Začela se bo druga dražba slotov za parahaine.
  • junij 29 th, 2021 – 09: CEST: Začela se bo tretja dražba slotov za parahaine.
  • 6. julija, 2021 – 12: 00 CEST: Začela se bo četrta dražba slotov za parahaine.
  • julij 11 th, 2021 – 12: 00 CEST: Začela se bo peta dražba slotov za parahaine.

Kaj menite o prvi dražbi parašinov Kusama? Sporočite nam, kaj mislite v spodnjem oddelku za komentarje.

Veriblock Reveals Initiative to Recycle Bitcoin's Energy Consumption by Securing Dogecoin

Promising Integrations Join the Polkadot Ecosystem

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Polkadot

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments