20 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Poročilo: Več kot 100.000 afriških mladih je sodelovalo v Binanceovi pobudi za...

Poročilo: Več kot 100.000 afriških mladih je sodelovalo v Binanceovi pobudi za kripto izobraževanje


Po poročilih je bilo čez 100, 000 Afriški mladi so se udeležili Binanceovega kripto in blockchain izobraževanja komaj eno leto po uvedbi programa. Namen izobraževalne pobude Binance Masterclass je novincem zagotoviti osnovno znanje o kriptovalutah.

Kot je razloženo v enem poročilu, želi pobuda preprečiti, da bi mladi afriški trgovci postali žrtve taktik prevare s kriptovalutami. V poročilu je pisalo:

Masterclass je namenjen predvsem pomoči kripto novincem (naučite se), kako prepoznati prevare, kupiti in prodati kripto, pa tudi naprednejše koncepte, kot so marža in terminsko trgovanje, ko začnejo na kripto potovanju.

Poročilo poleg tega citira Emmanuela Babalolo, direktorja podjetja Binance Africa, ki pojasnjuje, kako se učni tečaj uporablja za pripravo afriških mladih “na karierne priložnosti v trgu. ”

“Afrika je za Binance zelo pomemben trg, ker vidimo, da blockchain prinaša velike priložnosti celotno celino, « je pojasnil Emmanuel Babalola, direktor Binance Africa.

Vseskozi se je prikazalo nešteto poročil 2021, da je Afrika vodilna na svetu po obsegu medsebojnega trgovanja v regijah, kot so Nigerija, Kenija, Južna Afrika in Gana.

Začetek konec januarja v nigerijskem mestu Benin 2020, je šesturni intenzivni seminar “vključeval obsežen tečaj trčenja v razumevanje bitcoinov, verige blokov in trgovanja. “

Vendar pa so se študentje za najnovejše razrede Binance udeležili tečaja za osem tednov med januarjem in marcem 2021. To serijo bi “zaključili z demonstracijsko oddajo, kjer Skupine , ki jih sestavlja po pet razvijalcev, so predstavile svoje prijave. “

Kaj menite o Binanceovi seriji kripto izobraževanj? Povejte nam, kaj mislite v spodnjem oddelku za komentarje.

Nigeria Devalues Currency as Central Bank Moves to Unify Exchange Rates

Official Remittances to Nigeria Plummet by Almost 40% in a Year When Crypto Use Surged

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments