0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Poročilo razkriva, da je kripto nadomestek FTX odpustil 3 vodilne direktorje

- Advertisement -

Trije visoko ocenjeni vodstveni delavci neuspešno vzdrževanje nadomestne kriptovalute FTX naj bi bilo odrinjeno na stran. Med njimi bo nedvomno eden največjih soustanoviteljev nedvomno ene izmed najmočnejših nakupovalno-prodajnih platform najbolj substitutov, ki je medtem v postopku denarne katastrofe na ameriškem sodnem stroju.

3 sodelavci uprave FTX so izgubili službo, citiran tiskovni predstavnik Po petkovem poročanju časopisa Wall Facet motorway Journal, ki se sklicuje na tiskovno predstavnico FTX, je zaskrbljena alternativna kriptovaluta FTX odpustila tri svoje vodilne direktorje. Verjetno najbolj visoko ocenjeni menedžer, ki je bil odpuščen z dolžnosti, je soustanovitelj Gary Wang.

Direktor inženiringa Nishad Singh in Caroline Ellison, ki sta postala kriva za revijo Alameda, nakupovalna in prodajna veja namestnika, je več dveh odrinjenih menedžerjev, je podrobno opisal Reuters, pri čemer je opozoril, da ni več zbiral hitrega odgovora na prošnjo za komentar FTX.

Vrednoteno na $ milijarde USD predvsem in predvsem V tem turbulentnem letu je FTX postal ena najboljših svetovnih borz kriptovalut. Nov. , več subjektov FTX je vložilo vlogo za poglavje Varnost denarne katastrofe v ZDA Poročali so, da lahko skupnost pošteno vzdržuje več kot milijon zbirateljev.

Platforma za nakup in prodajo kovancev je postala pod prostovoljno upravo in ustanovitelja Sama Bankman-Fried je prejšnji teden odstopil kot predsednik vlade, potem ko je Binance, glavno digitalno sredstvo na tem področju, umaknil predlog za nakup.

FTX se je razvil v področje regulativnega nadzora kot licenčna kriptovaluta platformo za nakup in prodajo v raznolikih jurisdikcijah, vendar to ni več zagotavljalo zadostne varnosti za njene stranke in trgovce, ki se zdaj soočajo z izgubami v milijardah dolarjev, omembe vredno Reuters.

Od zaradi zmečkanosti se je podjetje razvilo v tarčo dveh preiskav regulativnih agencij na celotnem področju, poleg druge v Združenih državah , Bahami, Japonska in Turčija. Denarni organi na številnih mednarodnih lokacijah, od Cipra do Avstralije, začasno odvzamejo svoje licence.

Oznake na tej kroniki uprava, gospodarski zlom, denarna katastrofa, varnost, soustanovitelj, podjetje, kripto, kripto lastnina, kripto nadomestni, kriptovalute, kriptovaluta, nadomestek, vodstvo, odpuščen, ustanovitelj, ftx, ekipa FTX, ekipa, preiskave, licence, menedžerji, začasne zaustavitve, platforma za nakup in prodajo

Prekinitev, ki ste jo gledali, bo očitno odpuščeno dodatno vodstvo FTX? Delite svoja pričakovanja in nasvete o zadevi v spodnjem delu za povratne informacije.

Lubomir Tassev Lubomir Tassev je novinar iz tehnično podkovane vzhodne Evrope, ki ima rad Hitchensov citat: “Biti ustvarjalec je to, kar sem, kot nadomestek tega, kar izvajam.” Poleg tega so kripto, blockchain in fintech, globalna politika in ekonomija dva popolnoma različna vira navdiha.

Bonitetna ocena slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti : Ta članek je namenjen najbolj priročnim informacijskim funkcijam. Zelo redko gre za takojšnjo dobavo ali nagovarjanje k dobavi za interakcijo ali promocijo ali nasvet ali odobritev katerega koli izdelka, storitve in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja več naložbenih, davčnih, pokončnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista kriva, prav ta trenutek ali ne več, za kakršno koli tesnobo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kakršen koli sporen material, predmete ali storitve in izdelki omenjeni v tem besedilu.

2220107605

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -