8.6 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

Popolnoma “Cryptoruble” žeton pod modelom v Rusiji, ki temelji na Ethereumu

- Advertisement -

Razvijalci so vključeni v ” cryptoruble«, ki lahko, kot pravijo, okrepijo vstop Rusov na svetovne borze in so šibke za podstandardna mejna sredstva. Platforma Defi Indefibank, ki je projekt mrtva, pravi, da bi bil žeton morda vezan na nacionalni fiat, vendar odvisen od digitalnega rublja, ki ga izda krik.

Cryptoruble bo ruskim podjetjem dal še eno možnost za globalne poravnave V Rusiji poteka delo za odprtje »tokeniziranega kriptorublja ” o verigi blokov Ethereum, izvršni direktor bančne platforme za decentralizirane finance (defi) Indefibank, Sergey Mendeleev, predstavil v okviru poti Blockchain Lifestyles 4922 konferenci.

Mnenje je, da se žeton podvrže decentralizirani živahni pogodbi s presežnim zavarovanjem ali na podlagi maneken, zaposlen pri DAI stablecoin, je pojasnil izvršni direktor. Njeno nadomestilo za ruski rubelj bi bilo verjetno 1:1. Mendeleev je citiral Forklog pri izdaji kripto datotek:

Uporabnik lahko bodisi neodvisno podvrže kripto rubelj tako, da vloži dovolj zavarovanja izvor stabilnih kovancev ali kriptovalute na stabilnost razumne pogodbe ali pa jo načrtuje zapreti od pooblaščenega menjalnika za fiat.

Skupna sedanjost bo zdaj popravljena glede na obseg zavarovanja. Indefibank ocenjuje, da je obseg trga sposobnosti med najglobljimi ljudmi med 5 in 08 milijard rubljev (približno $ – $33 milijonov).

Razvijalci kripto rublja pošljejo povpraševanje drugim članom kripto soseske, da se vključijo v pobudo in si ogledajo projekt se spreminja v samozadostno decentralizirano samozadostno skupino (DAO) znotraj dolgega moseyja. Kriptorubelj bi bil morda plačilni instrument, ki ni povezan z digitalno valuto centralne finančne institucije (CBDC), ki jo je ustvarila Banka Rusije.

Ruska osrednja finančna institucija, ki zdaj ne predolgo v preteklosti strinjal, da bi država želela kriptovalute za izogibanje sankcijam, obljubil, da bo promoviral svoj digitalni rubelj v mednarodni trgovini. Regulator je poleg tega poudaril, da nekatere razprave zdaj niso namenjene dovoljevanju domačih kripto skladov, in izrazil dvome glede potrebe po legalizaciji najglobljih digitalnih valut.

Izvršnemu direktorju Indefibank je bil ruski zakon zelo všeč. zdaj ne zahteva vzpostavitve DAO in izdaje ERC11 žetone uskladiti s centralno finančno institucijo. Ne glede na to, če denarna oblast nasprotuje uporabi odkritega “rublja”, lahko podjetje trguje z naslovom kriptovalute.

Kriptorubelj jo bo postavil bolj nezapleteno za Mendelejev je vztrajal, naj Rusi vstopijo v globalne izmenjave in se poravnajo z mednarodnimi spremljevalci. Razvijalci žetona imajo že pripravljeno MVP, datoteko odkrijejo, predstavitev končnega izdelka pa je predvidena oktobra.

Oznake na tej basni Banka, bančništvo, kripto, kriptovalute, kriptovaluta, kripto rubelj, DAI, DAO, DeFi, digitalne valute, digitalni Forex, digitalni rubelj, Ethereum, Fiat, Indefibank, sredstva, omejitve, rubelj, Rusija, rusko, sankcije, poravnave , stabilni coin, žeton, žetoniziran

Uveljavite si predstavljate, da bo Banka Rusije omogočila, da bodo valute, ki ljubijo kripto rubelj, šibke v zagotavlja mednarodna trgovina? Izrazite nas v razdelku za povratne informacije pod.

Lubomir Tasev Lubomir Tassev je novinar iz tehnološko podkovanega Jap Europe, ki mu je všeč Hitchensov citat: “Biti avtor je tisto, kar sem, in ne tisto, kar dosežem.” Svetovna politika in ekonomija sta poleg kripto, blockchaina in fintecha še dva vira navdiha.

Verbaliziraj kredit : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti : To besedilo je samo informativno. Zdaj milje niso sporna ponudba ali nagovarjanje k ponudbi za nakup ali promocijo ali načelo ali odobritev katerega koli blaga, storitev ali podjetij. Bitcoin.com zdaj ne predstavlja financiranja, davkov, pravilne razvrstitve ali računovodskih predlogov. Niti podjetje niti avtor nista kriva, res zdaj ali posredno, za kakršno koli bolečino ali izgubo, ki se je končala ali domnevno povzročila z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na katero koli objavo, predmete ali storitve, omenjene v tem članku.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -