17.8 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Ponudnik pokojninskih skladov s Coinbase ponuja 5-odstotno izpostavljenost kripto

Ponudnik pokojninskih skladov s Coinbase ponuja 5-odstotno izpostavljenost kripto

Pokojninski skladi si kljub nedavni prodaji na trgu prizadevajo za kripto naložbe.

5062 Skupaj pogledi

8 Skupaj delnice

Pension provider partners with Coinbase to offer 5% exposure to crypto

Izvajalec pokojninskega načrta s sedežem v ZDA, ForUsAll, združuje moči s Coinbase, da strankam omogoči, da do 5% svojega portfeljskega premoženja vložijo v kriptovalute.

Ponudnik pokojnin, ki v glavnem služi malim in srednje velikim podjetjem, si prizadeva izpostaviti več kot 50 kriptovalute v izdelku, imenovanem Alt 401 (k).

Soustanovitelj in glavni investicijski direktor podjetja David Ramirez je priznal pomisleke glede ponudbe kripto izdelkov v pokojninskih portfeljih zaradi svoje nestanovitnosti, vendar je trdil, da bodo ameriški državljani v “slabšem položaju”, če jim ne bo omogočen dostop do kripto sredstev rement načrti:

“Povprečni Američan je morda v strukturno slabšem položaju v primerjavi z velikimi institucijami in posamezniki z visoko neto vrednostjo, in preprosto ne mislimo, da je to prav. “

ForUsAll obvladuje 1,7 milijarde dolarjev sredstev pokojninskega načrta, ki predstavlja majhen del dolarjev 22 bilijonov trgov pokojninskih računov.

V Združenih državah Amerike je pokojninski račun z določenim prispevkom, ki ga sponzorira delodajalec in je opredeljen v pododdelku 401 zakonika o notranjih prihodkih.

Večja institucionalna investicijska podjetja, kot so saj Fidelity Investments in Charles Schwab strankam ne omogočata neposrednega nakupa ali prodaje kriptovalut na obdavčljivih računih ali posameznih pokojninskih računih. Vendar lahko kupijo deleže v skladih, ki vlagajo v kripto sredstva od podjetij, kot je Grayscale Investments.

Povezano: Tom Jessop iz Fidelityja pravi, da je kripto dosegel “prelomno točko”

Eno podjetje, ki dovoljuje neposreden nakup kripto sredstev in zlata za pokojninske načrte, je BitcoinIRA, ki je bila ustanovljena leta 2016. V komentarju sodelovanja ForUsAll s Coinbase je soustanovitelj in glavni operativni direktor BitcoinIRA Chris Kline izjavil:

“ ForUsAll in Coinbase tega ne bi počeli, če ne bi bilo trga. Obstajajo ljudje, ki si to želijo s tovrstnimi sredstvi. In želijo imeti dostop do novih in razburljivih stvari s svojimi 401 (k) s. «

Predsednik uprave MicroStrategy Michael Saylor se je odzval na potezo ForUsAll, da sprejme kripto .

Če vložite 5% svojega portfelja v #bitcoin, ste se odločili za naložbo 95% vašega portfelja v sredstvih, ki jih Bitcoin demonetizira.

– Michael Saylor (@michael_saylor) junij 14, 2021

V Aprila je Cointelegraph poročal, da pokojninski skladi in zavarovalnice del svoje osnove premoženja vedno bolj namenjajo bitcoinom in kripto premoženju, saj se je zaskrbljenost zaradi inflacije stopnjevala med pandemijo koronavirusa.

Maja 2020, Kingdom Trust, regulirani skrbnik, ki upravlja z dolarji 13 milijard sredstev, odprl račun za upokojitev, ki podpira tako Bitcoin kot tudi stara sredstva.

Podjetje je opozorilo, da je Uprava za notranje davke, ko se je odločila za obdavčitev Bitcoina, neposredno omogočila, da je sredstvo v lasti kvalificiranih skrbnikov in na računih za upokojitev.

Prejšnji članekDocker spremeni pravilnik o brezplačnem nivoju storitev zaradi zlorabe rudarjenja kriptovalut
Naslednji članekNepremičninsko podjetje v Miamiju po konferenci sprejema depozite za kripto stanovanja

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments