25.5 C
Ljubljana
Sunday, August 7, 2022

Ponudba Tether se po trimesečnem upadu začne povečevati

- Advertisement -

Tiskalniki Tether so se zagnali kadar koli drugje, ko je ponudba USDT začela naraščati.

91 Skupaj ogledov

29 Skupaj delnic

Največji stabilcoin v areni, Tether (USDT), je po skoraj treh mesecih znižanj razširil svojo ponudbo v obtoku, kar je na splošno signal, da kripto trgi počasi okrevajo.

Pomembna stvar, kovnica v skoraj treh mesecih, je nastala julija 28, bili pa so še trije dodatni, najbolj sveže 2. avgust, v skladu s CoinMarketCap. Vložki USDT so bili kljub temu majhni in so dvignili tržno kapitalizacijo Tetherja za prijetnih 0,7 % ali za manj kot $372 milijonov.

Tržna kapitalizacija USDT 7D – Coinmarketcap.comV skladu s kontrolnim seznamom preglednosti Tether bi zdaj verjetno obstajal 66.3 milijarde USDT v obtoku. To stabilnemu coinu ponuja skupni tržni delež okroglih 36%.

Tether provide je zgodaj dosegel najvišjo vrednost vseh časov. Morda bi bilo dobro naključno brez predsodkov, ko je bil na vrhu 77 milijarde USDT. Padec ekosistema Terra, posledična kripto okužba in velikanski odkupi so prisilili podjetje, da je prekinilo krožečo ponudbo, ki je padla 21 % na nizko vrednost 70.8 milijard v počasnem juliju.

To je konkurenčnemu podjetju Circle omogočilo, da poveča tržni del svojega stabilnega kovanca USDC, ki zdaj daje navodila 29% loči z $ 36.5 milijard tržne kapitalizacije. Kot je prejšnji mesec poročal Cointelegraph, je količina USDC na Ethereumu za nekaj časa resnično obrnila vrednost Tetherja, medtem ko stabilni coin številka dve še naprej narašča.

Čez vikend je izvršni direktor Binance Changpeng Zhao komentiral o količini stabilnih kovancev, pripravljenih za ponovni vstop na trge, z navedbo:

“ 3 glave so stabilni kovanci, kar pomeni, da bo verjetno veliko “fiat” sedečih ob strani, pripravljenih, da pridejo kadar koli drugič. Če ljudje želijo ponoviti iz kriptovalute večina pridobljenih ne brani stabilnih kovancev.”Stabilnih kovancev pri nagradi pomeni 08.6 % celotne kripto tržne kapitalizacije, kar je prekinitev njegove absolutno najbolj realistične faze vseh časov

Povezano: Circleov USDC se giblje po pravi poti, da bo Tether USDT padel kot glavni stabilni coin v 1200

Pristojbina za življenjsko katastrofo, ki jo je povzročila naraščajoča svetovna inflacija, bi bila morda brez predsodkov ustavite zavore pri vlaganju v kripto in hipoteza za trgovce na drobno. Po drugi strani pa se tisti, ki živijo v državah z nepravilnimi fazami inflacije, primerljivim z Argentino, držijo stabilnih kovancev, vezanih na USD, kot varovanja pred svojimi nejavnimi valutami.

Tether je priznal nekaj odličnih prednosti držanja stabilnih kovancev, pri čemer je izjavil, da USDT “Argentincem dovoljuje vstop na trg, ki je pravi svet, in jih osvobaja domačih mračnih trgov”, dodal pa je, da jim dodatno “omogoča, da branijo Tether na načine, ki jih ni mogoče zapleniti šef, za razliko od domačih bančnih računov.”

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -