22.9 C
Ljubljana
Thursday, June 17, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Ponudnik denarnic Ledger zbere 380 milijonov dolarjev za dobrodošlico ekosistemu DeFi

Ponudnik denarnic Ledger zbere 380 milijonov dolarjev za dobrodošlico ekosistemu DeFi

Cilj Ledger, ki je zdaj vreden 1,5 milijarde dolarjev, v svoj portfelj denarnice za strojno in programsko opremo doda nove izdelke.

11995 Skupno ogledov

18 Skupaj delnic

Wallet provider Ledger raises $380M to welcome DeFi ecosystem

Po dramatičnem povečanju prihodkov v prvem četrtletju je družba Ledger za varnost in infrastrukturo kriptovalut zaključila nov krog zbiranja sredstev, ki ga je vodil 10 T Holdings.

Ledger, znan po svojih strojnih denarnicah Ledger Nano S in Nano X, je napovedal zaključek $ 380 – milijon krogov zbiranja sredstev serije C, ki je podjetju dal vrednotenje 1,5 milijarde dolarjev.

Ledgerjevi vlagatelji iz serije B, okrogli vlagatelji Cathay Innovation, Draper Associates, Draper Dragon, Draper Esprit, DCG in Wicklow Capital, so se udeležili novega zbiranja sredstev. Tekne Capital, Uphold Ventures, Felix Capital, Inherent, Financiere Agache (Groupe Arnault) in iAngels Technologies so bili novi vlagatelji.

Generalni direktor Ledger Pascal Gauthier je dejal, da bo naložbeni krog serije C preoblikovati Ledger iz podjetja za varovanje digitalnih premoženja v varen prehod do celotnega ekosistema digitalnega premoženja. “Ta panoga hitro postaja mainstream in preoblikuje celoten finančni sektor in naprej,” je dodal.

Ledger bo uporabil $ 380 milijonov za razvoj novih izdelkov in dodajanje decentraliziranih finančnih rešitev v Ledger Live, programsko opremo za denarnice podjetja. Podjetje si prizadeva tudi za okrepitev svoje Ledger Enterprise Solutions, storitve digitalnega skrbništva nad sredstvi v oblaku.

Ker postajajo digitalna sredstva vse bolj v ospredju, Ledger pričakuje, da bodo sredstva, ki jih ima izdelki bodo naraščali, piše v napovedi. Podjetje se želi postaviti kot varen prehod v ekosistem, saj vključuje raznovrstne žetone, nepremičnine in druge oblike vrednosti, ki temeljijo na blockchainu.

Zahvaljujoč biku Na začetku letošnjega leta je Ledger v prvem četrtletju leta 2006 500 povečal prihodke 2021. Podjetje je najelo nekdanje voditelje eToro in Opera in še vedno si prizadeva razširiti svojo delovno silo.

Ledger je decembra doživel veliko kršitev podatkov 2020, ki je povzročil puščanje nad 270, 0 Osebni podatki strank Ledger. Po poročilu naj bi uhajanje vključevalo tudi milijon e-poštnih sporočil lastnikov denarnic in kupcev Ledger, ki so bili prijavljeni v storitev glasila podjetja.

Prejšnji članekNifty News: Doge NFT-ji zelo vau, Paris Hilton je svetovalka za NFT, igra NFT zbere 3 milijone dolarjev
Naslednji članekJPMorgan opozarja na šibke Bitcoin terminske pogodbe kot signal za medvedji trg

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments