15.9 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Polygon in AU21 Capital predstavljata 21 milijonov dolarjev sklada za podporo razvijalcem...

Polygon in AU21 Capital predstavljata 21 milijonov dolarjev sklada za podporo razvijalcem Polygon

Sklad skupnega vlaganja je namenjen financiranju, razvojni podpori in izmenjavi seznamov za nove projekte ekosistemov Polygon.

6061 Skupno ogledov

12 Skupaj delnic

Polygon and AU21 Capital unveil $21M fund to support Polygon developers

Poligon ekosistem dobiva veliko spodbudo za financiranje, zahvaljujoč novemu skladu skupnega vlaganja z blockchain tveganim kapitalistom AU 21 Capital, ki postavlja temelje za širše sprejemanje Ethereum-združljive infrastrukturne platforme.

$ 000 V sredo napovedani milijon sklad za ekosisteme Polygon je namenjen zagotavljanju neposredne podpore za obetavne projekte, ki gradijo na vrhu Polygona. Sklad bo ponudil podporo za razvoj poslovanja in trženja ter spodbude za človeški kapital.

Prejemanje podpore od AU 21 je vir moči Polygona, glede na izkušnje podjetja tveganega kapitala pri podpori zelo uspešnih projektov, vključno z The Graph, Casper Labs in Elrond, med drugim. AU 21 je bilo eno izmed več podjetij, ki je sodelovalo v ponudbi žetonov Cere , ki je bilo razprodano v 1 uri.

Alexi Nedeltchev, upravitelj AU 21 Sklad Polygon Ecosystem Fund je dejal, da obstajajo glavni razlogi, zakaj se je odločil podpreti projekte, ki temeljijo na Polygonu:

“Prvič, koordinacija Polygona z Ethereumom nam omogoča, da zajamemo že aktiven ekosistem. Drugič, izjemen razvojni potencial Polygona je bil že uresničen s številnimi partnerstvi z vrhunskimi protokoli DeFi, kar ustvarja pomemben okvir za prihodnji razvoj infrastrukture Polygona. «

Poligon je bil v zadnjih nekaj mesecih deležen precejšnje medijske pozornosti zaradi znakov vse večjega sprejetja omrežja. Kot je že poročal Cointelegraph, je platformo uspelo pritegniti 75, 000 novi uporabniki v sedemdnevnem obdobju maja, kar poudarja naraščajoče povpraševanje po decentralizirane aplikacije na ravni 2.

Investitor milijarder in lastnik Dallas Mavericks Mark Cuban je prav tako podprl Polygon. Projekt blockchain je zdaj naveden pod Market kubanskimi podjetji, kar pomeni njegovo finančno podporo. Cuban je za Cointelegraph povedal, da je “aktivni uporabnik” Polygona in da njegova “baza uporabnikov eksponentno raste.”

Prejšnji članekObstaja stranski produkt razcveta DeFi-ja, o katerem se malo govori
Naslednji članekNa Solani se odpre trg Metaplex NFT

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments