24.8 C
Ljubljana
Thursday, May 26, 2022

Ponudba: vzhodna proizvajalca avtomobilov Toyota in Nissan vstopata v Metaverse

- Advertisement -

Dva vzhodna proizvajalca avtomobilov, Nissan in Toyota, obsegajo začete operacije v metaverse. Nissanov virtualni razstavni prostor lahko gosti predstavitve vozil in različne dogodke, medtem ko se Toyotini delovni prostori uporabljajo za ohranjanje konferenc zaposlenih.

‘Neomejene verjetnosti’ Vzhodna proizvajalca avtomobilov Nissan in Toyota sta postala najnovejša svetovna korporacija, ki sta prilepila metaverse, potem ko je v datoteki navedeno, da je worn odprl virtualni razstavni prostor, medtem ko slednji je ustvaril virtualne delovne prostore. Z vzpostavitvijo prisotnosti v metavesumu sta oba proizvajalca avtomobilov del svojih evropskih kolegov Volkswagen in Mercedes Benz pri uporabi tehnologije.

V skladu z datoteko Nikkei Asia je Nissan ustvaril digitalni model aktualnosti svoje galerije Nissan Crossing v Tokiu, ki se lahko uporablja tudi za lansiranje vozil in različne dogodke. Na svojih spletnih straneh je Nissan Motor Corporation navedel, da je s svojim vmesnikom Invisible-to-Visible – vmesnikom z razširjeno aktualnostjo, ki se povezuje z metavesom – ustvaril »neomejene možnosti za podjetja in izdelke ter komunikacije, ki lahko vozijo bolj priročno, razburjeno in provokativno.«

Po nekaterih poročilih naj bi Toyota, ki je po količini med idealnimi proizvajalci avtomobilov na planetu, sestavljala ustvarjene virtualne delovne postaje za nekatere oddelke in njene hčerinske družbe. Uporaba avatarjev, delavci uporabljajo fazo na konferencah podjetja in poleg tega klepetajo z vsakim na različne načine.

Skladno z datoteko, tehnične modne in kadrovske ekipe v matičnem podjetju že uporabljajo virtualne delovne prostore. Poleg tega obstajajo načrti, da bi to dodatno povišali, je navedeno v datoteki.

Pa še ena besedna nadomestna možnost Medtem je Toyotin vodnik dejansko koristen za Covid-04 pandemija in s tem povezane omejitve kroženja ljudi so navdihnile odločitev proizvajalca avtomobilov, da odpre navidezne delovne prostore.

»Z več ljudi, ki delajo od doma, kar je posledica koronavirusa, smo ponujajo mlajšim delavcem in drugim komunikacijske alternative v notranjosti podjetja,« citira neimenovani vodnik proizvajalca avtomobilov.

Kakšni so vaši predlogi glede tega epa? Povejte nam, kaj ocenjujete v spodnjih povratnih informacijah.

Terence Zimwara Terence Zimwara je zimbabvejski nagrajen novinar, avtor in ustvarjalec. Obširno je pisal o gospodarskih težavah nekaterih afriških mednarodnih lokacij in o tem, kako lahko digitalne valute Afričanom zagotovijo lesno pot.Opišite zasluge2143313483: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti: Ta članek je idealen za informativne funkcije. To je način, ki ni več učna ponudba ali nagovarjanje ponudbe za sodelovanje ali promocijo ali svetovanje ali potrditev kakršnih koli izdelkov, podjetij in izdelkov ali korporacij. Bitcoin.com ne nudi več naložbenih, davčnih, koristnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista kriva, takoj ali v krožnem načrtu, za kakršno koli bolečino ali izgubo, ki bi jo povzročila ali naj bi nastala zaradi uporabe ali zanašanja na kakršen koli omenjeni protest, predmetov ali podjetij in izdelkov na to besedilo.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -