19.6 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Poročilo JPMorgan: Eth2 bi lahko do leta 2025 začel z vlaganjem 40...

Poročilo JPMorgan: Eth2 bi lahko do leta 2025 začel z vlaganjem 40 milijard ameriških dolarjev

Generalni direktor Jamie Dimon morda ne podpira kriptografije, toda dva analitika JPMorgan pravita, da je donosnost kovancev v obliki privlačnih naložb v tem okolju z ničelno stopnjo.

2081 Skupno ogledov

16 Skupaj delnice

JPMorgan report: Eth2 could kick-start $40B staking industry by 2025

Uvedba energetsko učinkovitega omrežja Ethereum 2.0 bo popularizirala mehanizem soglasja o dokazovanju deleža in bo v skladu z novim poročilom JPMorgan.

Avtorji ocenjujejo, da imetniki vloženih kovancev na verigah PoS trenutno letno ustvarijo približno 9 milijard dolarjev prihodka od svojih založenih imetnikov.

Ko bo Ethereum naslednje leto zaključil prehod z dokazov o delu (PoW) na dokaz o deležu (PoS), analitiki pričakujejo, da se bodo izplačila več kot podvojila na milijardo USD 13. Projektirajo donosnost donosov v industriji blokovnih verig, da se ponovno podvojijo na $ 40 milijard 2025.

Oba starejši analitiki so finančne spodbude primerjali tudi z vloženimi kriptovalutami z denarjem, denarnimi ustrezniki in instrumenti s fiksnim donosom, kot so obveznice ameriške zakladnice:

“Donos, zaslužen z vložki, lahko ublaži oportunitetne stroške lastništva kriptovalut v primerjavi z drugimi naložbami v druge razrede sredstev, kot so ameriški dolarji, ameriški dolarji Zakladnice ali skladi denarnega trga, v katerih naložbe ustvarjajo pozitiven nominalni donos. V sedanjem okolju z ničelno obrestno mero donose vidimo kot spodbudo za naložbe. “

Med prvih deset kriptovalut po vloženi kapitalizaciji, letne nagrade za vložke se gibljejo od 3% do 13%, glede na StakingRewards. Čeprav gre za nominalne donose, njihovi dejanski donosnost naložb pa je tudi funkcija tržne menjalne vrednosti osnovne valute.

Analitiki JP Morgan ugotavljajo pozitivne realne donose kovancev PoS , poleg pričakovanega povečanja tržne cene privlačno, napisati:

“Vložki ne samo da znižujejo oportunitetne stroške držanja kriptovalut v primerjavi z drugimi razredi sredstev, ampak v mnogih primerih kriptovalute plačajo pomemben nominalni in dejanski donos.”

Dokaz- kovanci niso edine kriptovalute, ki jih JPMorgan resno obravnava. Velikan finančnih storitev naj bi se izbranim strankam ponudil sklad Bitcoin. Lahko se začne izvajati takoj poleti.

Tudi s tem novim kripto izdelkom se lahko aktivno upravlja, v nasprotju s podobnimi pasivnimi Bitcoin sredstvi, ki jih ponujata Pantera Capital in Galaxy Digital.

Prejšnji članekAnketa Bitcoin Mining Council ocenjuje, da bo v drugem četrtletju 56-odstotna mešana moč
Naslednji članekBiki Ethereuma lovijo 2200 dolarjev pred petkovim iztekom 230 milijonov dolarjev ETH možnosti

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments