6.5 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Poročilo: Mirror Trading International naj bi dolgoval več kot 129 milijonov dolarjev...

Poročilo: Mirror Trading International naj bi dolgoval več kot 129 milijonov dolarjev predhodno neprijavljenih dolžnikov

Mirror Trading International, zdaj -propadla goljufiva naložbena platforma za bitcoin, naj bi bila dolgovana več kot 12 milijonov dolarjev dolžniki, ki niso bili predhodno prijavljeni.

Neobjavljeni dolžniki

Likvidatorji propadle južnoafriške sheme bitcoin Ponzi, Mirror Trading International (MTI), so pred kratkim objavili izjavo, v kateri nakazuje, da je shema dolga kar do $129.6 milijonov (2.07 milijard randov) predhodno neprijavljenih dolžnikov.

Po poročilu Moneyweba so predhodne preiskave s likvidacijski upravitelji tudi kažejo, da je imela MTI premoženje v vrednosti več kot 190 milijonov dolarjev. Vendar pa je v poročilu navedeno, da so likvidatorji priznali, da še vedno potrebujejo dodatne preiskave.

Ta poročila o novih terjatvah proti MTI sledijo potrditvi likvidacijskih upraviteljev, da so uspešno zaprosili za likvidacijo JNX Online, podjetja, ki ga domnevno nadzoruje Johann Steynberg, nekdanji izvršni direktor sheme.

Kot je pojasnjeno v poročilu, sta Steynberg in njegova žena Nerina domnevno uporabljala JNX Online za nakup in prodajo bitcoinov. Ista družba je bila uporabljena tudi za plačila upnikom MTI in Nerini.

Možnost pravnega ukrepa

Likvidacijski upravitelji v skladu s poročilom menijo, da bo morda potreben pravni postopek, ki jim omogoča preiskovanje goljufivih terjatev proti MTI. Poleg spornega pravnega postopka je v poročilu navedeno, da so bili od takrat imenovani “strokovnjaki za kripto”, ki bodo pomagali pri količinski opredelitvi in ​​identifikaciji terjatev, pridobljenih s platforme zalednih pisarn MTI.

Preden je naletel na pravne in regulativne težave, se je MTI predstavljal kot legitimna naložbena platforma za bitcoin z nekaterimi 417,+ vlagatelji. A kot kažejo ugotovitve preiskave likvidacijskih upraviteljev, je število vlagateljev v resnici precej pod tem.

Medtem je v poročilu Moneyweb navedeno, da bodo likvidacijski upravitelji še naprej raziskati okoliščine, ki so privedle do propada MTI »s pomočjo oddelka 300 in 1280 poizvedbe v smislu Zakona o gospodarskih družbah.”

Kaj menite o tej zgodbi? Povejte nam, kaj mislite v spodnjem razdelku za komentarje.

Japan to Propose Restricting Stablecoin Issuers to Banks and Wire Transfer Companies

Japan to Propose Restricting Stablecoin Issuers to Banks and Wire Transfer Companies

Japan to Propose Restricting Stablecoin Issuers to Banks and Wire Transfer Companies

Japan to Propose Restricting Stablecoin Issuers to Banks and Wire Transfer Companies

Japan to Propose Restricting Stablecoin Issuers to Banks and Wire Transfer Companies Japan to Propose Restricting Stablecoin Issuers to Banks and Wire Transfer Companies

Zasluge za slike

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo informativne narave. To ni neposredna ponudba ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, navedene v tem članku.

2021

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments