29.7 C
Ljubljana
Thursday, June 17, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Poročila kažejo, da želi BlockFi zbrati milijone v vrednosti 5 milijard USD

Poročila kažejo, da želi BlockFi zbrati milijone v vrednosti 5 milijard USD

Po poročanju naj bi finančniki iz New Yorka in Londona vodili krog zasebnih naložb.

6943 Skupno ogledov

7 Skupaj delnice

Reports suggest BlockFi seeks to raise millions at a valuation of $5B

Platforma za posojanje kriptovalut BlockFi naj bi zbrala na stotine milijonov dolarjev novega financiranja v vrednosti skoraj 5 milijard dolarjev, kar ponuja nadaljnji vpogled v rast kripto usmerjenih podjetij.

Družba, ki sta jo leta 2017 ustanovila Zac Prince in Flori Marquez, naj bi bila v pozni fazi Pogovori z novimi in obstoječimi vlagatelji za zagotovitev zbiranja kapitala, navaja tehnološka publikacija The Information V novem krogu financiranja naj bi vodila hedge sklad Third Point Management s sedežem v New Yorku in londonska družba tveganega kapitala Hedosophia.

V istem poročilu je navedeno, da se zadnji krog financiranja še ni zaključil, kar pomeni, da bi lahko BlockFi-jeva ocena vrednosti 5 milijard dolarjev lahko naraščala.

Kot poroča Cointelegraph, je BlockFi zbral $ 350 milijonov v seriji D financiranja v začetku tega leta, na podlagi dolarjev 100 milijonov, ki jih je zbral v treh prejšnjih krogih financiranja. Platforma je bila vir rasti in uveljavitve na trgu kripto bikov, kjer so izdelki digitalnega posojanja prišli v ospredje.

BlockFi upravlja več kot $ 15 milijard sredstev. V času kripto evforije v začetku tega leta so odjemalci BlockFi zaslužili rekordna plačila obresti na svojih imetjih Bitcoin (BTC), Ether (ETH) in stablecoin.

Tudi v zadnjem času kriptotržni trg, blockchain zagoni še naprej predstavljajo vir kopičenja kapitala. Tvegani kapitalisti so od takrat v kapital blockchain vložili več kot 16 milijard dolarjev 2012, pri čemer se je hitrost naložb v zadnjem letu navidezno povečala, ko se je več institucionalnih akterjev vrtelo proti vesolju.

Prejšnji članekCilj Concordium je končati dobo anonimnosti v kripto industriji
Naslednji članekMehiški zakonodajalci si želijo slediti zgledu sosednjih držav s predlagano Bitcoin zakonodajo

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments