19.1 C
Ljubljana
Thursday, July 29, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Porsche vstopil na trg NFT, ki je odprl platformo za trgovalne kartice...

Porsche vstopil na trg NFT, ki je odprl platformo za trgovalne kartice Fanzone

Porsche

Porsche, nemški proizvajalec avtomobilov, se razpršuje na digitalne trge z uvedbo Fanzone, trgovalne kartice s sedežem v NFT . Fanzone, ki ga je zgradil Forward 31, graditelj podjetja Porsche , želi izkoristiti povpraševanje po klasičnih trgovalnih karticah. Hkrati Fanzone poskuša združiti ta klasični trg z NFT-jevim zanosom in ponuditi digitalne izdelke.

Porsche predstavil platformo za trgovanje s karticami Nzone na osnovi Fanzone

Porsche, nemška znamka luksuznih avtomobilov, je zdaj na trgu NTF. Blagovna znamka je pravkar lansirala platformo za trgovanje s karticami Fanzone, ki temelji na NFT, kjer bodo uporabniki lahko kupovali in trgovali z digitalnimi sredstvi. Zagon je začelo digitalno podjetje Forward 31. graditelj, ki Porsche širi na nepomembne trge.

Fanzone omogoča uporabnikom, da kupujejo, trgujejo in celo igrajo s svojimi nogometnimi karticami. Vsaka karta ima drugačnega igralca s svojimi edinstvenimi lastnostmi in informacijami. Te kartice živijo kot digitalna sredstva na verigi blokov Lukso, tako da jih lahko vsakdo izvleče s platforme v hrambo. Christian Knörle, vodja poslovne zgradbe pri Porsche Digital, je na novi platformi izjavil, da:

Povpraševanje po klasičnih trgovalnih karticah in albumi so že desetletja neprekinjeni. Z Fanzone zdaj digitaliziramo ta obetavni trg. Veselimo se strateške podpore Fanzone.

Blagovna znamka je sodelovala z nemško nacionalno nogometno selekcijo, da bi predstavila svoje igralce v kartice. Kot rezultat, so v prvih paketih igralcev moški, ženske in manj 21 ekipe. Čeprav se zdi njihovo legendarno vozilo v obliki NFT dobra ideja, je Porsche to idejo nadaljeval. Porsche upa, da jim bo norost NFT v prihodnosti prinašala prihodke, ki jih prinašajo zaroke.

Športno Platforme uspevajo

Medtem ko nekateri kazalniki kažejo, da se je norost NFT umirila od aprila, se NFT še vedno spodbujajo za kakovostno delo v izbranih zagonskih podjetjih. In zdaj športne platforme vodijo to novo potiskanje.

To velja za Fanzone, ki bo na svoji platformi ponujal licenčne izdelke. Drug podoben primer je platforma NBA Top Shot, ki ponuja licenčne NBA-je NBA. Zdi se, da vse to pomeni, da medtem ko ljubiteljski umetniški NFT-ji upadajo, nastajajo druge visokokakovostne platforme, ki NFT-je vključujejo kot osrednji element njihove funkcionalnosti in storitev.

Prav tako denar teče tudi k drugim športnim pobudam. Argentinska nogometna selekcija je pred kratkim v partnerstvu s Socios.com lansirala svoj lastni žeton in prodala več kot 600 K žetonov v svoji začetni ponudbi.

Kaj menite o novi Porschejevi platformi za digitalne kartice? Povejte nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Hedge Funds Aim for $300 Billion in Crypto Assets Within 5 Years, Survey Shows

Kim Kardashian Shills Ethereum Max on Instagram, Media Questions Socialites Motive

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments