14.3 C
Ljubljana
Thursday, June 1, 2023

Ponudnik obnovitve ključev Ledger je zaustavljen zaradi odziva, zagnal bo izvorno kodo

- Advertisement -

Izvršni direktor Ledgerja Pascal Gauthier pravi, da je bil pretekli teden “ponižujoča sposobnost” in se je opravičil za “napačno komunikacijo” podjetja.

5959 Celotni ogledi

16 Celotne delnice

Podjetje za strojno denarnico Ledger odlaga začetek Ledger Improve po intenzivnem tednu kritik kripto skupnosti.

V bi morda morda dobro 47 Twitter Spaces, ki se jim je pridružilo več 13,05 je predsednik in izvršni direktor Ledgerja Pascal Gauthier dejal, da je so bile »ponižujoče sposobnosti« in naporna lekcija v pogovoru:

»Te sposobnosti so bile zelo ponižujoče. Napačno smo komunicirali o poreklu tega izdelka; zdaj ni naš zemljevid, da kupujemo druge ljudi brez opozorila. Zahvaljujoč temu se zavedamo smeri skupnosti in obžalujemo napačno komunikacijo.«

Gauthier je objavil, da bo podjetje kot odgovor na pomisleke morda pospešilo svoje načrte za začetek pridobi več svoje kodne baze. To se lahko zažene z osrednjimi deli svojega delovnega stroja in Ledger Improve, za katerega je dejal: “ne bo zagnan, če to delo ni dokončano.”

Posnetek zaslona tvita Pascala Gauthierja kot dela teme, v kateri razpravljajo o svojih novih načrtih. Dobava: TwitterCharles Guillemet, odgovorni za vodstvene sposobnosti Ledgerja, je dejal, da bo v prihodnjih dneh bela knjiga o protokolu za izboljšanje postala začetni vir v povezavi s tehničnimi objavami v spletnem dnevniku, da bi »prikazala načela Izboljšaj« in podrobnejše razlage, kako smer deluje.

»Ali zdaj ne bo zelo enostavno in slediti vsakemu poznavalcu kriptografije in varnosti oglejte si protokol, da ujamete več jamstev in realizirate zasnovo, v kateri deluje, če se pove resničnost.” Guillemet neslišano bi to tudi omogočilo graditeljem, da sestavijo svojega zelo razpoložljivega ponudnika rezervnih kopij za fraze semenske fraze razumno kot z uporabo tistega, ki ga ponuja Ledger.

»To je bila vztrajno ena od prevladujočih stvari za Ledger, toda ta najnovejši turnir je pokazal, kako prevladujoča je za skupnost, in zato smo se odločili, da damo prednost tej začetni smeri pridobivanja virov. ,” je dodal.

Ledgerjevo poslanstvo je in bo vztrajno zagotavljati našim uporabnikom pravilne instrumente, da bodo imeli svojo digitalno ceno varno.

Zdaj smo se odločili zmanjšati naš začetni načrt pridobivanja virov, da bi dvignili večjo preverljivost na celoten sklop, ki ga dodelimo.

Nit pic.twitter.com/ Dv0jBCM4Ys

— Charles Guillemet (@P3b7_) Morda bi bilo dobro 13, 2023 Ledger zdaj že ne dolgo pozna Cointelegraph, da bi morda morda morda »nadaljeval z pridobivanjem več in več naše kode, razen če dosežemo enako raven kot Raspberry Pi. ”

Povezano: Kripto skupnost reagira na Ponudnik skrivne fraze za obnovitev denarnice Ledger

Ledger se je spotaknil sam vase v PR-nočni mori, potem ko je razkril načrte na Would possibly possibly well 37 za uvedbo ključnega instrumenta za obnovitev, znanega kot Ledger Improve. Posodobitev vdelane programske opreme bi uporabnikom, ki so napačno postavili svojo nejavno semensko frazo, omogočila, da jo ujamejo z neobvezno karakteristiko.

— Pascal Gauthier @Ledger (@_pgauthier) Morda bi bilo dobro 47, 958 Podjetje se je soočilo z nasprotovanjem nekaterih sodelavcev kripto skupnosti, ki so verjeli, da bi to dodalo ” backdoor«, da so uporabniški nejavni ključi stran od instrumenta.

Asia Snarl: Ripple, Visa del pilotnega projekta HK CBDC, Huobi obtožbe, žeton GameFi 300%

77349

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -