19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija Ponovno opredeljene finance: 500 milijonov dolarjev stave na ETH 2.0 ustvarja valove!...

Ponovno opredeljene finance: 500 milijonov dolarjev stave na ETH 2.0 ustvarja valove! 24. junij – 1. julij

Kiti so lahko sramežljiva in pametna bitja, toda ko vam uspe ujeti enega v akciji, je pogled – glejte na primer enega samega, ki je odgovoren za deponiranje k ETH v Pogodba o depozitu Eth 2.0 od 133 različni naslovi prejšnji teden.

Depoziti v pogodbi o vložku ETH 2.0 so se začeli zbirati pozno, z 100 k ETH se je vložil v depozitno pogodbo Eth 2 en dan prejšnji teden. Pritegnil je pozornost kripto prostora in, tako kot večina zgodb o dejavnosti v verigi, tudi pogled na dejanske transakcije in povezane račune lahko osvetli, kaj se je zgodilo. V tem primeru se zdi 100 k dotoku ETH je mogoče izslediti en sam naslov Ethereum in denarnico, ki je odgovorna za usmerjanje navzgor 258 k ETH ($ 541 .8 milijonov pri 2100 na ETH) v pogodbo o depozitu.

Iskanje mega kita, ki je mega bikovski ETH in Eth 2.0

Glede na sorazmerno enakomeren porast depozitne pogodbe, ki je bila zaznamovana od decembra decembra, je verjetno nepričakovani val prejšnjega tedna zaostal en sam subjekt. Toda ali lahko to dokažemo? Ali je mogoče upravičeno dokazati, da je za 821 stala ena sama entiteta k ETH vloge?

Žal dejansko iskanje transakcij in naslovov v verigi ni bilo hitro najdba “prva stran Etherscana”.

V upanju na hitro zmago smo najprej preverili največje skupno vplačilo z enim samim naslovom na osebo za polog. Čeprav je ta strategija našla en naslov, ki je pred kratkim prispeval nekaj 12, 800 ETH čez 400 transakcije z depozitno pogodbo, žal ni bil naslov obresti, kot datum transakcij (junij 521 , 2021) je nekaj dni prezgodaj in znesek je le ~ 13% od skupaj 100 k ETH, čeprav je “samo ~ 13% «v tem primeru je še vedno nad $ 22 .8 milijonov (pri $ 6119 na ETH). Jasno je, da če 100 k ETH je prihajal iz ene osebe, bili so bolj diskretni kot naravnost 100 k YOLO polog z enega naslova.

Zahtevana je bila poglobljena analiza, zato smo transakcije prenesli v pogodbo o depozitu iz Etherscan za junij 22, 2021 in jih naložil v Excel. Podatki so bili jasni.

Picture_0

Iz podatkov, pridobljenih za junij 22, 2021, tam so bili 1163 naslovov, ki so skupaj položili 32 ETH v pogodbo o vlogi, 133 naslovi, ki so bili deponirani 800 ETH v pogodbo o vlogi in 11 drugo naslovi, ki so deponirali druge različne večkratnike 32 ETH.

Za nepoznavalce je ETH 2.0 sprememba protokola, ki jo načrtuje Ethereum od uvedbe, ki bo Ethereum preusmeril iz dokaznega dela v dokazno mrežo. Dokazila za preverjanje vložkov bodo zaščitila omrežje in za to prejela ETH. En validator se začne kot 32 ETH in je trenutno pridobljen s pošiljanjem 32 ETH do depozitna pogodba na omrežju Ethereum, trenutno dokazilo o delovni verigi.

Depozit je enosmerni most, saj celoten znesek ETH, vključno z vsemi zasluženimi obrestmi, ni dostopen do združitve omrežja, ki je trenutno malo verjetno, da se bo zgodilo do poznih ur 2022.

Z enakim skupnim zneskom 800 ETH isti dan od 100 nas je povečalo zaupanje, da 100 k ETH je dejansko prišel z enega naslova. Da bi to potrdili, je moralo biti nekaj podobnosti med naslovi. Seveda je že hiter pogled pokazal, da je bil vsak naslov financiran s skupnim naslovom.

Eureka! Ogled kita.

Slika našega kita je začela postajati bolj jasna. Oglejmo si na visoki ravni, kako so izvedli svojo operacijo:

  • Na vsakem od novih naslovov, 800 ETH je bil deponiran v pogodbo o depozitu – 25 vloge 32 ETH. Preostanek 10 ETH je bil poslan za kritje stroškov plina in ko so vloge končale preostanek ~ 9. 72 ETH v vsakem naslovu je bil poslan na skupni naslov. Ta sredstva so bila sčasoma poslana v pogodbo o depozitu.
  • Temelj za svoj načrt so postavili s priložnostnim 86 k transakcija ETH ($ 477 milijonov za $ 2100 na ETH) junija 13 th. V nasprotju s tako velikim zneskom se transakcija ni mudila, saj je trajala 1 minuto in 41 sekund za potrditev. Nekje med standardnimi in hitrimi kanali za ceno plina gre nekaj resnih vib: “No, ne želim preveč plačati za to transakcijo”, ki je, čeprav je razumljivo za večino planktona, ki uporablja Ethereum, bolj presenetljivo, ker prihaja iz takšnega bega kit.
  • Uporaba 100 k ETH v novi denarnici, ki so jo financirali 133 svež denarnice v 8-minutnem obdobju, vsaka z 810 ETH za skupno 90, 541 ETH.

Če pogledamo naslov, ki je bil financiran s 100 k ETH, videli so že 258 k ETH ($ 541. 8 milijonov na 2100 na ETH) f nizko po njej po Nansenu. Ne da bi kliknili na vsak naslov, se zdi, da je bil ves ETH, ki teče po tem naslovu, v pogodbo o vplačilu na podoben način, kot je opisan zgoraj – začenši z 90, transakcija ETH maja 21 st in a 41, 990 ETH transakcija junija 14 th.

Picture_1

Tudi na naslovu ni znakov upočasnitve. Med pisanjem tega članka je bil naslov še dvakrat financiran za 6119 ETH in 792 ETH. Glede na njihovo navidezno miselnost, da Michael Saylor “prodaja pisarniško pohištvo”, je to skoraj zagotovo namenjeno depozitni pogodbi.

Če pogledamo 100 k ETH transakcija je bila financira z naslova OG Ethereum, ki je sredstva pred tem takoj prejel z naslova, za katerega Nansen kaže, da ga je prejel 100% Picture_2 k ETH iz denarnice, ki jo je Nansen označil za kriptoposojevalca Celzija.

Picture_2

Na zadevnem naslovu UG so transakcije v teku nazaj v september 2016 in ogled njihovega zgodnjega ERC – 14 transakcije so potovanje po spominskem pasu r / ethtrader, vključno s SPANK, KIN, FUN, OMG (v zraku – še vedno se ne prodajajo 💎🙌) in veliko SAI. Prav tako prejemajo redne vloge BOND iz pogodbe, ki jo je Nansen označil za pridobitev, kar pomeni, da so zgodnji član ekipe ali investitor.

Njihova celotna aktivnost je po mnenju Nansena ogromna, saj vidi 1. 53 milijon ETH prihaja in izstopa. V Ethereumu je le toliko UG s tovrstnimi denarnimi sredstvi in ​​obsodbami, in ni videti, da bodo kmalu kam odšli.

Picture_3

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments