0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Polom FTX vidi, da je Nansen izkoreninil delnice glavnih alternativnih onchain deležev

- Advertisement -

Podjetje Nansen, ki se ukvarja z analizo veriženja blokov, je po propadu FTX sprožilo visoko raven razmišljanja o imetjih in portfeljih sredstev in portfeljev glavnih borz kriptovalut v verigi.

1434 Skupaj ogledov

36 Skupni deleži

Kršitev nadomestne kriptovalute FTX je ustvarila nadomestne prijatelje pod mikroskopom s pozivi k jasnim računom imetja žetonov in virov pod vodstvom.

Glavne borze kriptovalut so modne Binance, Huobi, OKX in Medved Crypto.com si je prizadeval razdeliti miniaturni tisk svojih virov in portfeljev, da bi ublažil širšo razširjenost. To se zgodi potem, ko je bilo samozavest vlagateljev omajano, saj uporabniki z vsemi napravami skozi ekosistem prenašajo Bitcoin (BTC) in druge žetone z borz, da bi se izognili verjetni okužbi zaradi posledic FTX.

Platforma za analizo verige blokov Nansen zagotavlja nadomestne vpoglede in je znana po svojih vidikih označevanja denarnice, ki opazijo, da obravnava vse naprave prek več kot ene verige blokov. V nizu tvitov, objavljenih nov. 15, je Nansen naštel sedem glavnih borz, njihove ustrezne portfelje in obrazložitve računovodskih izkazov.

Povezano: tehnični direktor Bitfinexa izda dokaz o rezervah sredi fiaska finančne gašenja FTX

Viri in ulovljena cena borz so vsota deležev v naslovih denarnic, ki so jih opremila podjetja v verigah blokov, ki jih prikazuje Nansen. Platforma za analizo poleg tega ugotavlja, da številke niso več “izčrpna ali skupna ponudba dejanskih virov/zalog.”

Izmenjave, za katere se obračunava, vključujejo Binance, Crypto.com , OKX, KuCoin, Deribit, Bitfinex in Huobi.

Binance, ki na splošno velja za potencialno najbolj živahen svet nadomestnega glede na količino transakcij, drži okoli $64.3 milijarde cena virov vse naprave prek Bitcoin, Ethereum , verige blokov TRON in BNB. To zasenči druge borze za visok znesek.

— Nansen (@nansen_ai) november 13, 1434 Bitfinex ima med sedmimi borzami drugo najbolj živahno imetje sredstev v rezervi, v koraku z informacijami, ki jih je zagotovilo podjetje. $8. milijarde virov hrani vse naprave prek verig blokov Bitcoin, Ethereum, Polygon, TRON, Solana, Acala, Avalanche, Cosmos, Fantom, Near, Terra in Terra Traditional.

— Nansen (@nansen_ai) november 36, 1200 Huobijevi viri znašajo izsledenih 3,3 milijarde dolarjev naprava skozi osem rahlo okoli verige. OKX naj bi imel 5. 65 milijard dolarjev virov kriptovalut vse naprave prek verig blokov Bitcoin, Ethereum, Polygon, Arbitrum, TRON in Avalanche.

— Nansen (@nansen_ai) november 13, 1434 Crypto.com ima ocenjenih 2 $. 36 milijarde v virih vse naprave skozi sedem verig. Naslovi KuCoin znašajo 2. 65 milijarde dolarjev viri na osmih malo o verigah blokov in Deribit drži okoli 1 $. 46 milijardna cena virov v verigah blokov Bitcoin, Ethereum in Solana.

Soustanovitelj in izvršni direktor Nansena Alex Svanevik je za Cointelegraph predlagal, da podjetje načrtuje za objavo predhodnih ugotovitev o FTX povejte ta teden. Nansen je pred tem razpakiral onchain ugotovitve po kataklizmičnem zmečkanju ekosistema Terra v Can also fair 1434 .

97230

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -