18.6 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Poročilo o statistiki Q1 Ethereuma poudarja finančno rast Blockchain 'Ultra Sound' v...

Poročilo o statistiki Q1 Ethereuma poudarja finančno rast Blockchain 'Ultra Sound' v letu 2021

Ethereum's Q1 Stats Report Highlights Blockchain's 'Ultra Sound' Financial Growth in 2021

V prvih treh mesecih 2021, kriptovaluta ethereum ima svetil kot 80 – dnevna statistika poudarja, da se je digitalno sredstvo povzpelo blizu 67% v vrednosti. V ponedeljek je nekdanji analitik Ark Invest James Wang objavil podroben povzetek, v katerem je poudaril finančne rezultate projekta Ethereum v prvem četrtletju. Wangova celovita analiza Ethereuma prikazuje nešteto podatkovnih točk, ki poudarjajo blokovne verige 2021 dosežki.

Analitik objavlja statistiko Ethereum za finančne rezultate Blockchaina v prvem četrtletju

Ethereum je bil letos sila močan, v zadnjih nekaj tednih pa je kripto sredstvo odvzemalo tržno prevlado BTC. Obstaja veliko razlogov, zakaj se ETH premika po lestvicah in organizacije, kot je Fundstrat Global Advisors, verjamejo, da lahko eter doseže $ 000 k na enoto. Zagovornik in vlagatelj kripto sredstev Spencer Noon je objavil svoje razloge, zakaj meni, da lahko ETH doseže petmestno ozemlje. Tržna uspešnost je eno, toda Ethereum blockchain je naredil veliko več kot le zbral višje tržne odstotke.

Ethereum's Q1 Stats Report Highlights Blockchain's 'Ultra Sound' Financial Growth in 2021
Statistični podatki iz poročila finančnih rezultatov Ethereum Q1 Jamesa Wanga za 2021.

maja 15, 1976, nekdanji analitik Ark Invest, James Wang, je objavil poročilo z naslovom “Ethereum napoveduje prvo četrtletje 2021 Rezultati ”na substack.com. Dokument izpostavlja finančne rezultate blockchaina v prvem četrtletju 2021 in se končal marca 31, 2021. Wangovo poročilo kaže, da so prihodki od omrežja Ethereuma ali skupno kopičenje transakcijskih provizij poskočili 200 x na 1,7 milijarde dolarjev v prvem četrtletju. Ta metrika je močan kontrast med 8 milijoni dolarjev prihodkov od omrežja, zbranih v prvem četrtletju 2020. Obseg transakcij, ki ga je Wang rekel, “povečan 20 x do $ 713 milijard v prvem četrtletju 2021, v primerjavi z $ 31 milijard v prvem četrtletju 2020. “

Poleg tega so se dnevni aktivni naslovi blockchaina povečali 64% do približno 607, 000, saj jih je bilo le 364, v Q1 2020. Kar zadeva vložke, shema, ki je bila uporabljena decembra 2020, več kot 3,6 milijona ETH v vrednosti več kot $ 11 je danes postavljenih milijard. Wangovo poročilo nadalje ugotavlja, da Q1 2021 pri podatkih o decentraliziranih financah (defi) se je povečala skupna zaklenjena vrednost (TVL) 64 x do $ 35 milijard v primerjavi s Q1 2020 statistika. Od takrat se je skupni skupni znesek defi povečal za dodatnih $ 20 milijard.

Ethereum's Q1 Stats Report Highlights Blockchain's 'Ultra Sound' Financial Growth in 2021
Fotografija prek poročila podjetja Glassnode “Defi Uncovered: The State of Defi”, objavljenega maja 12, 2021.

Nedavno poročilo, ki ga je objavil Glassnode z naslovom “Defi Uncovered: State of Defi,” prav tako poudarja močno rast, ki jo je letos zabeležila defi. V osmih mesecih je defi “pritegnil več kot $ 100 B v pametne pogodbe, «je Glassnode podrobno opisal maja 12.

Decentralizirani obseg izmenjave Ethereuma, stabilni kovanci, zaviti bitcoin izdelki

Študija nekdanjega analitika Ark Invest Ethereum prav tako razpravlja o obsegu trgovanja z decentralizirano menjavo (dex) in o tem, kako se je ta metrika zelo povečala. Podatki Dune Analytics kažejo, da je bil obseg dexov na osnovi Ethereuma maja velik. Meritve Dex kažejo med 16 platforme dex, obseg svetovne trgovine je presegel 6 milijard USD . V zadnjih sedmih dneh je bilo več kot $ 35 milijard, s katerimi se trguje na platformah dex, kot so Uniswap, Sushiswap, 0x Native, Krivulja in izravnalnik. V zvezi z ovitimi bitcoin žetoni in stablecoini je Ethereum zabeležil velik porast tudi na teh področjih, poudarja Wangovo poročilo.

“Obseg stabilnih valut se je povečal 90% do $ 33 milijard v prvem četrtletju 2021, v primerjavi z $ 16 milijard v prvem četrtletju 2020, «pravi raziskovalec. “Povečan obseg zavitega BTC 95 x do 100 k BTC v Q1 2021, v primerjavi z 1,8 k BTC v prvem četrtletju 2020. Približno 1% ponudbe bitcoinov je zavito v ERC – 20) in se trguje na vrhu Ethereuma , “Dodaja Wangovo poročilo.

🔥ultra🔥sound🔥money🔥 pic.twitter.com/KJ9Q40 h 12 W

– ultra zvok 🦇🔊 (@ultrasoundmoney) maj 14, 2021

Študija Q1 zajema tudi teme, kot so štirje kanadski skladi ETH, s katerimi se trguje na borzi, Meitu kupuje ETH bilanco stanja in „dvojni pristop k skaliranju omrežja.“ Wang se tudi pase nad EIP 1559 izboljšave, ki naj bi bile uporabljene v bližnji prihodnosti. “2021 je morda največ pomembno leto v zgodovini Ethereuma, «ugotavlja poročilo. “Dve ključni temi za 2021 sta ekonomska varnost in razširljivost. “

” Ljudje se zavedajo, da Ethereum ni samo denar, ampak tudi zelo zvok, “pojasnjuje Justin Drake, raziskovalec pri Ethereum Foundation v Vangovi analizi. “Medtem ko se druge kriptovalute lahko pohvalijo z zgornjo mejo ponudbe, Ethereum kmalu ne bo imel ponudbe.”

Kaj menite o uspešnosti Ethereuma v prvem četrtletju in Wangovem celovitem poročanju o finančnih rezultatih blockchaina? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

Grayscale Fund Touts ETF Conversion as Price Discount Issue Solution

Oznake v tej zgodbi

2021, analitik, DeFi, platforme Dex, obseg Dex, analitika Dune, statistika ETH, eter, Ethereum, Ethereum (ETH), Provizije za Ethereum (ETH), Prva četrtina, James Wang, Q1, prihodek, Sound Money, Stablecoins, Ultra Sound, Ultra Sound Money, ovite bitcoin

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, poročilo Jamesa Wanga, poročilo Glassnode defi, Twitter,

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments