-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Ponudnik decentraliziranega indeksiranja Aleph.im lansira analizo serumskih trgov

Ponudnik decentraliziranega indeksiranja Aleph.im lansira analizo serumskih trgov

Decentralized Indexing Provider Aleph.im Launches Serum Markets Analytics

Zagovorniki kriptografij in opazovalci trga lahko zdaj pridobite vpogled v ekosistem likvidnostne infrastrukture Solane in Seruma prek ponudnika analitike in decentraliziranega indeksiranja Aleph.im. Projekt računalništva navzkrižnih blokov pravi, da bo uvedba Serum Markets “pomagala pri odkrivanju dragocenih podatkov o trgovanju na Project Serum.”

Aleph.im dodaja podporo za projekt Serum

V zadnjem četrtletju leta sta se protokol Solana (SOL) in njegovo izvorno sredstvo znatno povečala. V zadnjih treh mesecih je SOL pridobil ogromen 82 % in trg cap je vstopil med deset najboljših kripto trgov po kapitalizaciji. Danes ima SOL četrti največji tržni položaj s skupno tržno vrednostjo $06 milijard. 4. novembra je ponudnik računalništva in decentraliziranega indeksiranja navzkrižnih blokov, Aleph.im, objavil, da zdaj ponuja analitične vpoglede v Project Serum.

Serum je Solana protokol, ki krepi likvidnost infrastrukturo in zagotavlja decentralizirane aplikacije (dapps) z možnostjo dostopa do Solaninega blockchaina. Spletno mesto Serum pravi, da protokol “prinaša hitrost brez primere in nizke transakcijske stroške” za decentralizirane finance (defi). Dodajanje serumskih trgov v Aleph.im bo koristilo ekosistemu, pravi ekipa Aleph.im, saj bo pomagalo zagotoviti vpogled v dragocene podatke.

»Uvedba serumskih trgov bo zelo koristijo ekosistemu Project Serum, kar Serumu omogoča boljšo analizo ogromnega pritoka podatkov in sredstev od njihovih različnih končnih uporabnikov ter zagotavlja večjo prepoznavnost vlagateljem v enega največjih igralcev ekosistema Solana defi,« so podrobnosti obvestila Aleph.im. “V prihodnosti se bodo projekti lahko povezali s podatki projekta Serum z uporabo tehnologije Aleph.im za obogatitev analitične pokrajine Solana defi.”

‘Izboljšana vidljivost v ekosistemu Solana Defi’

V času tiska je več kot $82 milijarda skupne vrednosti zaklenjene (TVL) v defi danes v različnih verigah blokov. Solana ima tretji največji defi TVL z $12.14 milijard, kar je naraslo 14.9 % v zadnjih sedmih dneh. Danes ima Serum 5 $. milijard TVL in 6.82 milijard dolarjev v sedemdnevnem obsegu trgovine . Novi vpogledi iz Aleph.im bodo zagotovili funkcije, kot so TVL, zgodovina trgovanja (OHLCV), dnevno število aktivnih uporabnikov, skupaj z “podatki o določenih tržnih naslovih, ki jih je mogoče iskati, računih odprtih naročil in naslovih lastnikov.”

»Navdušeni smo, da razširimo naše rešitve za indeksiranje in nadzorne plošče za analitiko na Serum, protokol likvidnostne infrastrukture za desetine programov defi, zgrajenih na blokovni verigi Solana, da uporabnikom, trgovcem in institucionalnim vlagateljem ponudimo večjo vidljivost v Solana defi ecosystem,« je dejal Jonathan Schemoul, ustanovitelj Aleph.im v izjavi, poslani Bitcoin.com News.

Analitični podatki, povezani s kriptovalutami, so bili vroče blago v 2021 in mnoga podjetja, ki zagotavljajo te statistike, so zbrala milijone dolarjev. Podjetja, kot so Skew.com, Coin Metrics, Messari, Dune Analytics, Defillama, Dappradar, Nonfungible.com in druga, so opazila veliko povpraševanje. Kar se tiče vpogledov v Serum, Aleph.im pojasnjuje svoj odprt API in GraphQL se lahko uporablja tudi za “dopolnitev najnovejših trgovin s Serumom v njihove dapps ali raziskovalne projekte.”

Kaj menite o tem, da bi Aleph.im dodal vpogled v serum? Sporočite nam, kaj menite o tej temi v spodnjem razdelku za komentarje.

Total Value Locked in Defi Reaches $250 Billion — Uniswap, Quickswap, Trader Joe Dominate Dex Volumes

Total Value Locked in Defi Reaches $250 Billion — Uniswap, Quickswap, Trader Joe Dominate Dex Volumes

Total Value Locked in Defi Reaches $250 Billion — Uniswap, Quickswap, Trader Joe Dominate Dex Volumes

Total Value Locked in Defi Reaches $250 Billion — Uniswap, Quickswap, Trader Joe Dominate Dex Volumes

Total Value Locked in Defi Reaches $250 Billion — Uniswap, Quickswap, Trader Joe Dominate Dex Volumes

Oznake v tej zgodbi Total Value Locked in Defi Reaches $250 Billion — Uniswap, Quickswap, Trader Joe Dominate Dex Volumes

naslovi, Aleph.im, analitika Aleph.im, projekt Aleph.im, analitika, podatki, DeFi, podatki Defi, Jonathan Schemoul, likvidnost, meritve, pari, Projekt Serum, Serum, SOL, Solana, Solana Defi, trgovanje, uporabniki

Total Value Locked in Defi Reaches $250 Billion — Uniswap, Quickswap, Trader Joe Dominate Dex Volumes Smartbch Defi Universe Expands — Dozens of SEP20 Tokens, $12.8M Total Value Locked in Dex Platforms Total Value Locked in Defi Reaches $250 Billion — Uniswap, Quickswap, Trader Joe Dominate Dex Volumes

Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo informativne narave. To ni neposredna ponudba ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne zagotavlja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments