0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Polygon razkriva podrobnosti o svojem prihodnjem sodelovanju z LBank med AMA

Polygon razkriva podrobnosti o svojem prihodnjem sodelovanju z LBank med AMA

Polygon Reveals Details About Its Future Collaboration With LBank During AMA

izjava za javnost

IZJAVA ZA JAVNOST. Pred kratkim je LBank Exchange organizirala sejo AMA z ekipo Polygona, kjer so razpravljali o dosežkih Polygona, sodelovanju, NFT in trgih iger na srečo, rešitvi Nightfall, načrti za prihodnost in tako naprej. Tukaj je povzetek tega AMA.

Ethereum je izbrana platforma za razvoj blockchain, vendar ima omejitve, kot so nizka prepustnost, slab UX in brez suverenosti. Kot protokol in okvir za gradnjo in povezovanje omrežij blockchain, ki so združljiva z Ethereumom, Polygon prebija te omejitve z združevanjem razširljivih rešitev v Ethereumu in podpiranjem večverižnega ekosistema Ethereum.

Poligon presega Ethereum glede na aktivne uporabnike

Kot agregator rešitev 2. plasti, zgrajen na vrhu Ethereuma, je Polygon dosegel nekaj odličnih dosežkov od S svojim rojstvom ima njena veriga POS več kot 1559 DApps v živo in dnevno obdela več kot 7 milijonov transakcij. Pravzaprav ima Polygon zdaj več dnevnih aktivnih uporabnikov kot Ethereum.

MATIC, žeton za poligonsko omrežje, je že na voljo na platformah za trgovanje, kot je LBank Exchange, in trenutno obseg trgovanja z njim presega 1 milijardo med borzami. Ekipa Polygon si prizadeva, da bi več ljudi imelo žetone MATIC, in upa, da bo tudi obseg trgovanja MATIC na borzi LBank še naprej rasel.


Širjenje ekosistema poligona

Z močjo pritegniti na tisoče novih uporabnikov v blockchain, NFT in trgi iger na srečo so strateški sektorji, na katere se Polygon še naprej osredotoča. Na Polygonu je že v živo nekaj največjih igralniških projektov, kot so Decentral Games, Sandbox, Somnium Space, Vulcan Verse itd. Kar zadeva NFT projekte, so tu OpenSea, Lazy.com, Autograph itd.

Ekipa bo na Polygon pripeljala še veliko takšnih iger in NFT projektov, tako da lahko njena skupnost uživa v več umetniških delih in zabavi. Poleg tega Polygon omogoča veliko razširljivost in v primerjavi z Ethereumom so stroški kovanja na Polygonu 100, krat ceneje v povprečju.

Polygon ima tudi izdelke, zasnovane za poslovne stranke, ki potrebujejo zasebnost in razširljivost, kot je Nightfall, edinstven, na zasebnost osredotočen združevanje, ki združuje optimistične zbrane podatke s kriptografijo brez znanja (ZK), ki se običajno uporablja v ZK združevanju. Ustvarja razširljiv in zasebni hibrid dveh priljubljenih tehnologij.

Polygon Nightfall ima moč, da pripelje številna velika podjetja v blockchain, ekipa verjame, da bo to privedlo do velikega števila transakcij na Polygonu in dodatno dodalo nove projekte in uporabnike v ekosistem Polygon.


Veliki načrti pred nami

Ekipa Poligona ima pred seboj že nekaj velikih načrtov. S tehnične strani Polygon veliko vlaga v tehnologijo ZK in ZK Rollup, na primer ekipa je že porabila $100 milijona ob nakupu Hermeza, ki je decentraliziran, odprtokodni ZK Rollup, optimiziran za varne, poceni in uporabne prenose žetonov na krilih Ethereuma.

Polygon je pridobil tudi še 4 ekipe, da bi zgradil več ZK Rollup verige, da bi dosegli cilj izgradnje visoko razširljive tehnologije EVM, ki omogoča ZK Rollup. Poleg tega ima Polygon posodobitve za svojo verigo POS in podrobnosti o implementaciji EIP 1559.

Na poslovni strani ima Polygon veliko razburljivih posodobitev tudi z veliko načrtovanimi velikimi DApps in integracijami. Pomembno je, da Arjun, vodja rasti pri Polygonu, poudarja, da LBank krepi svojo globalno blagovno znamko. Zagotavlja tudi, da zaradi ljubezni do skupnosti ekipa doseže svoje cilje, zato bo še naprej sodelovala z LBank Exchange, da bi skupnosti prinesla več projektov in žetonov Polygon. Ekipa Polygon bo še naprej objavljala na svojih uradnih računih družbenih medijev, kot je Twitter, da bi razkrila več podrobnosti o prihodnjih načrtih in najnovejših posodobitvah.


O poligonu


Polygon je razširljiva rešitev za združevanje plasti 2 na Ethereumu, ki podpira večverižni ekosistem Ethereum. Platforma rešuje izzive blockchain, kot so visoke pristojbine za plin, počasna hitrost, ne da bi pri tem žrtvovali varnost. To je protokol in okvir za izgradnjo in povezovanje verig blokov, ki so združljivi z Ethereumom.

Obiščite, če želite izvedeti več:

Spletno mesto: https://polygon.technology/

Twitter: https://twitter.com/0xPolygon

Telegram: https://t.me/polygonofficial

Neskladje:

https://discord.com/invite/polygon

O LBank


LBank je nenehno rastoča platforma za trgovanje s kriptovalutami, ki uporabnikom po vsem svetu ponuja varno trgovanje. Ekipa si prizadeva zgraditi profesionalne integracijske storitve za kriptosredstva kot priročno platformo za trgovanje. Postal je priljubljen pri več kot 6,4 milijona uporabnikov po vsem svetu.

Obiščite, če želite izvedeti več:

Spletna stran: https://www.lbank.info/

Twitter: https://twitter.com/LBank_Exchange

Telegram: https://t.me/LBank_en

LinkedIn:

https://www.linkedin.com/company/lbank

Facebook: https://www.facebook.com/ LBank.info/To je a izjava za javnost. Bralci morajo opraviti lastno skrbnost, preden sprejmejo kakršna koli dejanja v zvezi s promoviranim podjetjem ali katero koli od njegovih podružnic ali storitev. Bitcoin.com ni odgovoren, neposredno ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, navedene v sporočilu za javnost.

Decentralized Indexing Provider Aleph.im Launches Serum Markets Analytics


Zasluge za slike


: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments