21.5 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Ponovno vzemite internet s kripto: Pocketnet ponuja 4 brezplačne izobraževalne seje v...

Ponovno vzemite internet s kripto: Pocketnet ponuja 4 brezplačne izobraževalne seje v živo

Pocketcoin (PKOIN) Decentralized Social Token Trading Competition Rewards Just Doubled on Bilaxy

sponzorirano

Internet je bil nekoč bastion svobode in upali so, da bo vsakdanjim ljudem prinesel ekonomsko moč . Danes nekaj centraliziranih platform, kot so Google, Facebook in Amazon, prevladujejo v spletnem svetu, odločajo se, kaj lahko in česa ne moremo povedati, obenem pa ohranjajo vse svoje vrednosti. V prihajajočem dogodku v živo s 4 sejami lahko ugotovite, kako Pocketnet, decentralizirana platforma za družabna omrežja, to za vedno spremeni.

Pridružite se ekskluzivnemu kripto izzivu v živo

Pocketnet je decentralizirana, odprtokodna in cenzurno odporna platforma, ki ponuja alternativo centraliziranemu socialnemu omrežju, kot so Facebook, Twitter in YouTube. Poganja ga kriptovaluta Pocketcoin (PKOIN), žeton Proof-of-Stake, ki avtorjem omogoča, da zaslužijo kripto za svojo vsebino in jih z zmernostjo skupnosti ščiti pred samovoljno cenzuro. Blockchain sledi ugledu in visokemu ugledu uporabniki moderirajo platformo. Žeton je namenjen decentraliziranemu oglaševanju, povečevanju objav, nakupu edinstvenih pisav in tem v Pocketnetu ter dražbi žetonov NFT-Scarce.

Pocketnet je pred kratkim objavil ekskluzivno omejen prostor dogodek v živo za zagovornike kriptovalut. Dogodek bo sestavljen iz štirih sej v živo junija 10, 17, 24 in 29. Udeleženci bodo izvedeli, kako bosta Pocketnet in Pocketcoin za vedno spremenila internet. Govorniki bodo osnovni razvijalci Pocketnet in presenečeni gostje. Na tem ekskluzivnem dogodku zaprtih vrat ne bo na voljo nobenih javnih posnetkov, zato se takoj prijavite, da rezervirate svoje mesto. Video, sporočila P2P in NFT

Prva seja – Decentralizacija, Blockchain, Pocketnet in Pocketcoin (PKOIN) – bo potekal junija 10 ob 05 AM po vzhodnem času ZDA. V njem boste izvedeli, zakaj centralizirane platforme niso vaši prijatelji, kako Pocketnet uporablja cenzurno odporna vozlišča blockchain za premagovanje problema centralizacije v družabnih medijih, premagovanje problema razširljivosti v verigah blokov in uporabe Pocketcoin (PKOIN).

Druga seja – Ali je možna resnično decentralizirana video alternativa Youtube? Pocketnet & Pocketcoin za reševanje – bo potekal junija 17 ob 05 AM po vzhodnem času ZDA. Obravnaval bo temo decentralizirane video alternative kot Youtube v ekosistemu Pocketnet, kako lahko video blogerji zaslužijo s PKOIN-om in zakaj boj proti cenzuri ne gre za politiko, temveč za zdravo pamet. Vključevali bodo posebne gostujoče blogerje z milijoni naročnikov (pred cenzuro): Laura Loomer, Dan Dicks, Sarah Westall, z dodatnimi gosti.

Tretja seja – Ali je možna resnično decentralizirana aplikacija za šifrirano sporočanje P2P? Kako ohraniti zasebnost in decentralizacijo? – bo potekala junija ob 05 AM po vzhodnem času ZDA. V njem boste izvedeli, zakaj so vsi centralizirani glasniki slaba ideja (tudi Telegram & Signal), izzivi z gradnjo decentraliziranega klepeta, uporaba verige blokov za pridobivanje šifrirnih ključev za Pocketnet Chat, kako sprejemati sporočila brez povezave v decentralizirani platformi in kako nemoteno se prijavite iz novih naprav v Pocketnetu in pridobite stike z zgodovino sporočil.

Četrta seja – NFT -Scarce: Revolucionarno nov način prodaje svoje umetnosti in vsebine na Pocketnet – bo potekal junija 29 ob 05 AM Vzhodni čas ZDA. Pojasnila bo, zakaj je trenutni model NFT napačen (zunanje shranjevanje, vzdrževanje, pomanjkanje). Ta seja bo zajemala tudi NFT-Scarce kot dražbo pametne pogodbe na verigi blokov Pocketnet, kako redka je prodaja NFT-a in kakšne povezave ima šifriranje, prodaja umetniških del kot NFT-Scarce za PKOIN, prodaja naložbenih idej kot NFT- Scarce za PKOIN, prodaja posebne vsebine kot NFT-Scarce za PKOIN in velika predstavitev NFT-Scarce in Demo.

TUKAJ se prijavite za brezplačni kripto izziv.


To je sponzorirana objava. Naučite se, kako doseči naše občinstvo tukaj. Spodaj preberite izjavo o omejitvi odgovornosti.

AquaGoat: Saving the Oceans One EcoCoin at a Time

SmartKey and Orange Revolutionize the Blockchain of Things

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments