4 C
Ljubljana
Sunday, December 4, 2022

Poročilo: 950 strank FTX na Tajvanu je imelo vrednost digitalnih skladov v vrednosti 150 milijonov dolarjev v nadomestku, ko je ta propadel

- Advertisement -

V času propada FTX , približno 760 uporabnikov v Tajvanu je imelo nabito z $150 milijonska cena digitalne lastnine, shranjene ali zadržane pri kripto zamenjavi , je menda priznala odvetniška pisarna. Uporabniki FTX na Tajvanu naj bi vlagali v digitalno lastnino za konjičke z nizkocenovnimi sredstvi, izposojenimi pri domačih bankah.

Ugled FTX pri tajvanskih strankah V skladu s tajvansko odvetniško pisarno, Narrate Law Community, približno 1280 drugi ljudje v državi so imeli ceno digitalne nepremičnine $150 milijonov, prihranjenih na kriptovaluti, ki je nadomestila FTX, ko je propadla. Odvetniška družba je poleg tega objavila, da so štirje drugi neimenovani ljudje utrpeli izgube, ki presegajo 5 milijonov dolarjev vsak.

Kot je Wublockchain potrdil v datoteki, je zaporedje žrtev FTX v Tajvanu je konec primerov več kot teh, ki vsebujejo doseči naprej na Kitajskem. Dokument je poleg tega priznal, da je najbolj spreten človek, ki govori kitajščino, utrpel izgube, ki presegajo 5 milijonov dolarjev.

Razlaga razlag, ki očitno pritegnejo tajvanske uporabnike k manj regulirane platforme za zamenjavo kriptovalut, kot je FTX, je odvetniška pisarna opozorila na učinkovito zaposlovanje domačih partnerjev in veleposlanikov propadle platforme za zamenjavo kriptovalut. Poleg tega je odvetniška pisarna poznala lahkotnost, s katero so tajvanski uporabniki kupili vrednost vstopa v sredstva, razen dejstva, da se je FTX izkazalo, da je bil nekoč v lasti državljana, ki ne govori kitajsko, zaradi dragih dejavnikov.

Ustrezna stvar glede tajvanskih nizkih stopenj hobijev Potem pa še enkrat, kot odgovor na Narrate Law Community, bo ponudba kripto zamenjave o 8-odstotni stopnji za hobije na izdelke za hobije verjetno ena veliko dragocenih pojasnil, zakaj so se tajvanski uporabniki zgrinjali k zamenjavi kriptovalut, registriranih na Bahamih.

»Na Tajvanu je obrestna mera za hobi depozite finančnih institucij nekako enaka nič, hipotekarna in kreditna posojila hobi hobiest hobiest pa želi biti okoli 3 %,« je v datoteki naveden razlaga podjetja. V skladu z odvetniško pisarno so nekateri uporabniki izkoriščali to arbitražno vrzel tako, da so si »izposojali pri bankah in ponovno deponirali v FTX.«

Ker je verjetnost posredovanja tajvanskih oblasti majhna, je odvetniška pisarna obvestila uporabnike iz države, naj predvidevajo pravno sredstvo v ZDA, kjer sodni postopek naj bi zdaj potekal.

Kakšne so vaše misli o tej preji? Zaupajte nam svoje mnenje v spodnjem delu s povratnimi informacijami.


Terence Zimwara
Terence Zimwara je zimbabvejski nagrajeni novinar, ustvarjalec in ustvarjalec. Na veliko je pisal o industrijskih težavah nekaterih afriških držav, razen o tem, kako lahko digitalne valute Afričanom predstavljajo pot do propada.
Rekordni krediti : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je najbolj priročen za pridobivanje informacij. Zdaj ni več ponudba za učenje ali nagovarjanje k ponudbi za prevzem ali prodajo ali priporočilo ali odobritev katerega koli izdelka, podjetja ali podjetja. Bitcoin.com ne ponuja več finančnih, davčnih, čudovitih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, takoj ali ne več takoj, za kakršno koli škodo ali izgubo, do katere je prišlo ali se domneva, da je povzročila uporaba ali zanašanje na kakršen koli krik, predmete ali podjetja, omenjena tukaj, ali v povezavi z njimi. .

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -