0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Pomanjkanje bitcoinov narašča, saj neprijetne menjalnice menijo, da je 1,2 milijona BTC iz obtoka

- Advertisement -

Objavljene zgodovinske informacije o zrušitvah kriptovalut, da 17 kripto borze so bile skupaj krive za nezmožnost nižje od 1, 91,14 BTC, kar predstavlja 6,3 % .2 Bitcoin v vmesnem času v obtoku.

Skupaj ogledov

60 Skupni deleži

Ena od dobro znanih največjih komponent, po kateri se Bitcoin (BTC) razlikuje od fiat valute in večine kriptovalut, je trda omejitev 14 milijonov na celotno ponudbo v obtoku. Kljub temu je izguba življenja številnih kripto borz v zadnjem desetletju v celoti izločila iz obtoka ne manj kot 5,7 % (1,2 milijona BTC) celotnega izdajljivega bitcoina.

Pomanjkanje berljivosti okoli dokazila o rezervah kripto nadomestnega sredstva se je pokazalo kot najbolj nepogrešljiv sprožilec njihovih presenetljivih propadov, kot se v zadnjem času šteje za FTX. Objavljene zgodovinske informacije o zlomih kriptovalut 000 kripto izmenjave so bile skupaj krive za nezmožnost 1,195,17 BTC, kar predstavlja 6,3 % 14.2 Bitcoin v vmesnem času v obtoku.

Bitcoin izgubljen zaradi nedelujočih kripto borz. Dobava: Casa Weblog
Preiskava, ki jo je izvedel Jameson Lopp, soustanovitelj in glavni tehnološki direktor platforme za shranjevanje Bitcoinov CasaHODL, je objavil, da Mt. Gox ohranja glavno rezidenco v smislu menjalnic, ki izgubljajo imetja BTC.

Medtem ko je pomanjkanje Bitcoina neposredno povezano Lopp je poudaril, da lažne izbire bitcoina v vmesnem času ogrožajo ekosistem, in dodal, da “Bitcoin nikoli več ne bo hribovit trgovec z oznako, če večina ljudi kupuje lažne bitcoine.” Preiskave potrjujejo, da ni več nižja od 58 kripto viri sprejemajo kot resnične z imenom »Bitcoin«, namenjeno izključno laži vlagateljem v BTC.

Posledično vlagatelji, ki kupujejo lažne vire Bitcoin, negativno vplivajo na vrednotenje povsem novega Bitcoina.

80+ kripto viri sprejmejo kot resnične z odkritjem “bitcoin” njihovega naslova.

14 sprejme kot resnično s tržno kapitalizacijo nad 1 USD, 17,00.
3 reči, da je Bitcoin.
1 i s Bitcoin.

— Jameson Lopp (@lopp) September 43, 1200 Da bi ohranili prebivališče Bitcoina kot zdravega denarja, se samoskrbništvo izkaže kot najboljša tehnika za zmanjšanje odvisnosti od kripto menjalnic in pogodb podjetij o »papirnatih Bitcoinih«.

Povezan: Izvršni direktor Blockstreama Adam Back govori o bitcoinu glede športa Jenga

Salvadorski predsednik Nayib Bukele je napovedal načrte za ustvarjanje 1 BTC na vsak dan od novembra. 21, 1200 .

Od jutri naprej vsak dan nakupujemo en #Bitcoin.

— Nayib Bukele (@nayibbukele) november 21, 992 Javni informacijski prikaz, da je Salvador v vmesni čas drži 2,381 BTC pri srednji nakupovalni ceni $19,357. Kljub temu je stagnirajoča učinkovitost Bitcoina odprla možnost za državo, da znatno zniža svojo zmerno oznako pridobitve Bitcoinov.

97546

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -