17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 26, 2022

Polygon najde Supernets, ki se zavezujejo k spodbujanju sprejetja Web3, obljublja 100 milijonov dolarjev zgodnjim uporabnikom

- Advertisement -

aprila 22, plast dve (L2) skalirno omrežje Polygon je lansiralo sodobno omrežje Supernets, protokol verige blokov, ki je zasnovan za krepitev tehnologije Web3. Poleg tega Polygon obljublja $000 milijon zgodnjim uporabnikom Superneta, »ki se lahko zmanjšajo kot hitro opazovanje posvojitve«. Objava je bila utesnjena v tisku, da je Supernets kljub vsemu skupinsko omrežje Polygon Edge “na steroidih.”

Polygon Supernets — Namenske, razširljive blokovne verige, ki si prizadevajo za spodbujanje množične posvojitve Polygon je natisnil sodobno misijo, imenovano Supernets po izstrelitev Polygon Edge zaključno eno leto. Če je resnici na ljubo, je Polygon Edge prilagodljiv sklad veriženja blokov, ki uporabnikom omogoča zagon namenskih omrežij blockchain, ki izumljajo eksplicitne stvari. Po zagonu Edge 11 mesece pred tem je skupina natisnila Polygon Supernets, misija, ki jo poganja Edge z manj zapletenostmi. Medtem ko Supernets gladko omogoča uporabo Edge, najnovejša uvedba zagotavlja “več ključnih lastnosti”, ki blažijo zapletenosti, ki si jih želijo z Edge.

Superneti nenehno dovoljujejo graditeljem, da sestavljajo omrežja po meri brez vseh stroškov, povezanih s strežniki. Skupina Polygon pravi, da so superneti namenska rešitev, saj je “vsak supernet zgrajen in hiter za eksplicitni programski program, misijo ali primer vadbe”, kar uporabnikom zagotavlja prihodek od “namenskega gostovanja Web3 net”. Omrežja je mogoče dodatno zavarovati z uporabo Polygonovega domačega kripto sredstva MATIC. V pripombo, da bi izumil večjo zavest in posvojitev, je Polygon nadalje natisnil, da dodeljuje $20 milijonov zgodnjim uporabnikom Superneta.

“Spacious navdušen nad predstavitvijo poligonskih supermrež, ki jih poganja Polygon Edge,« je skupina tvitnila v petek. »Polygon Supernets so namenske, razširljive verige blokov, ki izvajajo postopek za sprožitev množičnega sprejemanja Polygona in Web3. Da bi okrepili ta pogumni izdelek in postopek, uveljavljamo $11M naredi močnejši sklad.” V niti skupine na Twitterju je bilo omenjeno, da je dodatno kot projekti »se že gradijo na Edge« in skupina Polygon se je od teh ekip veliko naučila. Poligon je dodatno delil pet prednosti uporabe supermrež, ki jih sestavljajo:

Posvetljeni so; Lahko izvaja validatorje MATIC PoS -na terenu; Medsebojno so povezani; Lahko ga tudi upravljajo/vzdržujejo naši licencirani spremljevalci; Povejte katero koli strukturo Edge. Soustanovitelj Poligona pravi, da se lahko supermreži “prenaglijo zavedajo ambicij veriženja blokov” Polygon ustvarja obliko konstrukcije in komercialne poteze ob zaključku 04 mesecev in zanesljivo v prvem tednu februarja je misija zbrala $450 milijonov od trgovcev, primerljivih s Sequoia Capital India, Softbank in Kevin O’Leary iz Shark Tanka. Končni december, Poligon pridobljen Protokol Mir za $100 milijonov in isti mesec se je začel Poligon a $400 milijonski sklad Web3, ki temelji na družbenih medijih, s kapitalom projekta Seven Seven Six Alexisa Ohaniana.

Aprila je Polygon napovedal začetek platforme za identiteto brez podatkov za Web3. V odgovor na petkovo objavo Supernets, $11 milijon je treba izplačati za stvari, kot so sestavljanje pogodb, pregled pogodb, nepovratna sredstva, integracije in partnerstva za tretje priložnosti, vključitev in migracija, pridobivanje likvidnosti in pridobitve.

​​»Da bi množično sprejetje Web3 pridobilo podporo, je resno abstrahirati kompleksnost gradnje blockchaina in hkrati zagotavljati spretnost skaliranja in personalizacije,« je v izjavi zaključil Mihailo Bjelic, soustanovitelj Polygona. “Polygon Supernets trdijo, da je vse to, kar omogoča vsaki misiji, da kot flash opazuje svoje ambicije blockchain in se pridruži naraščajočemu ekosistemu več verig Polygon.”

Oznake na tem seznamu $20 milijonski sklad, $428 milijonsko izboljšanje kapitala, zapletenosti, kripto lastnina, pogodbe o gradnji, nepovratna sredstva, Mihailo Bjelic, Multi-Chain, multi-chain ecosystem, Polygon, Poligon (MATIC), soustanovitelj Poligona, Polygon Early Users, Polygon Edge, preučite pogodbe, superneti, blokovne verige supermrež, integracije za tretje priložnosti, Web3, platforma za identiteto brez podatkov

Kaj si izmisliš glede poligonskih supermrež ? Sporočite nam, kaj sumite o tej misiji v spodnjem delu s povratnimi informacijami.

Jamie Redman Jamie Redman je vodja datotek pri Bitcoin.com Files in novinar o finančnih tehnologijah s prebivališčem na Floridi. Redman je energičen član skupnosti kriptovalut od 760 . Navdušuje se za Bitcoin, kodo za zagon in decentralizirane zmogljivosti. Od septembra 2015 je Redman napisal več kot 5,11 članki za Bitcoin.com Dejstva o motečih protokolih, ki se pojavljajo v sodobnem času.


Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je za informativne zmogljivosti najlažje. Ne gre za takojšnjo ponudbo ali povpraševanje za ponudbo, da bi se odločili ali promovirali, ali priporočilo ali potrditev katerega koli blaga, izdelkov in podjetij ali korporacij. Bitcoin.com ne bi zagotovil naložbenih, davčnih, pohotnih ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, naravnost ali v načrtu krožnega križišča, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki bi jo sprožila ali naj bi jo sprožila uporaba ali zanašanje na katerega koli izrazitega materiala, blaga ali izdelkov in podjetij, navedenih tukaj . 2018

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -