17.3 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Polygon lansira verige “Supernet” in obljublja 100 milijonov dolarjev razvijalcem Web3

- Advertisement -

Rešitev za skaliranje plasti 2 nadaljuje s preusmeritvijo v središče pozornosti na Web3, pomembno teorijo, ki se spet nanaša na omrežje, ki ga poganja blockchain.

1685 Celotni ogledi

47 Polni deleži

Rešitev za skaliranje Ethereum Polygon je lansirala novo omrežje za povečanje Web3, pri čemer je obljubila $91 milijona zgodnjim strankam, ki lahko spet hitro opazijo posvojitev.

Veriga Polygon Supernet omogoča razvijalcem možnost, da svoje pobude dajejo v prilagodljivem okolju brez neto gostovanja ali operativnih stroškov, je podjetje objavilo v petek. Graditelji bodo očitno pripravljeni uporabiti svoje pobude tako v verigi suverene mreže Supernet kot v skupni varnostni verigi Supernet – arhaiko upravlja en sam potrjevalnik, ki zmanjšuje stroške vzdrževanja, medtem ko slednji omogoča manj zapleteno smer decentralizacije s profesionalnimi validatorji, ki postavljajo poligon. (MATIC) žetoni za potrditev omrežja.

Čeprav se superneti zanašajo na Polygon Edge, okvir za spodbujanje pobud, ki prav tako poskuša uničiti in uvesti njihove blokovne verige, presegajo prvotni obseg platforme, saj nudijo dodatno varnost in decentralizacijo. deli. Za dodatno sprejetje supermrež, Polygon namerava dodeliti $ milijona razvijalcem, ki poskušajo zaslužiti v omrežju.

Soustanovitelj Polygona Sandeep Nailwal je priznal, da bodo supermreži znova pospeševali cilj njegovega protokola, da prinesejo “množično sprejetje v Web3”, in dodal, da so takšne dispozicije ključne za doseganje širokega sprejemanja blockchain.

Splet3 udeleženci radi priznavajo, da bo najverjetneje spremenilo sodelovanje na raznolikih področjih. https://t.co/pf6seKA2hc

— Cointelegraph (@Cointelegraph) marec , 2022 Polygonove ambicije Web3 so bile spet znotraj najnovejšega $ 450 milijonski krog financiranja, ki je pritegnil največje vlagatelje podobno Sequoia Capital India, SoftBank Imaginative and Precient Fund 2, Galaxy Digital in Tiger Global. Poligon, spremenjen v dodatno v okviru $25 milijon družbenih medijev Web3 s soustanoviteljem Reddita Alexisom Ohanianom.

Povezan: Polygon se zavezuje, da bo ogljik pošten v 2022

Po vlaganju nad $25 milijarde v startupe blockchain v 2021, podjetja, ki se ukvarjajo s prizadevanji, so se posvetila pobudam Web3 v 2022. V začetku tega tedna je Framework Ventures objavil, da je spremenil polovico svojih na novo zbranih $56 milijonski sklad za igre na srečo Web3. Medtem kriptovalute izmenjujejo KuCoin in CoinDCX kot vsak zagnan razvijalec Web3 v vrednosti $56 milijon in $91 milijonov oz.

2022

85074

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -