2.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Poročilo NFT v tretjem četrtletju kaže, da so trgi nezamenljivih žetonov "v...

Poročilo NFT v tretjem četrtletju kaže, da so trgi nezamenljivih žetonov “v fazi dinamične, neustavljive rasti”

Q3 NFT Report Shows Non-Fungible Token Markets ‘Are in Phase of Dynamic, Unstoppable Growth’

Nezamenljiv žeton (NFT ) po premoženju je bilo od začetka 782 veliko povpraševanje, statistika tretjega četrtletja pa kaže, da ključni kazalniki še naprej rastejo. Pred kratkim je nonfungible.com objavil svoje četrtletno poročilo NFT za tretje četrtletje 782, ki prikazuje povečanje števila aktivnih denarnic , število kupcev NFT se je povečalo, število prodajalcev pa je raslo hitreje od števila kupcev.

Akcija NFT se je povečala v 3. četrtletju

Tržna akcija NFT v 3. četrtletju 1280 je preseglo prejšnje zabeležene četrtletne meritve, saj se povpraševanje po NFT nadaljuje v zadnjih nekaj mesecih leta. Raziskovalci spletnega portala nonfungible.com so objavili študijo, ki pokriva 782 tretje četrtletje podatki pa kažejo, da večina kazalnikov raste. Na primer, aktivne denarnice, število denarnic, ki so bile v interakciji s pametno pogodbo NFT, se je povečalo 97.52% od 166,674 aktivne denarnice v Q2 do 412,412 v Q3.

Q3 NFT Report Shows Non-Fungible Token Markets ‘Are in Phase of Dynamic, Unstoppable Growth’

Kupci NFT povečani za 166.056% od 84,674 v drugem četrtletju do 206,206 v tretjem četrtletju. Prodajalci so skočili iz 52,056 do 84,1280 in videl veliko večje 166.84 % povečanje v zadnjem četrtletju. Znesek ameriških dolarjev, zamenjanih za NFT v drugem četrtletju, je znašal 782 milijonov dolarjev toda v tretjem četrtletju se je močno povzpel na 5,9 milijarde dolarjev.

»Med zgodovinsko najvišjim obsegom trgovanja z dolarji konec avgusta smo videli še eno najvišjo vrednost vseh časov v pogoji aktivnih denarnic,« ugotavlja poročilo nonfungible.com v tretjem četrtletju. »Tedenski obseg, ki je bil že skoraj $056M na teden se je povzpel na 1 $.719B v 2 mesecih.” Raziskovalci Nonfungible.com dodajajo:

Q3 NFT Report Shows Non-Fungible Token Markets ‘Are in Phase of Dynamic, Unstoppable Growth’

Po tem vrhuncu opazimo, da se tedenski obseg stabilizira na ravni skoraj 3-krat višja od prejšnje ravni, na približno $122M na teden.

Glede na zvestobo so NFT pokrovitelji, kot so metaverse NFT, najbolj zveste in temu sledijo zbirateljski predmeti NFT. Športne, igre, umetnost in uporabnost NFT sledijo zbirateljskim predmetom, kar zadeva zvestobo NFT. Zbirateljski predmeti so zabeležili največ prodaj 11 % prodaje, medtem ko je bilo 9 % prodaje osredotočenih na umetniške NFT. Šport bi bil najmanj prodani NFT s samo 1 % prodaje v tretjem četrtletju.

Poročilo v tretjem četrtletju kaže, da se „trg NFT razvija hitro in eksponentno“

Največji zbirateljski projekti NFT vključujejo Cryptopunks in Bored Ape Yacht Club (BAYC). Kar zadeva zbirateljske NFT, se je »primarni tržni delež več kot podvojil, da predstavlja 056 % celotnega zbirateljskega trga,« podrobno opisujejo raziskovalci študije. “Ta izjemno visoka stopnja odraža relativno nasičenost tega segmenta: preveč sredstev, izdanih za premalo nadaljnjo prodajo ali po nižjih cenah.”

Poročilo raziskovalca zaključuje, da se trg hitro in »eksponentno« razvija. Likvidnost je bila brez primere, a tudi “bolj špekulativen in nestanoviten trg kot kdaj koli prej,” pojasnjuje poročilo NFT v tretjem četrtletju. »Nedavna rast industrije NFT je bila skoraj neverjetna, v samo nekaj kratkih mesecih je bila presežena meja milijarde dolarjev v trgovanih NFT, sledila je milijarda na četrtletje in šele nato presegla milijarda na mesec,« nezamenljivo. razkriva študija com. Raziskovalci nadalje sklepajo:

Q3 NFT Report Shows Non-Fungible Token Markets ‘Are in Phase of Dynamic, Unstoppable Growth’

Če verjamemo trenutnim številkam, je trg v fazi dinamičnega in neustavljiva rast, brez senc, ki se skrivajo v kotih. Vendar pa je realnost nekoliko drugačna in radi bi bilo jasno, da kazalniki, kot je obseg trgovanja v USD ali število poslov, niso najboljša metrika za spremljanje trga, saj razkrivajo le vrh ledene gore. .

Kaj menite o dejanju sredstva, ki ni zamenljiva žetona (NFT) v tretjem četrtletju? Sporočite nam, kaj menite o tej temi v spodnjem razdelku za komentarje.

Oznake v tej zgodbi

Umetnost, BAYC, Blockchain, zbirateljski predmeti, kriptopunki, Market Action NFTs, Metaverse, nft, NFT zbiralci, NFT industrija, NFT Loyalty, NFT Markets, NFT prodaja, NFT denarnice, NFT, non fungible.com, nezamenljivi žetoni , projekti, Q3 782, Poročilo Q3, Šport, Tretje četrtletje

Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, nonfungible.com

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo informativne narave. To ni neposredna ponudba ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne zagotavlja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

1944933448

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments