29.7 C
Ljubljana
Thursday, June 17, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Poročilo: V dokumentu so prikazani določeni rudarji Bitcoinov v Xinjiangu, ki jim...

Poročilo: V dokumentu so prikazani določeni rudarji Bitcoinov v Xinjiangu, ki jim je bilo naročeno, naj se izklopijo

Report: Document Shows Specific Bitcoin Miners in Xinjiang Instructed to Shut Down

Uradno obvestilo, ki izhaja iz Vlada prefekture Changji v Xinjiangu podrobno opisuje, da morajo uradniki iz Ekonomsko-tehnološkega razvojnega parka Zhundong naložiti rudarje bitcoinov, naj zaprejo. Kitajska provinca Xinjiang je močno koncentrirano območje rudarjev bitcoinov in dejavnosti bitcoinov v parku morajo prenehati do 9. junija, piše v dokumentu. Kljub temu je hashrate omrežja Bitcoin danes precej višji od povprečne stopnje prejšnjega tedna.

Razvojni park Bitcoin Rudarji v Xinjiangu naj bi prenehali poslovati po srečanju uradnika Sečuanske vlade

Obstajajo številna poročila s Kitajske, ki kažejo, da kitajski vladni uradniki v zadnjem času niso preveč navdušeni nad sektorjem kripto rudarjenja. Bitcoin.com News je zajemal številna poročila, vezana na državo, ki kažejo na možno zatiranje rudarjenja bitcoinov, ki poteka na celinski Kitajski.

Huobi in Okex sta na primer razkrila, da bodo podjetja omejiti nekatere storitve na kitajske prebivalce, nato pa sta Btc.top in Hashcow ustavila storitve na Kitajsko. Pojavile so se govorice o “poceni” rudarskih ploščadih in začeli so se pogovarjati o množičnem odhodu kitajskih rudarjev, ki so se selili v Srednjo Azijo.

V sredo je Wolfie Zhao iz The Blocka poročal o obvestilu videla in preverila publikacija, ki navaja, da je razvojni park zaprt izključno za rudarske operacije bitcoinov.

“V skladu z obvestilom, ki ga je videl in preveril The Block, so uradniki v razvojnem parku so dobili navodilo, naj prekinejo vse dejavnosti kriptokopavanja pod njihovo upravo do 2: 00 v sredo po kitajskem času, «podrobno poroča Zhao. Zadevni razvojni park je Zhundong Park za ekonomsko-tehnološki razvoj.

Statistični podatki kažejo, da je v Xinjiangu in Sečuanu velika koncentracija rudarjev bitcoinov. Koliko haš-moči se nahaja v obeh regijah, ni znano, vendar veliko ljudi domneva, da gre za veliko procesorsko moč.

Zanimivo je, da je obvestilo, ki ga je prejel Zhao, sledilo nedavnemu srečanju energetskega uradnika Sečuana ki je načrtoval razpravo o posledicah rudarjenja bitcoinov v tej provinci. Poleg tega so številna rudarska podjetja s Kitajske pojasnila, da se lahko dejavnosti preselijo v tujino, če bodo še naprej potekale akcije.

Bitcoin Hashrate narašča, Top Five Rudarstvo Pools Stem s Kitajske

Kljub obvestilom in vladnim uradnikom na Kitajskem, ki govorijo o rudarjenju bitcoinov, se je skupni hashrate omrežja zelo povečal. 9. junija 2021 se je hitrost Bitcoinov povečala do 180 eksahaš na sekundo (EH / s) po lebdenju tik nad 150 EH / s doseg prejšnji teden.

Zabavno, najboljši bazeni iz Kitajske Poolin, F2pool in Antpool so se v zadnjih nekaj tednih borili za prvo mesto z nekaj premestitvami za prvo mesto na poti.

Danes, Poolin ukazi 15. 2% Bitcoin hashrate, F2pool zajema 06. 5%, Antpool pa približno 13. 1%. Pet najboljših bazenov, ki danes obdelujejo bloke SHA 256 v verigi BTC, je vseh iz Kitajska.

Kaj menite o obvestilu rudarjem bitcoinov, ki delujejo v parku za ekonomsko-tehnološki razvoj Zhundong? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

Iran's President Wants Crypto 'Laws and Instructions' Implemented as Soon as Possible

While China's Bitcoin Miners Flock to Central Asia Canaan Sets up ASIC Mining Rig Service in Kazakhstan

Oznake v tej zgodbi

Bitcoin (BTC), Bitcoin mining, BTC, prefektura Changji, Kitajska, kitajsko rudarstvo, rudarji , regionalno poročilo, sichuan, Wolfie Zhao, Xinjiang, Xinjiang bitcoin rudarji, Xinjiang China, Xinjiang rudarji

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je informativnega značaja samo za rmacionalne namene. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments