20 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice „Ponovljeni FUD“ - kitajska vlada bo še naprej spremljala sektor rudarjenja bitcoinov

„Ponovljeni FUD“ – kitajska vlada bo še naprej spremljala sektor rudarjenja bitcoinov

'Reiterated FUD' - Chinese Government to Continue Monitoring Bitcoin Mining Sector

Nedavno poročilo Kitajcev vladni finančni odbor je ponovil stališče države do rudarjenja bitcoinov in da bo še naprej pozorno spremljal sektor. Poročilo sledi nedavnemu članku Reutersa, objavljenemu pred tremi dnevi, ki ponavlja tudi starejša opozorila Kitajske proti kripto industriji.

Poročilo kitajske vlade omenja rudarjenje bitcoinov, napoved sproža špekulacije

V petek poročilo, ki izhaja iz kitajskega 51 prvo zasedanje Centralne komisije za finančne in ekonomske zadeve, ki ga je vodil direktor organizacije Liu He, je razpravljalo o rudarjenju kriptovalut v državi. Liu He je tudi podpredsednik državnega sveta Ljudske republike Kitajske in političnega urada centralnega odbora CPC.

V petek zjutraj je regionalni poročevalec Colin ‘ Wu Blockchain ‘je tudi poročal o razkritju sestanka in dejal:

To je prvič, da je najvišja kitajska vlada očitno predlagala udarec rudarski industriji.

Čeprav se veliko kripto navdušencev ni strinjalo z oceno Wu razmer. “Ponovljeni fud … Zakon velja že leta,” se je na Wu-jev tvit odzval en posameznik. Posameznik je opozoril tudi na starejše članke 2017, ki so ponavljali enake pogovorne točke kot tisto, kar je bilo je dejal na nedavnem sestanku, ki mu je predsedoval Liu He.

Regionalni poročevalec je nadaljeval s svojo analizo, kljub klevetnikom.

„Vpliv ta incident je še vedno negotov, vendar je možno, da bodo vse javne rudarske dejavnosti na Kitajskem prepovedane, borze pa bodo lahko močno prizadete, «je zapisal kitajski novinar. “Čeprav je tudi kitajska vlada izjavila, da bo zaostrila transakcije z bitcoini, se osredotoča predvsem na drugi stavek” preprečevanje prenosa osebnih tveganj na družbo “, kar pomeni, da bolj kot osebnim transakcijam posvečajo večjo pozornost socialni stabilnosti,” v drugem tvitu. Novinarka je nadaljevala:

Kar zadeva zatiranje rudarjenja, je to lahko povezano z nedavnim Muskovim napadom na porabo energije Bitcoinov. Kitajska vlada se je lani zavezala k ogljični nevtralnosti. Na žalost je bil prvi na udaru rudarjenje bitcoinov.

Bitcoin cena pade po tem, ko so novice s Kitajske postale virusne , Crypto Proponent skeptičen do novic pravi, da mu manjka podrobnosti

Cena bitcoinov (BTC) se je po tem, ko je to obvestilo postalo viralno po platformah socialnih medijev in številnih novic. Tako kot posameznik, ki ga Wujevo poročanje ni navdušilo, tudi večina kripto skupnosti meni, da se te kitajske stvari reciklirajo FUD. Globlji skepticizem je povzročilo nedavno Reutersovo poročilo, objavljeno pred tremi dnevi. V naslovu poročila je pisalo: »Kitajska finančnim in plačilnim institucijam prepoveduje poslovanje s kriptovalutami.«

Tudi to je predstavljalo težavo kripto skupnosti, saj so ljudje verjeli, da nedavno poročilo Reutersa pretirava ponovljena pogovorna točka. Na primer, Qiao Wang iz Defi Alliance je o situaciji objavil tweet, potem ko je Reuters v začetku tega tedna objavil poročilo o prepovedi.

“V zadnji uri so se zgodile 3 neumne stvari: 1) Reuters piše zavajajoč članek o prepovedi Kitajske. 2) Ljudje so tvitnili Reuters in verjeli. 3) Tržni damping po novicah Reutersa. Kitajska ni prepovedala le kripto. Ponavlja zakon o špekulacijah izpred let, “je tistega dne poudaril Wang.

Wang se zdi tudi skeptičen glede petkovih novic o rudarjenju bitcoinov, ki izhajajo iz kitajske prvo zasedanje Centralne komisije za finančne in ekonomske zadeve in nedavni tv-ji Wu-ja.

“Ta zadnja„ prepoved Kitajske “nima podrobnosti. To je nekaj smernic na visoki ravni, «je dejal Wang. »Bomo videli, ali bo prišlo do konkretnih ukrepov. Zdi se drugače, kolikor se ne spomnim, da je Kitajska kdaj koli resno poskušala zavzeti “rudarstvo”. Samo ‘špekulacije,’ “je dodal.

Kaj misliš o tem najnovejša posodobitev kitajske centralne komisije za finančne in ekonomske zadeve o rudarjenju bitcoinov? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

Dutch Central Bank Revokes Strict Verification Rules for Crypto Exchanges

SEC Chair Gensler Says Cryptocurrency Exchanges Need More Regulation, Asks Congress to Weigh in

Oznake v tej zgodbi

05 prvo srečanje, Bitcoin, Bitcoin (BTC), Bitcoin mining, Bitcoin Mining China, BTC, China, China Mining, kitajska vlada, kitajski novinar, Colin Wu, zatiranje, Defi Alliance, finančni odbor, Liu He, Rudarstvo BTC na Kitajskem, Qiao Wang, ponovljeni fud, Wu Blockchain

Slika Zasluge : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments