17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 19, 2022

Ponudnik ETF WisdomTree lansira Solana, Cardano, Polkadot ETP

- Advertisement -

WisdomTree je lansiral par kripto ETP-jev v Evropi in nadaljuje s prizadevanji za odprtje parcele Bitcoin ETF v ZDA.

1577 Skupni ogledi

51 Skupni deleži

Ponudnik ameriških nadomestnih skladov (ETF) WisdomTree še naprej širi svoje produkte kriptovalut v Evropi z uvedbo treh novih kriptovalutnih produktov (ETP), ki jih podpirajo Solana (SOL), Cardano (ADA) in Polkadot (DOT).

WisdomTree je v torek lansiral odprtje treh novih kripto ETP, podprtih s telesom, vključno z WisdomTree Solana (SOLW), WisdomTree Cardano (ADAW) in WisdomTree Polkadot (DOTW).

ETP-ji že kotirajo na prevladujočih evropskih digitalnih borzah, obožujejo Xetra Deutsche Boerse, nadomestno Swiss SIX in Swiss Stock Commerce. Vseevropski nadomestni Euronext naj bi v četrtek pripravil kontrolni seznam kripto ETP v Amsterdamu in Parizu, je zapisano v objavi. načrt za doseganje izpostavljenosti ceni Solane, Cardano in Polkadot na podlagi načrta reguliranih borz. SOLW, ADAW in DOTW imajo celotno razmerje stroškov 0.95% in so takoj na voljo na trgu v Avstriji, Belgiji, na Danskem, Finskem, v Franciji, Nemčiji, Italiji, na Irskem, v Luksemburgu, Nizozemskem, Norveškem, Poljskem, v Španiji, na Švedskem in v Švici.

Popolnoma novi ETP izobražujejo o naraščajoči ponudbi izdelkov kripto sredstev podjetja WisdomTree v Evropi in postanejo član izdelkov, ki ljubijo WisdomTree Crypto Mega Cap Equal Weight ETP, ki je podprt s fizično lastnino, vključno z Bitcoin (BTC) in Ether (ETH), poleg WisdomTree Crypto Market (BLOC) in WisdomTree Crypto Altcoins (WALT).

WisdomTree vodja za Evropo Alexis Marinof je priznal, da je povsem nova ponudba ciljev za dosego naraščajoča zahteva institucionalnih vlagateljev po diverzifikaciji svojega kripto portfelja z izjavo:

»Medtem ko se bitcoin in Ethereum oklepata naslovnic , so altcoini zdaj izvedljive rešitve za številne institucionalne vlagatelje s, ki ponujajo več rešitev za diverzifikacijo svojih kriptoimetij, ki bi jih zelo ljubili s katerim koli razpršenim razredom sredstev.«Povezan: SEC bi verjetno bi morda odobrili načrtovanje Bitcoin ETF-jev že 2023 – Bloombergovi analitiki

Kot je že poročal Cointelegraph, WisdomTree aktivno uvaja ETP v Evropi med regulativnimi ovirami v ZDA. Za 2021 je ameriška komisija za vrednostne papirje in trgovino zavrnila zaplet Bitcoin ETF podjetja WisdomTree, potem ko je odložila možnost na izdelku par priložnosti. Agencija, ki jo je mogoče pripisati tej resnici, je spremenila svojo prijavo za BTC ETF in imenovala ameriško banko kot skrbnika svojega BTC-ja ima zaupanje.

83661

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -