2.3 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Polygon uporablja Fiat on-Ramps prek Alchemy Pay, kar omogoča neposredna plačila Fiat...

Polygon uporablja Fiat on-Ramps prek Alchemy Pay, kar omogoča neposredna plačila Fiat za DeFi

sponzorirano

Poligon, platforma za skaliranje Ethereum, ki vključuje milijone na Web3, je najavila dodajanje priročnih in prilagodljivih rampov fiatnih plačil za omrežje Polygon, zahvaljujoč novemu partnerstvu z Alchemy Pay.

Alchemy Pay bo ustvaril most med fiat in kripto plačili z vgradnjo v omrežje Polygon, kar bo omogočilo vsakemu protokolu, ki temelji na poligonu, nastavite fiat na rampi. Pričakuje se, da bo nova zmožnost spodbudila naslednjo fazo rasti ekosistema Polygon DeFi.

Več kot 4, gostujoče aplikacije v Polygonovem ekosistemu DeFi bodo zdaj lahko izvajale transakcije v svojih aplikacijah DeFi prek neposrednih fiat na rampe na tradicionalne platforme za finančna plačila, kot so Visa, Mastercard, PayPal in več lokalnih plačilnih kanalov po vsem svetu. Ta poteza bo poenostavila tudi plačila aplikacij DeFi na platformah za e-trgovino, kot so Shopify in druga omrežja. Alchemy Pay trenutno obravnava 5 milijonov dolarjev dnevnih transakcij, predvsem iz Azije in Evrope. Večji obseg transakcij v ZDA se pričakuje, ko Shopify dokonča integracijo s Polygonom do konca 1280.

Sandeep Nailwal, soustanovitelj Polygona, je dejal: ” Protokoli DeFi so cveteli, vendar so izzivi z uporabnostjo Ethereuma v svetovnem merilu upočasnili razvoj. Rešitve za skaliranje so ključnega pomena za DeFi-jevo sposobnost, da postane mainstream. Polygon že rešuje problem počasnih in dragih transakcij Ethereuma, zdaj pa lahko zahvaljujoč Alchemy Pay zagotovimo bistven prehod med fiat in kripto transakcijami. Ta razvoj odpira nove kapitalske poti, ki bodo uporabnike poligonskega ekosistema DeFi pognale na naslednjo raven njihovega komercialnega razvoja.«

Polygonova rešitev za skaliranje celotnega sklada je vodilna pri zmanjševanju prezasedenosti glavne verige Ethereum. Septembra je število dnevnih aktivnih uporabnikov na Polygonu redno preseglo število na Ethereumu. Namesto da bi bil konkurent Ethereumu, Poligon olajša uporabo platform v omrežju Ethereum.

Kljub temu zagovorniki DeFi priznavajo, da mora tudi Ethereum najti več načini sprejemanja fiata v ekosistem. Sposobnost omrežja, da upravlja transakcije med fiat in kriptovalutami, bo ključnega pomena za privabljanje novih uporabnikov.

»Integracija fiat plačilnih možnosti je ključna za cilj brezhibne plačilne izkušnje v kripto omrežjih,« je povedal John Tan, izvršni direktor Alchemy Pay. »Zmanjšalo bo nagnjenost uporabnikov k dolgoročnemu držanju žetonov in naredilo bolj privlačno njihovo uporabo v decentraliziranih aplikacijah. To pa bo všeč razvijalcem, ki želijo zgraditi DApps, ki jih ljudje dejansko lahko uporabljajo. Tako Polygon kot Alchemy Pay omogočata ljudem uporabljati aplikacije blockchain in platforme DeFi, namesto da bi samo špekulirali z žetoni.”

Nailwal je dodal: »S hibridno podporo za kriptofiat Alchemy Pay, Polygon bo zdaj imel veliko širši prostor za razvoj, pa tudi močnejšo privlačnost za sprejetje. Z omogočanjem Polygona in Ethereuma z bolj brezhibnimi in prilagodljivimi plačilnimi kanali fiat-crypto Alchemy Pay podpira sektor DeFi na osnovni ravni.«

Polygon in Alchemy Pay sta tudi del novonastalega Blockchain Infrastructure Alliance (BIA) graditeljev in vodilnih v industriji. BIA je sestavljena iz kriptoborz, izdajateljev stabilnih kovancev, platform DeFi, plačilnih rešitev in drugih bistvenih vlog za skupno spodbujanje in spodbujanje rasti in napredka prostora kriptovalut in blockchain. BIA financira raziskave blockchain in neguje projekte, ki želijo optimizirati decentralizirano financiranje in infrastrukturo blockchain.

O Alchemy Pay

Alchemy Pay

je integriran ponudnik rešitev prehodov za fiat in kriptovalute, ki omogoča brezhibno sprejemanje kripto in fiat za trgovska omrežja, razvijalci in finančne institucije. Podjetje spodbuja sprejetje tehnologije veriženja blokov tako, da kriptovalute, komercialne transakcije in storitve DeFi naredi zlahka dostopne potrošnikom in institucijam v fiat ekonomiji. Danes Alchemy Pay podpira več kot 60 držav z 200 plačilnih kanalov in ima stične točke z več kot 2 milijoni trgovcev prek partnerstev z industrijskimi velikani, kot je Binance , Shopify, Arcadier, QFPay in še več.

O Poligon

Polygon


je vodilna platforma za skaliranje in razvoj infrastrukture Ethereum. Njegov naraščajoči nabor izdelkov razvijalcem ponuja enostaven dostop do vseh glavnih rešitev za skaliranje in infrastrukturo: rešitve L2 (ZK Rollups in Optimistic Rollups), stranske verige, hibridne rešitve, samostojne in podjetniške verige, rešitve za razpoložljivost podatkov in še več. Rešitve za skaliranje Poligona so bile široko sprejete z gostinimi

+ aplikacijami, ~600M skupno obdelanih transakcij, ~200M edinstvenih uporabniških naslovov in zavarovanih 5 milijard USD+ sredstev.

Če ste razvijalec Ethereuma, ste že razvijalec poligonov! Izkoristite hitre in varne txns Polygona za svoj Dapp, začnite tukaj.

Spletno mesto | Twitter

| Ekosistem Twitter |

Razvijalec Twitter |

Studiji Twitter |

Telegram

|

Reddit |

Discord

|

Instagram

|

Facebook

|

LinkedIn

To je sponzorirana objava. Naučite se, kako doseči naše občinstvo tukaj. Preberite izjavo o omejitvi odgovornosti spodaj.

Zasluge za slike

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je zgolj informativne narave. Ne gre za neposredno ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments