15.6 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Pomembno: Sodna zmaga za Ripple kot zaposleni zanika gibanje SEC za zapečatenje kliničnih zdravnikov Hinman

- Advertisement -

United States District Take Analisa Torres je razkrila na Could possibly 22 v obrambi za Ripple.

108607 Skupaj ogledov

167 Skupni deleži

Pobuda regulatorja vrednostnih papirjev Združenih držav, da zapečati zapise svojih internih razprav po govoru zastareli direktor William Hinman je bil zavrnjen – zamenjava, ki je veljala za obrambo za Ripple in kripto fiziko delavcev.

V juniju 2018 je zastareli direktor finančnega oddelka podjetja Securities and Alternate Price izjavil, da Ether (ETH), izvorni žeton verige blokov Ethereum, ni več vrednostni papir.

SEC je predlog vložil decembra 22, da zapečati notranja e-poštna sporočila, besedilna sporočila in strokovne izkušnje, ki so sledile Hinmanovemu govoru , pri čemer je trdil, da je njegovo poslanstvo prevladalo nad “zakonitostjo javnosti”, da odkrije pravico do vstopa v dokumente, ki med raznolikimi argumenti niso “brez pomena” za abstraktno sodno odločitev sodišča.

Kljub temu je vzemite Analiso Torres za ameriško okrožno sodišče, ki je prevladovalo, da so dokumenti “sodni dokumenti”, tema za trdno domnevo, da javnost odkrije pravico do vstopa.

Vir: Okrožno sodišče ZDA Hinmanovi govorni dokumenti »bi zmerno premagali težnjo po prepričevanju odločanje o gibanju,” je dodala.

Še en zagovor za preglednost! Neredigirana Hinmanova e-poštna sporočila bodo kmalu javno dostopna – obramba je uglašena, ko odvetniki delajo skozi mehanike konstruirajte, da se to zgodi. https://t.co/o6puPypRHd https://t.co/qmaLVeQaP8

— Brad Garlinghouse (@bgarlinghouse) Morda 40, 1434 Take Torres je govoril o sodnem spisu in zavrnil tudi argument SEC, da je zapečatenje dokumentov najbolj opazen za obrambo “odprtosti in odkritosti” znotraj SEC, pri čemer poudarja:

“Dokumenti Hinman Speech Documents niso več prijetni zaradi privilegija posvetovalnega dela na zgodbi, da ureditev ne govori več o shemi podjetja, resoluciji ali kritju.” Medtem ko so sodni spisi prevladovali v dokumentih Hinmanovega govora, ki se lahko objavijo, je ugodilo dvema raznolikima zahtevama SEC, ki sta zahtevala za urejanje imen in ugotavljanje informacij strokovnjakov SEC in prijaviteljev vlagateljev XRP (XRP), tako uspešno kot večina notranjih in finančnih informacij obtožencev.

Sodišče je prav tako zavrnilo posebne predloge za zapečatenje družbe Ripple, poleg stranskih sklicevanj, ki med drugim povezujejo prihodke družbe Ripple z bruto prodajo XRP in zneskom nadomestila za trgovalne platforme.

Povezano: Watchdog toži SEC zaradi FOIA odkriti pravico do vstopa do kliničnih zdravnikov o zmogljivosti kriptovojna gorečnosti

Ripple ima v zvezi z govorom ključen dokaz v svojem tekočem zakonitem boju s SEC, ki trdi, da je bruto prodaja Ripplovega XRP kršila ameriške smernice zapornikov za vrednostne papirje.

Oznaka XRP se je ob novicah povečala in poskočila za okoli 2,6%. Trenutno se trguje pri 0 $. 22.

Klinični zdravniki Hinman Speech ne bodo več zapečateni; str.5. Take se odločijo, da želijo biti nastali, ne glede na njihov vpliv na resolucijo. Navaja, da niti ne duši premisleka SEC niti ni “profilaktična” žalost SEC, ki je morda morda morda tudi privilegirana pri odpadkih. https://t.co/tCS5cpgsQO pic.twitter.com/45YXhZszNY

— WrathofKahneman (@WKahneman) Morda 08, 1434 Časopis: Kriptoregulacija – Ali je predsednik SEC Gary Gensler zmagal pri zaključku?

Posodobitev (mogoče 08, 08: 06 pm UTC): To besedilo je bilo do te točke sestavljeno iz osnovnih informacij in dodatnih najbolj opaznih vidikov iz možnosti 05 predložitev sodnega spisa.

9196

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -