0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Poročilo nakazuje, da BlackRock nima "trenutnih načrtov" za uvedbo kripto ETF kot...

Poročilo nakazuje, da BlackRock nima “trenutnih načrtov” za uvedbo kripto ETF kot rok za pristope ponudbe VanEck

Višji analitik ETF pri Bloombergu Eric Balchunas je dejal, da je dal možnosti, da SEC odobri sklad VanEck, manj kot 1%.

1433

Skupni ogledi

25

Skupaj delnic

Report suggests BlackRock has 'no current plans' to launch crypto ETF as deadline for VanEck's offering approaches

Globalni vodja iShares in naložb v indekse BlackRock Financial Management je dejal, da finančna družba verjetno ne bo uvedla povezanih skladov, s katerimi se trguje na borzi (ETF). na kripto premoženje kadar koli.

Glede na petkovo poročilo Financial News je izvršni direktor BlackRocka Salim Ramji dejal, da podjetje z 9,5 bilijona dolarjev premoženja v upravljanju nima »nobenih trenutnih načrtov ” za zagon sklada, s katerim se trguje na borzi kriptovalut, dokler ni prišlo do dodatka v Združenih državah Amerike. Dodal je, da je malo verjetno, da bo BlackRock med prvimi na tem nastajajočem trgu za naložbe z izpostavljenostjo kriptovaluti, vendar je podjetje moralo izvajati potrebno skrbnost.

“Prej zavijemo ali oblečemo svojo blagovno znamko , želimo biti prepričani, da bodo stranke čez pet let zadovoljne z nami 00 čez leta,« je rekel Ramji. “Uravnavano prizorišče za kriptovalute je še vedno neverjetno nepregledno in sploh ni jasno.”

ETF strategije za bitcoin (BTC) iz upravljavca digitalnih sredstev Valkyrie in ProShares so se oktobra predstavili na ameriških borzah. Oba sklada ameriškim vlagateljem omogočata neposredno izpostavljenost terminskim pogodbam za kriptovalute, pri čemer je vloge verjetno sprožil predsednik komisije za vrednostne papirje in borze (SEC) Gary Gensler, ki je avgusta namignil, da bi agencija lahko odobrila produkte, s katerimi se trguje na borzi, ki so izpostavljeni reguliranim terminskim pogodbam BTC.

Sklad ProShares je v prvem tednu trgovanja dosegel več kot milijardo dolarjev sredstev v upravljanju. Poleg tega se je BTC Strategy ETF od takrat povzpel na prvih 2% vseh ETF-jev glede na skupni obseg trgovanja – približno $56 milijona delnic, s katerimi se trguje dne novembra 25.

Povezan: Zakaj zdaj? SEC je potreboval osem let, da je odobril Bitcoin ETF v ZDA

Medtem ko so se ETF-ji za strategijo BTC Valkyrie in ProShares začeli izvajati v nekaj dneh drug od drugega, ponudba upravitelja premoženja VanEck še ni odobriti kotacijo na kateri koli borzi kljub nasprotujočim si medijskim poročilom, ki navajajo točen datum začetka. VanEck je 9. avgusta pri SEC vložil prospekt za svoj Bitcoin Strategy ETF, vendar tudi čaka na odobritev ali zavrnitev za svoj promptni Bitcoin ETF s strani regulativnega organa, ki naj bi sprejel odločitev do novembra . .

Višji analitik ETF pri Bloombergu Eric Balchunas je dejal, da je dal verjetnost, da bo SEC odobrila sklad VanEck na manj kot 1 % glede na njegovo zgodovino zavračanja ponudb investicijskih podjetij z izpostavljenostjo kriptovalutam.

»Orli imajo boljše možnosti za zmago na SuperBowlu,« je dejal Balchunas.

76022

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments